Bladerla Sp kasmak zor olduğu için en zor buildler arasında zaten
en zorları arasındamı yoksa en zormu
quote:
Orijinalden alıntı: muttigirgin
sence sp kasması zor olduğu için mi blader zor bir build ? farm artık her build için eşit onglara giriyorsun 1 ay kalıyorsun hangi build olursan ol FF olmak için gereken sp yi topluyorsun..
cevaba gelince blader olcaksan tüm skilleri açarsın sadece 31 de açılan sword dance skili bence isteğe bağlı onun yerine 14 lwl de açılan fırlatmalar var ..
quote:
Orijinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08
quote:
sence sp kasması zor olduğu için mi blader zor bir build ? farm artık her build için eşit onglara giriyorsun 1 ay kalıyorsun hangi build olursan ol FF olmak için gereken sp yi topluyorsun..
cevaba gelince blader olcaksan tüm skilleri açarsın sadece 31 de açılan sword dance skili bence isteğe bağlı onun yerine 14 lwl de açılan fırlatmalar var ..
evet artik onglara girdinmi ff olmak zor olmuyor oyunun iyice seyi cikti
100 geldi zaten oyunda online kimse kalmadi herkes online ama obt-online olmus..
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGON711
quote:
en zorları arasındamı yoksa en zormu
Eğer Lıghting İse En zor olarka 2.sırada bence ^^ çünkü warrior daha yavaş Hem Hız Bakımından Hemde 2 Dkda bir buffları yenilemesi falan
3 senedir hep blader kasıp oynamıımdır..hem babelde hem mercuryde hem herada...halada dewam etmektedir ve çok keyif veren bir builddir blader..bence fire-cold ii olur ben hep öle yaptım ve her zaman iyi sonuçlar aldım...ama şunu unutma bladerda bence gereksiz skill yoktur hepsi ayrı bir işe yaramaktadır...hepsini maxlamanı önerirm..colddan buffları alıp fire a yuklenmeni öneririm..ayrıca block ratio gereksiz dien arkadaşa neden oldunu soruyorum...bence en gerekli pasftir...sp çok ise 2. el yakma cold yapabilirsin...
Onglarda kasıyorsun artık fakat yüksek levelde ne yapacaksın.Adamlar 95-100 Lwde kendilerini bulamadılar.Oyunun . . sı çıktı.Ben bunu demiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme