Arkadaslar selam,Eger Horde iseniz ve Turklerle oynamak istiyorsaniz hepinizi Bladefist serverina bekliyoruz,guildimiz su anda 136 kisi ve gunde en az 30 kisi online ve guildin cogu lvl 60 su anda,kapilarimiz yeni Turk arkadaslara herzaman acik ve basvurunuzuwww.gw.gen.tr de yapabilirsiniz. Turklerin yogunlukta oldugu bir guild istiyorsaniz Great Warlords a gelin.
Saygilarimla Warlord Bronitax
umarim hayirlisi olur basarilar arkadaslar...
keşke allyde olsaydınız gelirim bende bu serverda oynuyorum
Bende bu guilddeyim ama prepaid zamanım bitti snaketales priest hatırladınız mı??hehe
pvp serverıysa gelmek isterim....
evet pvp serverında...
Grim batolda level 30 orc warrior kastım yeni...geçmek mümkünse katılmak isterim...daha yeni sayılırım oyunda bu 2.charım..eğer geçme olayı yoksa yeni charda kasabilirim mühim değil..
Grim batolda level 30 orc warrior kastım yeni...geçmek mümkünse katılmak isterim...daha yeni sayılırım oyunda bu 2.charım..eğer geçme olayı yoksa yeni charda kasabilirim mühim değil..
dostum migrate edebilirsin sorun degil ama 19euro gibi bir bedeli var yada yeni char acip gelebilirsin bladefistte
Bladefist daha çok allyların bulundugu bi server ama yine de hayırlı olsun guildiniz zaten irocas arkadaşımızdan biliyorum guildinizi
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Bladefist daha çok allyların bulundugu bi server ama yine de hayırlı olsun guildiniz zaten irocas arkadaşımızdan biliyorum guildinizi
abi cabuk dagalik o guil buyuk basin buyuk derdi olur daha 30-40 kislik guilder kendi icinde anlasamasken sizinki briaz zor solim
quote:
Orjinalden alıntı: wowarrior
keşke allyde olsaydınız gelirim bende bu serverda oynuyorum
moonstar var alliance tarafında..türk guildi..neden onları denemiosun?
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
abi cabuk dagalik o guil buyuk basin buyuk derdi olur daha 30-40 kislik guilder kendi icinde anlasamasken sizinki briaz zor solim
6 aydir ayakta bu guild arkadasim :) ustelik guildin cogu birlikte 2 oyun degistirdi Guild Wars ve Star Wars Galaxies oynadik hep beraber zamaninda daha baska bisey demeye gerek yok sanirim
tüh benim de orada horde charım vardı, realmde az kişi var diye silip başka yerde açmıştım o zaman cross-realm bg yoktu, az kişi demek pvpnin ölmesi demekti malum, aynı zamanda pve nin de tabi, değil end game inst yapmak, elite quest için bile zar zor grup buluyordum. chat kanallarında doğru dürüst mesaj bile göremiyordum
Hmm undead warlockı açacaktım sizin servera geleyim o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: JakX
Hmm undead warlockı açacaktım sizin servera geleyim o zaman
bekleriz dostum burdan cok kisi geldi zaten saolsunlar kimseyi geri cevirmeyiz...
150 kisi olduk bu arada hehehe arkadaslar sizlerle dahada guclu olacagiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme