abiler bnm çok charım war 40 + 50 + fln ama hiç blade açmadım blade açmayı düşünüyorum sizce fire mı iyi coldmu
Yorumlarınız İçin Teskkr Edrm!
quote:
Orjinalden alıntı: _4rd4_
abiler bnm çok charım war 40 + 50 + fln ama hiç blade açmadım blade açmayı düşünüyorum sizce fire mı iyi coldmu
Fire
Cok charınmı war 1 tanede bıze wer de banlanma riski olmadan rhat rhat gırıp silk alcaam bi charım olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Flex2oo8
quote:
Fire
saoll abii
ama ben cold olcam
bende cold dum yenı döndum fıre ye sen laf dınle kocum fıre ol 67 lvl full str blade fıreyım aynen dewam et bence fıre
bncede..
Firenin altında, elinde kalkan varken kullanabileceğin skill var.Baladeci için avantaj.Ayrıca vuruşu daha güçlü olacak haliyle.
quote:
ama ben cold olcam
Ne soruyon ozaman :))
Ayrıca blade kamsak zordur herkes bilir yavaş kasılıyor, haaa sen bide kalkmışın cold kullanıcam diyon iyice işi sıkıyorsun :) arkadasın dedigi gibi laf dinle demem ben ama genede dinle sen o kişiyi fire ac:)
bende blade acacagım once farm yapcam suan5k sp var.50k yapam baslıcam oynamaya ice mı firemı? fire da defan skilleri var ice da dondurmak gibi cok karlı bir skill var. ben sp kasacagım icin ice elyakması ve fire bufflarını kasacagım sizce iyimi etmiş olurum? nede olsa spfarmımı yapıyorum suan 16Lv im
quote:
Orjinalden alıntı: ROHANLIUMUT
bende cold dum yenı döndum fıre ye sen laf dınle kocum fıre ol 67 lvl full str blade fıreyım aynen dewam et bence fıre
sn bana belkii hala kızkınsındır EFKARLI yı almadım die ama bu sözünü dinnicem fire olcem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme