Şimdi Ara

blader yapılandırması hakkında ben cold ile force düşünüyorum.SİZCE OLURMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parry ratio nedir? karsındaki ni nasıl yatırmaya mi yarar be guselm parry ratio atk ile ilgisi yokki parry ne demek gecistirmek veya bertaraf etmek demek yani def. ile alakali ama atk rating senın dmglarını etkiler yuksek atk rating silahın olsn skillerinn olsn dmg aralıkalrının max seviyesine ulamsamasını saglar parry de tamm tersi islev gorur bu arada cold mastery si olan blade cok isi yapar ltfn o karkaterden bişey olmaz fln demeyın dedim ya GNGWC 2008 de cold kullanan blader main round a cıktı youtube ta videoları war hadi onu gectim el yakması baslı basına bir gıcık etme yolu yani pvp dusumeyın asıl mevzu meslekte..

vertıs65 bende senın nickini dogru yazamadım silkroad dan anlamadıgım anlamına gelio senle sro konusmayayım en iisi bu kadar kasılma be kocum herkezın bi bildigi wardır sonucta bu mastery i secimleri kişinin tarzına kalmıs bişey ancak terimler fln bilinmiyor ise duseltme yapıla bilr kısacası lighting i acmayi dusunen bi adam oynu bilmio degildir onun secimleri ile alakalıdır tam tersi senin onu elstirmen ne kadars dik kafa oldugnu gostermiyo mu farklı seylere acık ol, benimsetmek istedigin sey icin biraz daha duzgun bi yol sec..

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

bicheon=90
    lightining=90
    cold=90
    fire=0(100 lvl gelince bu haklarını da kulanırsın 30 lvl fire nasıl olsa bir işine yaramayacak)

Yanlışın var,
    Tamam fire yerine cold aldık diyelim (gereksiz olur genede öyle sayalım) fire 30 olmalıdır, zaten fire kapaıdğın için mag defansın iyice düştü wizz ler seni çok rahat indirir fire 30 olursa fire wall skilli ile wizzlere karşıda avantaj sağlanabilir.
    Fakat bladerda coldun 90 olması çok gereksizdir.Zaten yüksek defansı olan bir karakter vede str olduğu için yeterince phy defansı var.
    90 fire
    90 light (Her char tipi için vaz geçilmez)
    90 bic
    30 cold
    Lightning çoğu kişinin düşündüğünün aksine grass walk tan oluşmaz.Para verip halledilir o.Fakat lightning inde gerekli buffları ve teleport skilli var, bunlarda para ile satılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 19 Ağustos 2008; 19:47:48 >

• size lightingli ,forceli bladenizde başarılar

şekil A
     blader yapılandırması hakkında ben cold ile force düşünüyorum.SİZCE OLURMU

blader yapılandırması hakkında ben cold ile force düşünüyorum.SİZCE OLURMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 14:36:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

quote:

Orjinalden alıntı: mas89

blade az dmg yiyo azda vuruyo cold a verilmesi yediği dmg i azaltır ama verdiğinide düşürür
    pot savaşına döner olay
    zaten az vuruyo pvpde eu str charları rahat alırsın belki öle ama bir glavier yada bir bladerla
    hatta bir bowla karşılaşmanda zorlanırsın(fire tabiki bunlar)

Not:bu arada ben ısırırım

sen full farm 90 lvl blade ile oynadınmı hiç ?
    bicheon 90-fire 90 -light 90 cold 30 ya da bicheon 90-fire 90 -light 30 cold 90 şeklinde ??

not : doğru söyleyeni 9 köyde ısırırlar

seni ısırmamışlar belli
    blade konusunda katılmıyorum oynamama gerek yok ayrıca
    pvpsini izlediğim kadarıyla bana yeter
    kendine çeki düzen ver yoksa ailene şikayet edicem

