Şimdi Ara

blader yapılandırması hakkında ben cold ile force düşünüyorum.SİZCE OLURMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vertus65

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Sana diyorum.

galiba kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demek istiyorsun bak yukardaki cevabın altına ilave yaptım sen onu bir dene gel

ne çok bilen varmış bu oyunu özellikle biz türk oyuncular , ama her ne hikmetse serverlardaki kale sahipleri hep yabancı

sayenizde çok yakında çavuş olucam

@Melrin

calciumçük ya da çükopenisilin iğnesi vurdur sinire ii gelir

Blade Yapılandırmam

El Yakma Cold
    Cold90 Fire90 Light30

Çok Hantal Ne Yıkıyo Ne Yıkılıyo. Farmı Bitirip Birde Fire El Yakmayı Açıcam Ozamanda Olmadı Coldu Komple Kapatıcam... Yetti Canıma Bu Yapılandırma Yuzunden Sinir Hastası Oldum Yaaaaa...

Sana ii geldi galiba o iğneler... Tavsiyen için sağol ben öle şeler kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 19 Ağustos 2008; 16:14:09 >

• bence colda werme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melrin

Blade Yapılandırmam

El Yakma Cold
    Cold90 Fire90 Light30

Çok Hantal Ne Yıkıyo Ne Yıkılıyo. Farmı Bitirip Birde Fire El Yakmayı Açıcam Ozamanda Olmadı Coldu Komple Kapatıcam... Yetti Canıma Bu Yapılandırma Yuzunden Sinir Hastası Oldum Yaaaaa...

sen takıl öyle benim için np

@autocaddy abi sen yol yakınken glaviyeye dön Allah muhafaza sona arkadaş gibi olursun dağlara taşlara ..
  • quote:

quote:

Blade Yapılandırmam

El Yakma Cold
    Cold90 Fire90 Light30

@autocaddy abi sen yol yakınken glaviyeye dön Allah muhafaza sona arkadaş gibi olursun dağlara taşlara ..

AutoCad Dostum ya da bazıları gibi iğne yaptır ama yaptırma bence bunun kullandıklarınin enjektör ucu biraz buyukdu galiba beynine dokunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 19 Ağustos 2008; 17:22:45 >

• ventus sen sro yu yapanlardan biri misin tarky yoksa sen misin? herşeyi bu kadar ii bildiini sanıp millete laf sölüosn cold damage yemeni azaltır onu herkez bilio ama sen ztn str blade sin yediin damage az cold a gerek yoq bnce.bunu geç haklı bile olsan bu havalarda dolanman kalkan yerlerinin arada bi oturduun pc masandaki sandalyeye değmesi senin içinde herkez içinde ii oılur galiba.çok bilmişler hiç bilmiyenlerden daha beter durumdadır yada sen çok bildiini sanıosn
  • quote:

Orjinalden alıntı: savageness

bence colda werme

bencedezaten neye verirse versin kime verirse versin sonu hep hüsran
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: savageness

bence colda werme

bencedezaten neye verirse versin kime verirse versin sonu hep hüsran

bencede colda verme dostum sonra bazıları gibi calciumçük ya da çükopenisilin iğneleri düzenli olarak yiyen yedikce tatmin olan oyuncu olursun ya da bizim gibi sinirli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 19 Ağustos 2008; 16:44:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: azgınazman

ventus sen sro yu yapanlardan biri misin tarky yoksa sen misin? herşeyi bu kadar ii bildiini sanıp millete laf sölüosn cold damage yemeni azaltır onu herkez bilio ama sen ztn str blade sin yediin damage az cold a gerek yoq bnce.bunu geç haklı bile olsan bu havalarda dolanman kalkan yerlerinin arada bi oturduun pc masandaki sandalyeye değmesi senin içinde herkez içinde ii oılur galiba.çok bilmişler hiç bilmiyenlerden daha beter durumdadır yada sen çok bildiini sanıosn

nikimi bile düzgün yazmaktan aciz olanlar benle sro konusunda konuşuo her şeyi ben ii bilmiyorum en çokta ben bilmiyorum (Erol büyükburç )değilimki bir de haklısın yaw ben zate str bladeyim coldu zütür et hatta bicheon ,fire mastery bile açmama gerek yok ne de olsa ben str bladeyim ne gerek var canım dimi hehe boşa sp farmda yapmama gerek kalmaz

autocad abi bu da ısırmaz dimi

• @_LoRDi_

Eyv..Kardeşim bırak bu veleti SRO dan anlıyorsa . . .

