Şimdi Ara

blader yapılandırması hakkında ben cold ile force düşünüyorum.SİZCE OLURMU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşım sen STR'sin dimi? Evet , Blader STR olur.Eee STR adamın Cold ile işi ne? Allah bilir Snow Shieldi de açarsın gram MP'ni de onla götürürsün.

önce bir konuyu baştan aşağı oku öle gel hem bende öle dediğin gibi gram mp yok ben sen değilim en az 70 -75 lvl intçi kadar mp var bende resme bak bi istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 16:11:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

neyse ya millet boş verin cold u 90 yapmayın lightingi 90 yapın yazmayın artık bu konuya bi şey

nasılsa nato kafa nato mermer

bizim srocular = 10 k pls - abi sende 70 lvl itemi varmı ? - abi beni guilde aldırabilinmi -abi bi baksana bi şey diycem pvp de yatar

globalden yabancılara bol f.ucklar koca kasma alanında yanında ks yapan adama annesinin elinden öpen mesajlar yerdeki malı alabilimmi abi

forumlarda ve oyunda 2- 3 senedir takılıpta hala cartmu açayım curtmu açayım diyenler , atı alan üsküdarı geçti el oğlu maks level çift char hatta 3 char takılıyor ölme eşşeğğim ölme

ben bunu bilirim görürüm 3 yıldır başka da bir şey bilmem 3-5 aşmış işi bilen Türk oyuncunun dışında ... adios muchos
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cold 90 yap 250k mı ne o cıvarda bı parayı 30dk ıcın bayıl 12 saat job war yaptıgını dusun gunde 6m para edıyo coldu 90 yapcagıma lıghtı 90 yaparım o kosma parasına vercegım parayla kendime en kral itemi alırım coldun saglıyacagı phy defance ıda saglarım oyundan zevkımıde alırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: GhostRider7

cold 90 yap 250k mı ne o cıvarda bı parayı 30dk ıcın bayıl 12 saat job war yaptıgını dusun gunde 6m para edıyo coldu 90 yapcagıma lıghtı 90 yaparım o kosma parasına vercegım parayla kendime en kral itemi alırım coldun saglıyacagı phy defance ıda saglarım oyundan zevkımıde alırım...

iyide sen öle yaparsın ben değil koşma scroolu için para mara vermiyorumki zaten 80 lvl bard/cleric yan charım var ondan alıyorum % 80 koşmayı senden bile hızlı koşuyorumdur sen bi yukarıdaki resmi incele ben hep öle dolaşırım , pls bufflarla değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 16:10:33 >

• Orjinalden alıntı: vertus65

@LoRDi_demişki

Arkadaşım sen STR'sin dimi? Evet , Blader STR olur.Eee STR adamın Cold ile işi ne? Allah bilir Snow Shieldi de açarsın gram MP'ni de onla götürürsün.

önce bir konuyu baştan aşağı oku öle gel hem bende öle dediğin gibi gram mp yok ben sen değilim en az 70 -75 lvl intçi kadar mp var bende resme bak bi istersen

e o zman sana başarılar kardeşim
    forumda kavga ederek post sayını arttırman işe yaramaz
    post sayısı=itibar ise
    bu cok cocukca
    13-14 yaşında değil isen yaşının adamı gibi davran
    millete iftira atmakla dalga geçiyomuş gibi yapmakla bi yere varamazsın
    burda ne yaptığını herkes görüyo yeter artık
    sen git
    kendi charını oyna
    adam bi soru sormuş yukarda ben böyle yaparım de geç
    komplekslimisin?

• quote:

sro var olduğundan beri ben her yerde varım
    hatta sizler sroyu bilmeden önce bile

yazdığım şeyler benim değil bunları yapanların seviyesini gösteriyor

Benim silkroad u senden sonra öğrendiğim ne malum?
    Evet ama sende bunları yapıyorsun şu anda

• quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

[Benim silkroad u senden sonra öğrendiğim ne malum?
    Evet ama sende bunları yapıyorsun şu anda

str nuker blade yapın çook zevkli oluyor joob war yaparken arkadan dalıp kaçan eziklere atmak için
  • quote:

quote:

iyide sen öle yaparsın ben değil koşma scroolu için para mara vermiyorumki zaten 80 lvl bard/cleric yan charım var ondan alıyorum % 80 koşmayı senden bile hızlı koşuyorumdur sen bi yukarıdaki resmi incele ben hep öle dolaşırım , pls bufflarla değil

ee herkesin yanında 80 lvl bard/clerıc olmıyacagına göre hava atmak için deilde adamlar için en iyi olanı söle
    Buff görmek ıstıyosan al sana buff havan böle fıs dıye söner
     blader yapılandırması hakkında ben cold ile force düşünüyorum.SİZCE OLURMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostRider7 -- 20 Ağustos 2008; 16:39:36 >

• hadi size bir soru bakalım srodan iyi anlıyormusunuz ?benim yukardaki resimdeki blademin skillerinde bir yanlışlık var bu yanlışlığı ilk bulana
    100 silk hediye edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 16:40:07 >
  • quote:

[
    ee herkesin yanında 80 lvl bard/clerıc olmıyacagına göre hava atmak için deilde adamlar için en iyi olanı söle
    Buff görmek ıstıyosan al sana buff havan böle fıs dıye söner
     blader yapılandırması hakkında ben cold ile force düşünüyorum.SİZCE OLURMU

ahhahahaha şimdi koptum ya o resimdeki 15 lvl lin her tarafı buff olsa ne olur seni tek demon cut blade ile alırım ben yaw

earth ghost bile keser seni o bufflarla

karnıma kramp girdi herkes bana bakıyo işimizden gücümüzden olucez yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 16:46:54 >

• kim 15 lvl^^ ??
  • ghostrider 15 lvl sin başkasına basılmış buffları gösteriyorsun bende diyorumki sana basallar bile o buffları earth ghost bile keser seni ^^

miilet öle uyuz olmuşki bana serverındakilei bufflatıp buraya koyup hava yapıyor

autocad abi sana blademi veremmmi bi oyna bak bakalım coldlu blade nasıl oluyor akşam gelincede buff basarım sana

donanım haber bana silk hediye etmeli rayting rekorları kırılıo bu topicte

yazmayın artık topik kaybolsun nasılsa yazılanın cevabını yapıştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 16:58:28 >

• quote:

ghostrider 15 lvl sin başkasına basılmış buffları gösteriyorsun bende diyorumki sana basallar bile o buffları earth ghost bile keser seni ^^

miilet öle uyuz olmuşki bana serverındakilei bufflatıp buraya koyup hava yapıyor

autocad abi sana blademi veremmmi bi oyna bak bakalım coldlu blade nasıl oluyor akşam gelincede buff basarım sana

1)15 level o char benım degıl bı arkadasın storage charı pvp bak ıcın ona gırdım yoksa o serverda deılm
    2)Herkes gormek ıstedıgını goruyo angelin1 in bufflara bak tabı görme özürü varsa orası ayrı
    3)Senin için kimseyi bufflatıp resmini buraya koymam(sen kimsin ki)O adam hep öle bufflı dolasıyor bilmeden atıp tutma server olympus
    4)Senın bu kadar cırkef oldugunu ve o 15 level chara laf atcagını bılıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostRider7 -- 20 Ağustos 2008; 17:07:50 >

• quote:

ghostrider 15 lvl sin başkasına basılmış buffları gösteriyorsun bende diyorumki sana basallar bile o buffları earth ghost bile keser seni ^^

SEN KRALSIN SEN ŞAMPİYONSUN YARIN GEL MAMAGA SANA RAKI SOFRASI KURAM PAŞAM BAŞKA ARZUN DİLEĞİN WARSA SÖLE ;)

• quote:

1)15 level o char benım degıl bı arkadasın storage charı pvp bak ıcın ona gırdım yoksa o serverda deılm
    2)Herkes gormek ıstedıgını goruyo angelin1 in bufflara bak tabı görme özürü varsa orası ayrı
    3)Senin için kimseyi bufflatıp resmini buraya koymam(sen kimsin ki)O adam hep öle bufflı dolasıyor bilmeden atıp tutma server olympus
    4)Senın bu kadar cırkef oldugunu ve o 15 level chara laf atcagını bılıyodum

ne yazıyon hala yazmayın diyoruz ben çirkefim

yukarıdaki blade resmimdeki hatayı bulana 100 silk vericem buldunuzmu korkmayın hacklemem e-pinden veririm 100 silki

ama nerde o hatayı bulacak babayiğit

• quote:

Orjinalden alıntı: CyberSynC

SEN KRALSIN SEN ŞAMPİYONSUN YARIN GEL MAMAGA SANA RAKI SOFRASI KURAM PAŞAM BAŞKA ARZUN DİLEĞİN WARSA SÖLE ;)

yok baba ağamda sen sin paşam da ben şampiyon falan değilim öle bir iddiamda yok ,ayrıca öyle bir kompleksimde yok olsaydı bu konudaki cevaplarımdan birinde warlock-warior yapılandırmasına yattığımı söylemezdim buradaki gelişmeler, benim bladerdeki 90 lvl lighting yerine 90 lvl coldu açmanın daha faydalı olacağını anlatmaktan ibaretti, ancak ben düzgün bir şekilde giriş yaptığım halde gelen cevapların seviyesine ayak uydurmam kaçınılmaz oldu işi gırgıra vurup kimseyi kıracak söz sarfetmediğim halde sabırla bana gelen hakaretleri görmemezlikten geldim çünkü forum seviyelerini bilirim ,benim maksadım tecrübe ve düşüncelerimi paylaşılıp en iyisinin bu olduğunu bu olduğunu anlatmaktı ama daha 90 lvl blade yapmamış görmemiş oynamamış kişiler bile ahkam kesip yazmaya kalkınca bende hafiften şamata gır gır, alaycı bir tavırla yazmaya devam ettim ,
    ama dikkatimden kaçmayan bir nokta var bu forumda 400 e yakın kişi bu konuyu izleyen olduğu halde 7-8 kişilik bir grup devamlı atıp tututtu ,körü körüne laf olsun torba dolsun misali takıldı ? neyse sürçilisan ettiysek affola hepinizi iyi tanırım iyi bilirim ve hepinize sro hayatınızda başarılar dilerim

Not :bu arada yolum mamak 'a düşerse rakılama davetinize katılmaktan şeref duyarım ağam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 17:55:41 >

• 90 cold blader icin lighting ten daha yararlıdır ama boyle anlatılmaz.. yazdıgınız seyler tam bi kargasa icide acıkcası o kadar yazısmısınız ama okunan teksey ufak veletler gibi otmen vertis65 ordan oraya gecmısınız ki neye ne yazılcagı bile belli degil.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Bir Blader'a cold gitmez zaten defansın olacak itemlerle ve shield ile...Blader yapılandırması benim görüşüm şöyle ;

90 Bicheon
    90 Fire
    90 Lıghtınıng
    30 Cold

yanlışsın

böyle bir yapılandırmada üstündeki giysilerin hepsini + 7 yapman gerekir eğer yapabilirsen tabi
    90 Bicheon
    90 Fire
    90 Cold
    30 light

böyle sağlam olur hızlı koşmanıda potla halledersin
    zaten ne yaparsan yap

bufflanmış warlock + wariorlar yerlerde süründürüyor her türlü chinesse charı

arkadaşım sna katılıyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CyberSynC

yok baba ağamda sen sin paşam da ben şampiyon falan değilim öle bir iddiamda yok ,ayrıca öyle bir kompleksimde yok olsaydı bu konudaki cevaplarımdan birinde warlock-warior yapılandırmasına yattığımı söylemezdim buradaki gelişmeler, benim bladerdeki 90 lvl lighting yerine 90 lvl coldu açmanın daha faydalı olacağını anlatmaktan ibaretti, ancak ben düzgün bir şekilde giriş yaptığım halde gelen cevapların seviyesine ayak uydurmam kaçınılmaz oldu işi gırgıra vurup kimseyi kıracak söz sarfetmediğim halde sabırla bana gelen hakaretleri görmemezlikten geldim çünkü forum seviyelerini bilirim ,benim maksadım tecrübe ve düşüncelerimi paylaşılıp en iyisinin bu olduğunu bu olduğunu anlatmaktı ama daha 90 lvl blade yapmamış görmemiş oynamamış kişiler bile ahkam kesip yazmaya kalkınca bende hafiften şamata gır gır, alaycı bir tavırla yazmaya devam ettim ,
    ama dikkatimden kaçmayan bir nokta var bu forumda 400 e yakın kişi bu konuyu izleyen olduğu halde 7-8 kişilik bir grup devamlı atıp tututtu ,körü körüne laf olsun torba dolsun misali takıldı ? neyse sürçilisan ettiysek affola hepinizi iyi tanırım iyi bilirim ve hepinize sro hayatınızda başarılar dilerim

Not :bu arada yolum mamak 'a düşerse rakılama davetinize katılmaktan şeref duyarım ağam ..

eywallah canım

o zaman build hakkında tartışalım.

coldu savunuon diğer arkadaşlarda yazmış cold gereksiz diye ben senin dediğine bişey demicem ama ligtda sadece speedle bitmio. 3 yıllık devamlı sro oyuncusuymuşsun critin ne kadar önemli olduğunuda bilirsin. o kadar parry ratio açığınıda bluelarla kapatman imkansız. peki bu colddan önemsiz mi??

ayrıca benmde bladerim war. önce force açtım sadece pvplerde işe yarıo oda %100lük bi başarı wermio o yüzden buildimi değiştirdim 90biche 90fire 90light 30 pache ve senin coldlu buildinden daha sağlam olduguna inanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSynC -- 20 Ağustos 2008; 18:50:38 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.