Arkadaşlar yeni bir blader char açmayı düşünüyorum fire-force-bicheon mu yoksa fire-cold bicheon mu yapim daha çok pvp için bir char isiyorum .
Bence fire cold açmalısın.
Fire force ac cold acsan savunmalar var ama sen strsin ustune blade bir nevi tank o yuzden cold eksikligi hissetmessin
kesinlikle cold
bende suan 115 bichenon -fire-cold var ve kesinlikle cold önermem. günümüzde charlarda 3 bin 4 bin phy defans olurken coldun verdigi phy def hicbir ise yaramiyor ,snow acarsan mana yetismiyor skil vuramiyorsun vuramadikdan sonra hicbir ise yaramaz, el yakmayla dondururum desen herkezde pil var ve firenin el yakmasina gore daha az vuruyor blade zaten az vuran bir char dahada az vurmasi chari mahfeder, oysa force cogu kisi eu lara karsi kötü desede aslinda eularada chinlerede karsi cok iyi. aciklayayim ; chinlere bildigin gibi stun , atak kirma debufu , defans kirma debufu atabiliyorsun ve pasif olarak mananida arttiriyor. eu lara karsi yan skili clericse debuflar ise yaramayacaktir ama stun ise yarar cure ise yarar , yan skili bard yada warlock olanlara debuflarida ise yarar . bence force gayet iyi bir yan skil
Bro ben sana söyliyim cold acarsan carın tam bir tank olur,ice wall ile cok rahat korunabiliyosun ama pvpler yaklasık 10 dk sürüyo sialhın crit atmaası lazım adamı kesebilmek için,force pvp lerde daha zevkli ama oda bi cold kadar saglam olmuyo karar senin bro
bladere ice wall mi :)) enteresan sabit dururken hangi skilleri kullaniyorsun nuke falanmi