@vertus65

Kullandığın kelimelere dikkat et...Karşında çocuk yok senin adam gibi yorumunu yap ve işine bak...Tabi işte cafe veleti olduğun burdan belli hemen siz kolaya kaçın...Sen BLADER dan anlıyorsan ... neyse işine bak konu dağılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

@_LoRDi_

@vertus65

Kullandığın kelimelere dikkat et...Karşında çocuk yok senin adam gibi yorumunu yap ve işine bak...Tabi işte cafe veleti olduğun burdan belli hemen siz kolaya kaçın...Sen BLADER dan anlıyorsan ... neyse işine bak konu dağılmasın

abüm benim kızma bu kadar yaw şimdi yanlış manlış çizecen elindeki işi üzülürüm sonra hatta böle gibi yaparım

bak paydos saati de geliyor sen git lighting bladeni kas sana daha 1 ton sp lazımdır

@autucad

mücahit abü şu sen 85 lvl ken yatırdığın 90 lvl wairor varya ,sen onla kapışırken adam afk mıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 19 Ağustos 2008; 17:10:35 >

• quote:

quote:

@_LoRDi_

@vertus65

abüm benim kızma bu kadar yaw şimdi yanlış manlış çizecen elindeki işi üzülürüm sonra hatta böle gibi yaparım

bak paydos saati de geliyor sen git lighting bladeni kas sana daha 1 ton sp lazımdır

Olay sende sen bende ben olayına dönmüş, sidik yarıştırma yeri değildi en son gördüğümde dh
    bu kadar uzatmaya gerek yok
    adı üstünde oyun ama illa pvp diyosanız ben fikrimi söliiim
    blade az dmg yiyo azda vuruyo cold a verilmesi yediği dmg i azaltır ama verdiğinide düşürür
    pot savaşına döner olay
    zaten az vuruyo pvpde eu str charları rahat alırsın belki öle ama bir glavier yada bir bladerla
    hatta bir bowla karşılaşmanda zorlanırsın(fire tabiki bunlar)

Ayrıca başta söyledim terbiyeli olmak sadece forumun kuralı değildir
    Toplum içinde uyman gereken kurallar karşındaki senden büyük olsada olmasada ona saygı duyman gerekir
    BAŞKALARINA SAYGI DUYMADIKÇA SAYGI GÖSTERİLMEYİ BEKLEME

Not:bu arada ben ısırırım

• Build yaparken en nefret ettiğim yan yok 90 force yok 90 bicheondu şeklinde açıklanması. Adam gibi her Force'un artısını ve eksisini yazmalı. Şimdi öncelikle fire'la başlayalım; en yüksek damagei fire'la veririz, ayrıca shield skilleri de blader için olmazsa olmaz. Yani firesız blader olmaz. Lightninge gelirsek, hızlı koşma, teleport ve parry ratio artırma skilleri yüzünden gerekli. E bicheon zaten maxlanmalı. Imbue için gereksiz çünkü fire var. Cold en düşük damagei verir, ama savunma skilleri vardır. Biz zaten bladerız, hem prot. hem shield var, 30'a kadar zaten snow shield geliyor ve Frost guard serisi yükseliyor zaten ayı gibi hp var coldu yüksek tutmanın manası yok. isterseniz fire'ı ya da light'ı 90'a çıkarmadan da forceun faydalı skillerini açabilirsiniz çünkü nuker değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 19 Ağustos 2008; 17:35:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mas89

blade az dmg yiyo azda vuruyo cold a verilmesi yediği dmg i azaltır ama verdiğinide düşürür
    pot savaşına döner olay
    zaten az vuruyo pvpde eu str charları rahat alırsın belki öle ama bir glavier yada bir bladerla
    hatta bir bowla karşılaşmanda zorlanırsın(fire tabiki bunlar)

Not:bu arada ben ısırırım

sen full farm 90 lvl blade ile oynadınmı hiç ?
    bicheon 90-fire 90 -light 90 cold 30 ya da bicheon 90-fire 90 -light 30 cold 90 şeklinde ??

not : doğru söyleyeni 9 köyde ısırırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Build yaparken en nefret ettiğim yan yok 90 force yok 90 bicheondu şeklinde açıklanması. Adam gibi her Force'un artısını ve eksisini yazmalı. Şimdi öncelikle fire'la başlayalım; en yüksek damagei fire'la veririz, ayrıca shield skilleri de blader için olmazsa olmaz. Yani firesız blader olmaz. Lightninge gelirsek, hızlı koşma, teleport ve parry ratio artırma skilleri yüzünden gerekli. E bicheon zaten maxlanmalı. Imbue için gereksiz çünkü fire var. Cold en düşük damagei verir, ama savunma skilleri vardır. Biz zaten bladerız, hem prot. hem shield var, 30'a kadar zaten snow shield geliyor ve Frost guard serisi yükseliyor zaten ayı gibi hp var coldu yüksek tutmanın manası yok. isterseniz fire'ı ya da light'ı 90'a çıkarmadan da forceun faydalı skillerini açabilirsiniz çünkü nuker değilsiniz.

defalarca yazdım ben bu olayı coldu el yakması için 90 yapmıyoruz zaten en alttaki pasiv skillin vermiş olduğu dayanıklılığı göz önüne alarak ısrarla cold diyorum neden çünkü ben lightingide colduda denemiş bir oyuncuyum ama baktım,gördüm ,denedim ,ettüt ettim blader char lightingi 90 da yapsanız az vuruyor siz zaten blader olup iyi itemlere sahip olmadığınız zaman diğer buildlerden damage olarak ezik kalıyorsunuz şimdi buraya kadar tamammı ?

çıkıyorsunuz pvp alanına bladersiniz lightinginiz 90 cold 30 diğerleri zaten standart biliniyor dalıyorsunuz adama adam öküz gibi bufflanmış ya da iyi itemlere sahip hadi yatır yatıra bilirsen o meşhur lightinginizle yatıramadınız adamı ne yapmanız lazım sinir olmamak ,üzülmemek için ayakta kalmanız lazım lightinge verdiyseniz yatma şansınız yüksek adam sağlamsa ama colda 90 verdiyseniz adamı yatıramama gibi bir durum karşında yatma şansınızda olmuyor şimdi sro oynayan oyuncular olarak böyle güçlü bir buildlerle karşılaştığınızda hangi seçeneği tercih edersiniz ? Sadece bana karşı fikirde bulunmak için körü körüne hala lightingmi dersiniz ? yoksa benim deneyimlerimden faydalanarak ve burda örnekle belirterek yaptığım olayımı tercih edersiniz ?

ayrıca snow shild str charlar için uygun değildir adam size vurdukça mp niz düşer ve skillerinizi kullanamaz hale gelirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 19 Ağustos 2008; 17:54:27 >

