Şimdi Ara

bladedancer için önerilen subclasslar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar 7x low rate bir serverda oynuyorum, imzamdaki server.
    tembellikten aylardır subclass acamamıstım, pazar gunu sabah 8 de kalkıp çalıştım ugrastım mss falan yaptım actım, aylardır bir tek eksiğim mimirs elixir göreviydi de.. neyse açtım shilien knight classı sanırım darkelf tank kendisi..
    soracagım bir kaç soru var engin tecrübelerinize:)
    1. shilien knight tan cubic skillerini almak istiyordum ama sadece pasif skiller alınıyormus sanırım, bu duruma göre hangi skilleri almalıyım(her subclasstan max 3 skill alınıyormus) ??
    2. bundan sonra açacağım 2 class hangileri olmalı, ve alacağım skiller neler olmalı?(açıklamalı yazarsanız sevinirim, nisanda başladım l2 oynamaya)

amaçlarım: olly de iş yapabilmek!
    exp kasarken hiç bir sorunum yok, hemen hemen coğu mob u kesebiliyorum.
    ilgilenenlere şimdiden zaman ayırdığı için çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar, iyi oyunlar

• Tabi hemen sana yardımcı olayım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38219335/tm.htm bu konuyu oku önce
    sonra gelelim şunlara;
    subclasslardan skill alamazsın sadece eklediğin subclassların türleri vardır ona göre özellik alabilirsin sen tank classı eklemşsin alabilceklerin;
    resist critic: sana vurulan criticleri azaltır;
    def:dmg yediğinde buf listene gelir ve atack defansını bide büyü defansını 600 civarı arttırır;
    boost healt : sana önerim alma bunu 400 hp veriyo bişeyine yaramaz pek.
    bi tane fighter classı eklemen gerek misal tyrant ,warlord,gladi,bounty hunter
    bunlar sana atack speed verdirir. yani sana açıklıyayım bunlarıda hemen.
    wariror haste;aktif olduğunda 250 300 arası bi vuruş hızı verir sana gayet iyi bişeydir ama bowlarda çalışmaz deneme.
    resist vardı: bağlama uyutmalara karşı def verir.
    bide boost cp var: 800 cp verir haste alman daha mantıklı
    en sonda sana önerim warcry aç eğer certification hızlı aktif oluyosa. dmglerden kaçınma geliyo barierle.
    valla bu akşam başım çok ağrıyo yanlış yazdıklarım vardır biriniz düzeltir umarım hade kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArenaRakkas

Tabi hemen sana yardımcı olayım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38219335/tm.htm bu konuyu oku önce
    sonra gelelim şunlara;
    subclasslardan skill alamazsın sadece eklediğin subclassların türleri vardır ona göre özellik alabilirsin sen tank classı eklemşsin alabilceklerin;
    resist critic: sana vurulan criticleri azaltır;
    def:dmg yediğinde buf listene gelir ve atack defansını bide büyü defansını 600 civarı arttırır;
    boost healt : sana önerim alma bunu 400 hp veriyo bişeyine yaramaz pek.
    bi tane fighter classı eklemen gerek misal tyrant ,warlord,gladi,bounty hunter
    bunlar sana atack speed verdirir. yani sana açıklıyayım bunlarıda hemen.
    wariror haste;aktif olduğunda 250 300 arası bi vuruş hızı verir sana gayet iyi bişeydir ama bowlarda çalışmaz deneme.
    resist vardı: bağlama uyutmalara karşı def verir.
    bide boost cp var: 800 cp verir haste alman daha mantıklı
    en sonda sana önerim warcry aç eğer certification hızlı aktif oluyosa. dmglerden kaçınma geliyo barierle.
    valla bu akşam başım çok ağrıyo yanlış yazdıklarım vardır biriniz düzeltir umarım hade kolay gelsin.

