Şimdi Ara

Blader Yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Buff derken bicheondakileri mi soruyorsun?

Eğer öyleyse bicheondaki block ratio hariç tüm buffları kesinlikle açmanı öneririm.Sp çoksa block ratioyu da açabilirsin.
  • Üst konulara bakarsan Blader yapılandırma hakkında birçok konu var.Soruna oradan cevap bulabilirsin. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Buff derken bicheondakileri mi soruyorsun?

Eğer öyleyse bicheondaki block ratio hariç tüm buffları kesinlikle açmanı öneririm.Sp çoksa block ratioyu da açabilirsin.

block raito hariç hepsini aç demişsin nedenini sorabilirmiyim acaba ?
  • Nedeni açıkça belli.Forumda blader yapılandırması hakkında bir sürü konu var.Oradan araştırırsan görebilirsin . .
    quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

quote:

block raito hariç hepsini aç demişsin nedenini sorabilirmiyim acaba ?

• quote:

-sp kasmadan bladerle oynanılmaz zaten
  • Bladerla Sp kasmak zor olduğu için en zor buildler arasında zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttigirgin

Bladerla Sp kasmak zor olduğu için en zor buildler arasında zaten

en zorları arasındamı
    yoksa
    en zormu
  • quote:

sence sp kasması zor olduğu için mi blader zor bir build ?
    farm artık her build için eşit onglara giriyorsun 1 ay kalıyorsun hangi build olursan ol FF olmak için gereken sp yi topluyorsun..

cevaba gelince blader olcaksan tüm skilleri açarsın sadece 31 de açılan sword dance skili bence isteğe bağlı onun yerine 14 lwl de açılan fırlatmalar var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

quote:

sence sp kasması zor olduğu için mi blader zor bir build ?
    farm artık her build için eşit onglara giriyorsun 1 ay kalıyorsun hangi build olursan ol FF olmak için gereken sp yi topluyorsun..

cevaba gelince blader olcaksan tüm skilleri açarsın sadece 31 de açılan sword dance skili bence isteğe bağlı onun yerine 14 lwl de açılan fırlatmalar var ..

evet artik onglara girdinmi ff olmak zor olmuyor oyunun iyice seyi cikti

100 geldi zaten oyunda online kimse kalmadi herkes online ama obt-online olmus..

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAGON711

quote:

en zorları arasındamı
    yoksa
    en zormu

Eğer Lıghting İse En zor olarka 2.sırada bence ^^ çünkü warrior daha yavaş Hem Hız Bakımından Hemde 2 Dkda bir buffları yenilemesi falan

• 3 senedir hep blader kasıp oynamıımdır..hem babelde hem mercuryde hem herada...halada dewam etmektedir ve çok keyif veren bir builddir blader..bence fire-cold ii olur ben hep öle yaptım ve her zaman iyi sonuçlar aldım...ama şunu unutma bladerda bence gereksiz skill yoktur hepsi ayrı bir işe yaramaktadır...hepsini maxlamanı önerirm..colddan buffları alıp fire a yuklenmeni öneririm..ayrıca block ratio gereksiz dien arkadaşa neden oldunu soruyorum...bence en gerekli pasftir...sp çok ise 2. el yakma cold yapabilirsin...
  • Onglarda kasıyorsun artık fakat yüksek levelde ne yapacaksın.Adamlar 95-100 Lwde kendilerini bulamadılar.Oyunun . . sı çıktı.Ben bunu demiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.