• benım gorusum blade acıcak birinde lighting in onemi cold kadar yok soyleki lighting in verdiklerini bi takım scroll lar ile alabilrsin mesela kosma meselesini moving speed scroll veya concentration la gelen leri de trigger bi tane daha vardi simdi adini unutum onla alabilirisn ama coldun sana vericegi phy def. i alamaz sın iste protector giyesem fln birz artar belki ama bu seferde int tabanlı karakterlen yakar canını. lighting in force piercing serisi msla vurusların phy tabanlı onun el yakmasına vericegi artı ekti bi tek dusundurucu sey olabilr ama kosma idi veya parry ratio du takılmayın bence 30 a kadar lightin i acsan +20% garment ile +30% civarıda gras walk flow dan gelen yeter olmadı scroll kullan. cold da ise bunlardan cok daha yararlı olucak seyler war birincisi el yakması zaten yatır batır la karsındakini oyunu izletiyoken cold un imbue si ile daha da etkili olursun ki GNGWC 2008 de cold imbue si kullanan blade main round a yukseldii yani o kadarda az vurmuyolar gayet etkililer, etrafta karakterini boyle yapılandıran cok olmadıgı ııcn belki dikkat cekmiyor, ikincisi forst guard serisi ve passifiyle birlikte 262 phy def increase yapıyo ne kadar etkili oldugnu tahmin ederrsin, 3 olarak snow shield olabilr basın sıkıstıgında illa pvp icin degil meslek yaparken snow shield i acık bi blader diger pt deki thieflere kervanın nereye gittigini gostermekte bire bir cunku snow shield la yatmıyolar 2 3 kisi abansanda wizard yok chinese ler warsa pt de oyle yanında taklıyorlar. ben 700k sp yaptıgım blader karkaterimi suan lvl atlatıyorum 90bicheon 90cold 90 fire olcak suan 68lvlda npc itemleri ilede olsa gayet memnunum coldun el yakması cok ise yarıyor hele pill yoksa fln masmavi adamı izliyosun, gsl bisey. diger force mastery si de fire o ztn tamamiyle str karakterlerin ne kadar gereken ihtiyacı warsa karsılıyor.

force ta ise dusuncem stn bicheon dan gele division impotent bleed war belki tutma ihtimali force un kinden daha az ama 90 mastery i ona harcamaya deymez gibi artık eskisi gibi ress atmak ta okadar onemli degil euro lar var stn hadi eskiden olsa belki o yonude dusune bilir.. diger force skilleri ile de ilgili pek bilgim yok ama genel dusuncem dedigim gibi degmez 90 mastery i oraya harcamaya..

bide son olarktan turkce v yerine w koymakla bozulmaz ,alakasız oldu ama olsn, kucuk seylere takılmamak lzm iikinciside 90 bicheon 90 fire 52 lighting 48 cold gibi bi masteryleri garip dagıtanlara, yani hic acma daha iyi bi skill agacını acıkaksan tam acmalısın 50 e kadar acmsın ne fark eder hani birazdaha kosma alırsın fln ama asıl nimetlerini kacırısın coldun bu seferde ve ya tamtersi...

sonuc olarak 90 bicheon 90 cold 90 fire gusel bi yapılandırma ama cold yerine de ligting olr oynayanın istediklerine kalmıs

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Build yaparken en nefret ettiğim yan yok 90 force yok 90 bicheondu şeklinde açıklanması. Adam gibi her Force'un artısını ve eksisini yazmalı. Şimdi öncelikle fire'la başlayalım; en yüksek damagei fire'la veririz, ayrıca shield skilleri de blader için olmazsa olmaz. Yani firesız blader olmaz. Lightninge gelirsek, hızlı koşma, teleport ve parry ratio artırma skilleri yüzünden gerekli. E bicheon zaten maxlanmalı. Imbue için gereksiz çünkü fire var. Cold en düşük damagei verir, ama savunma skilleri vardır. Biz zaten bladerız, hem prot. hem shield var, 30'a kadar zaten snow shield geliyor ve Frost guard serisi yükseliyor zaten ayı gibi hp var coldu yüksek tutmanın manası yok. isterseniz fire'ı ya da light'ı 90'a çıkarmadan da forceun faydalı skillerini açabilirsiniz çünkü nuker değilsiniz.

defalarca yazdım ben bu olayı coldu el yakması için 90 yapmıyoruz zaten en alttaki pasiv skillin vermiş olduğu dayanıklılığı göz önüne alarak ısrarla cold diyorum neden çünkü ben lightingide colduda denemiş bir oyuncuyum ama baktım,gördüm ,denedim ,ettüt ettim blader char lightingi 90 da yapsanız az vuruyor siz zaten blader olup iyi itemlere sahip olmadığınız zaman diğer buildlerden damage olarak ezik kalıyorsunuz şimdi buraya kadar tamammı ?

çıkıyorsunuz pvp alanına bladersiniz lightinginiz 90 cold 30 diğerleri zaten standart biliniyor dalıyorsunuz adama adam öküz gibi bufflanmış ya da iyi itemlere sahip hadi yatır yatıra bilirsen o meşhur lightinginizle yatıramadınız adamı ne yapmanız lazım sinir olmamak ,üzülmemek için ayakta kalmanız lazım lightinge verdiyseniz yatma şansınız yüksek adam sağlamsa ama colda 90 verdiyseniz adamı yatıramama gibi bir durum karşında yatma şansınızda olmuyor şimdi sro oynayan oyuncular olarak böyle güçlü bir buildlerle karşılaştığınızda hangi seçeneği tercih edersiniz ? Sadece bana karşı fikirde bulunmak için körü körüne hala lightingmi dersiniz ? yoksa benim deneyimlerimden faydalanarak ve burda örnekle belirterek yaptığım olayımı tercih edersiniz ?

ayrıca snow shild str charlar için uygun değildir adam size vurdukça mp niz düşer ve skillerinizi kullanamaz hale gelirsiniz

Arkadasım hep euroların üstün oldugundan bahsetmısin böle bişey yok
    Adam bufflanmıssa zaten oldurmen zor senıde bufflasalar sende olmessın
    Colda 90 ver barı yatma demıssın kısıye gore degısır ben charımın hızlı kosmasını ısterım parry ratıo ısterım zevk meselesi
    Warrior/warlock Bir bladerı cok kolay indidir demısın gıt o Yeşil pillerden al kim kimi indiriyor
    Warrior/cleric yapılandırmasına karsı bladerın yapcagı su 90 sn (bless spell +ıron skın)dayanabılırsen warrioru oldurursun

Her char güzeldir hepside eşit itemlere sahip oldugu zaman denktir.

• ben şöle bi yapılanırma düşündüm.
    90 fire
    90 bicheon
    72 light
    48 cold
  • quote:

quote:

Blade Yapılandırmam

El Yakma Cold
    Cold90 Fire90 Light30

1-)Kendini Çok Büyütüyorsun
    2-)Sanki Çok **K Biliyorsun
    3-)Bi **K'tan Çaktığın YOK
    4-)Herkezi Küçümseme Sonra Görürsüm
    Konuyu Açan Arkadaşım
    1-)Blade Char Force Güzel Tamamda Bir Nukerle Baş Edemezsin
    2-)BLADER'lar Cold Olduğu Takdirde Hiç Bir **K Yapamaz.
    3-)AutoCad'e Katılıyorum

• Fors Blader FTW
  • quote:

quote:

Bir Blader'a cold gitmez zaten defansın olacak itemlerle ve shield ile...Blader yapılandırması benim görüşüm şöyle ;

90 Bicheon
    90 Fire
    90 Lıghtınıng
    30 Cold

yanlışsın

böyle bir yapılandırmada üstündeki giysilerin hepsini + 7 yapman gerekir eğer yapabilirsen tabi
    90 Bicheon
    90 Fire
    90 Cold
    30 light

böyle sağlam olur hızlı koşmanıda potla halledersin
    zaten ne yaparsan yap

bufflanmış warlock + wariorlar yerlerde süründürüyor her türlü chinesse charı

Her yerde diyorum Lightin olayı aslında hızlı koşmak değildir Parry ratiodur ve az parry ration warsa bir türlü kendi lv indekileri yatıramazsın(light kullananları ) ve aynen böle olursun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.