Vadrigarla aynı server dayız bizim serverda Bowlarda ilk başlada çalışmıyordu yeni bir update geldi şimdi çatır çatır çalışıyor ama bilmiyorum offical bir gelişmemi değilmi...(sagittariusumla atk speedim 1200 lerde oluyor.)

• orjinalinde çalışmaz hem onu düzeltmek sorun değilki skille edit yapcan skill us weapon type diye bişey var bow eklerin olur biter. sagiler summoner spirit kullanırsa 1200 oluyo .
  • Kasma problemin yoksa;

Warcryer yada Hierophant; Berier (çok önemli, biri vurmaya başladığında buff slot yerrine buff geliyor ve 8 sn sürüyor 8sn boyunca kimse vuramıyor sana.)
    Gladiator; Warior Haste
    Tyrant; Focus

3. seçeneğini kafana göre yapabilirsin istersen master ability al Might yap yani kasması koaly olan bi class seçip Master Ability kitabını alıyorsun ve skill leri öğrenirkende Master Ability nin verdiği skill leri görebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOwnYouu

Kasma problemin yoksa;

Warcryer yada Hierophant; Berier (çok önemli, biri vurmaya başladığında buff slot yerrine buff geliyor ve 8 sn sürüyor 8sn boyunca kimse vuramıyor sana.)
    Gladiator; Warior Haste
    Tyrant; Focus

3. seçeneğini kafana göre yapabilirsin istersen master ability al Might yap yani kasması koaly olan bi class seçip Master Ability kitabını alıyorsun ve skill leri öğrenirkende Master Ability nin verdiği skill leri görebilirsin..

Barier yapmak istiyosan abi, Life stone ile yapabilirsin ama baya denemen lazım benim gibi... Hemde 10 saniye veriyor...(diğer bir deyişle celestial shieldin değişik bir türü ki eğer Lifestone ile yaparsan aktif skill oluyor istediğin zaman bas gitsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 7 Eylül 2010; 12:14:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.
    Barier yapmak istiyosan abi, Life stone ile yapabilirsin ama baya denemen lazım benim gibi... Hemde 10 saniye veriyor...(diğer bir deyişle celestial shieldin değişik bir türü ki eğer Lifestone ile yaparsan aktif skill oluyor istediğin zaman bas gitsin)

o değil de server saldırı altındaymıs abi,
    ne zaman açılacak acaba ?
    inşaallah düzeltebilirler abi bak tatil geliyor, yalan olmasın ya tatil:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

quote:

Ya sorma benimde sinirlerim bozuldu birileri server'a saldırmış, inşallah düzelir facebookta duyuru yapmışlar umarız bu gün düzeltebiliriz diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 7 Eylül 2010; 13:37:25 >

• quote:

quote:

Kasma problemin yoksa;

Gladiator; Warior Haste
    Tyrant; Focus

Ya augmente passive; P.atk yap en mantıklısı

Augmenttekini 1 defa basabiliyon 4-5dk reuse süresi var. Certificate de şanslıysa 2-3 defa üstüste tutabilir yada bi defa tutar biter 2-3 sn sonra tekrar tutar..

• quote:

quote:

Yahu adı üstünde tatil bu. Lineage de ara ver, olsun bitsin, kafanı dinle biraz. Senin kadar iradeli ve taktik çalışan bir insan görmedim am bünyenin de bir sınırı var. Relax relax

• quote:

Orijinalden alıntı: ENCHANTER
    Yahu adı üstünde tatil bu. Lineage de ara ver, olsun bitsin, kafanı dinle biraz. Senin kadar iradeli ve taktik çalışan bir insan görmedim am bünyenin de bir sınırı var. Relax relax

:) sağol abicim nasihat için bence çok haklısın bu konuda birşey diyemeyeceğim..
    ama;
    yeniyim abi daha biliyorsun heyecan var daha:) oyunu öğrenmek için bile bile 7x low rate de başladım adım adım öğreneyim diye:)
    mesela geçen gün yeni moblar keşfedeyim diye hb de dolandım bi kaç güzel mob buldum:)
    ne bileyim bu dinya beni çok sardı, eyvallah sonucta bir oyun ama şerefsizler güzel yapmış be abi, dolaştıkça dolaşasım geliyor, çok çalıştım hakkaten ke yaptım gcm ye çevirdim sattım, bir ara 4kk nın üstünde para vardı, silah alcam diye tutuyordum fala filan birsürü şey,
    aslında bu oyuna bu kadr bağlanmamın sebebi , gerçekte ailede çevremde uzun süreli kız arkadaşımla sorunlarım falan var birsürü, ve bunlar çözülemiyor, çözemiyorum, bu oyun çok iyi geldi bana, hayatımın bir köşesinden de olsa tutunmamı sağladı diyebilirim, şimdi saçmalık gelecek bir çok kişiye, ama insan yaşamadan bilemiyor..
    Allah kimseye de yaşatmasın..
    hayat güzel ama onu biliyorum.
    su anda oyun için zaman yaratıyorum, ama su sorunlarımı bir halledeyim, boş zaman yaratmak için oyundan kısacağım, sadece hayatla benim aramda tampon durumunda su an L2.
    ve ayrıca oyunda tanıdıgım bi kaç arkadasım da hayatıma renk kattılar resmen,
    sen, seraphy, colibri..
    ne bileyim içimi çok döktüm kusura bakmayın gençler, herkese selam, oyuna devam:) adı üstünde oyun..yardır mürsel:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehueehue1 -- 7 Eylül 2010; 17:03:59 >

• quote:

quote:

quote:

Kasma problemin yoksa;

Gladiator; Warior Haste
    Tyrant; Focus

Ya augmente passive; P.atk yap en mantıklısı

Augmenttekini 1 defa basabiliyon 4-5dk reuse süresi var. Certificate de şanslıysa 2-3 defa üstüste tutabilir yada bi defa tutar biter 2-3 sn sonra tekrar tutar..

Keşke 4-5 dakika olsa 30 dakika malesef aslında P atk dediğin gibi daha doğru bir yaklaşım yada dancerler ve songlar için bi agument var mana harcamalarını ciddi oranda azaltıyor o da güzel olabilirsenin için ply de falan basarsın dancelerin hepsini bayada mana kalır de-bufflar için...

• quote:

quote:

:) sağol abicim nasihat için bence çok haklısın bu konuda birşey diyemeyeceğim..
    ama;
    yeniyim abi daha biliyorsun heyecan var daha:) oyunu öğrenmek için bile bile 7x low rate de başladım adım adım öğreneyim diye:)
    mesela geçen gün yeni moblar keşfedeyim diye hb de dolandım bi kaç güzel mob buldum:)
    ne bileyim bu dinya beni çok sardı, eyvallah sonucta bir oyun ama şerefsizler güzel yapmış be abi, dolaştıkça dolaşasım geliyor, çok çalıştım hakkaten ke yaptım gcm ye çevirdim sattım, bir ara 4kk nın üstünde para vardı, silah alcam diye tutuyordum fala filan birsürü şey,
    aslında bu oyuna bu kadr bağlanmamın sebebi , gerçekte ailede çevremde uzun süreli kız arkadaşımla sorunlarım falan var birsürü, ve bunlar çözülemiyor, çözemiyorum, bu oyun çok iyi geldi bana, hayatımın bir köşesinden de olsa tutunmamı sağladı diyebilirim, şimdi saçmalık gelecek bir çok kişiye, ama insan yaşamadan bilemiyor..
    su anda oyun için zaman yaratıyorum, ama su sorunlarımı bir halledeyim, boş zaman yaratmak için oyundan kısacağım, sadece hayatla benim aramda tampon durumunda su an L2.
    sen, seraphy, colibri..
    ne bileyim içimi çok döktüm kusura bakmayın gençler, herkese selam, oyuna devam:) adı üstünde oyun..yardır mürsel:)

Eheheh ozaman en iyisini yapiyorsun. Sana benzer durumlari bende yaşamiştim oyun cidden stress atmama sebep oluyordu :)
    Ama unutma low rate bu aceleye gelmez aceleside yok zaten hersey zamanla olur. Bir zamanlar hayal olarak baktigin itemler çöp oluyor ümit etmedigin itemler sahibi oluyorsun. Mesela ben abyss sanirsam 3 senedir oynuyorum ama 1fill degil tabiki Main karakterime 1senedir dogru durust girmedigime ragmen 6k saat oynamislik suresi var:) doomcryer:) bw light b.o focus kendi buffimla kastigimida biliyorum. full rb jewe +6 set draco veya ic veya dynasty set ile oynadigimida
    Kasmaya gerek yok hersey olur yani
    Normalde yazmak istediklerimi yazdim ama yanlislikla sili verdim
    pasive pdef focus haste celestial ama su sorun var Celestial aktif oldugunda Heal alabiliyorsun buff alamiyorsun , Char bu sekilde Feed olmadan hero olmustur rahatlikla kesebiliyor yani
    1tane ss koyim idare et:( en azindan fikir sahibi olursun pasife sub skiller gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Eylül 2010; 0:01:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

quote:

ama;
    sen, seraphy, colibri..

Eheheh ozaman en iyisini yapiyorsun. Sana benzer durumlari bende yaşamiştim oyun cidden stress atmama sebep oluyordu :)
    Ama unutma low rate bu aceleye gelmez aceleside yok zaten hersey zamanla olur. Bir zamanlar hayal olarak baktigin itemler çöp oluyor ümit etmedigin itemler sahibi oluyorsun. Mesela ben abyss sanirsam 3 senedir oynuyorum ama 1fill degil tabiki Main karakterime 1senedir dogru durust girmedigime ragmen 6k saat oynamislik suresi var:) doomcryer:) bw light b.o focus kendi buffimla kastigimida biliyorum. full rb jewe +6 set draco veya ic veya dynasty set ile oynadigimida
    Kasmaya gerek yok hersey olur yani
    Normalde yazmak istediklerimi yazdim ama yanlislikla sili verdim
    pasive pdef focus haste celestial ama su sorun var Celestial aktif oldugunda Heal alabiliyorsun buff alamiyorsun , Char bu sekilde Feed olmadan hero olmustur rahatlikla kesebiliyor yani
    1tane ss koyim idare et:( en azindan fikir sahibi olursun pasife sub skiller gozukuyor

Clan çok yüksek level değil zannedersem baya eksikler var clan skillerinde...

• quote:

quote:

ama;
    sen, seraphy, colibri..

Çok haklısın, Lineage 2 nin büyülü bir dünyası var. Yıllar önce Extreme Stariste oyuna başladığımda, kasmadığım zamanlarda bile köşe bucak haritayı dolaşırdım. Ormanlarda, vadilerde, nehir ve göl kıyılarında dolaşmak, yüzmek, doyumsuz manzaraların tadını çıkarmak öyle hoşuma giderdiki. Bu serverdeki ilk 1,5 yılım da yoğun geçti. Kızımın dünyaya gelmesinden bu yana, yaklaşık 5 aydır ciddi anlamda koptum ama oyundan. Yani oynamak istesem bile fırsat bulamıyorum, en fazla 1-2- saatlik kaçamaklar ancak. L2 yi tamamen rafa kaldırmayı hiç birimiz istemeyiz. Ama dilerim ki, oyunun tesellisini gerçek hayatta çıkaracak vesileler nasip olsun herkese. Umarım senin sorunların da kısa sürede çözülür.
    Bu arada, konu hakkında malumatım yok kusura bakmayın. Yorum için Tom Amca'yı bekliyorum, o da gelmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.