• autocad abi geldinmi ? bak resimdeki blade ye buflarına scroolarına bakınca ohaa dedirtiyor dimi ,görünüşte yıkılmaz gibi değilmi ama bir warior-warlock bu haldeyken bile yıkabiliyor euro charları üst plana çıkarmak için yazmadım dünkü yazıları sadece euru -chinesse arasındaki adeletsiz dengesizliği vurgulamak istemiştim ama azı olan konuştu dün
  • Bak 87 Levelim ve bir Warriro - Warlock ile pvp mi video ya çekicem buraya koyacam sende bunu izleyeceksin ve BLADER nasıl olurmuş göreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Bak 87 Levelim ve bir Warriro - Warlock ile pvp mi video ya çekicem buraya koyacam sende bunu izleyeceksin ve BLADER nasıl olurmuş göreceksin.

bir warlock-warior değil adam gibi warlock warior koyman gerekiyor bizim kastımız bu yoksa bende bilirim dandik itemli warior - warlock kesmesini

iyi bir warior - warlock var ya senin o 87 lvl bladeni bir ileri iter bir stun koyar bir uyutur sonra yeri öptürür sende ben ne zaman vurucam buna diye öle beklersin

• quote:

quote:

Bak 87 Levelim ve bir Warriro - Warlock ile pvp mi video ya çekicem buraya koyacam sende bunu izleyeceksin ve BLADER nasıl olurmuş göreceksin.

bir warlock-warior değil adam gibi warlock warior koyman gerekiyor bizim kastımız bu yoksa bende bilirim dandik itemli warior - warlock kesmesini

iyi bir warior - warlock var ya senin o 87 lvl bladeni bir ileri iter bir stun koyar bir uyutur sonra yeri öptürür sende ben ne zaman vurucam buna diye öle beklersin

Sanırım senin yaşın 13-14...

- Yanılıyormuyum.

• quote:

Sanırım senin yaşın 13-14...

- Yanılıyormuyum.

ordan öyle mi gözüküyorum

doğruları konuşuyorum diyemi ?

çık bakalım warior-warlock önüne dediklerim oluyormu olmuyormu elin ayağın titrer valla adam sana 50 tane skill atar sen hasbel kader 1-2 demon blade force -devil cut bladeye anca basarsın o arada

autocad abü senin yukarda resmini koyduğum blade gibi öyle bufflanmış bir 90 lvl Bladen olsa serverda önüne gelene dalarmısın ?

cevap 1 : dalarım
    cevap 2 dalmam öle char nerdeee bulucam

@bekir abi sende arada bir girip konuya bakıyorsun, bir şeylerde yaz yaw hatırıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 10:11:50 >

• Neyse çocukluğuna veriyorum...Sana iyi forumlar Ha bide dişlerini fırçalamayı unutma oke...
  • @autocad

abü cold mastery 90 yapacan artık ikna oldun dimi

soracağan başka şeyler varsa blade hakkında bana pm at yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 10:32:25 >
  • yıllardan beri tartışılan bi mevzu bu ben ideal yapılandırmamı buldum bana göre hoşumada qider bu yapılandırma ayrıca light. olmadan dmgleriniz düşer demiş birileri ben bu olayda inanıyorumki son noktayı koyacağım(kendime göre) öncelikle bi blader oynuyorsanız en güzel yanı peşine 3 tane adamı takıp tur atmakdır hepsi wurur bişey olmaz arkadaşlar demişlerki bufflu warrior-warlock o buffları banada wersinler göreyim onları ondan sonra bufflu olan kazanır tabiiki nasıl sox itemliler +3 set li adama illallah ettiriyorsa buda öyle bişey neyse bn yapılandırmama qeçeyim aklımda olan yapılandırma farmdan sonra bu şekilde cold 90 fire 90 bicheon tabiiki 90 30da pacheon kuş skill i böylece ligh dan kaybettiğim atağımı kazanıcam +speed druglarla hızımda daha iyi olacak + defansım yanıma kalacak böyle bi karakter görürseniz tavsiyem kaçın belki sizi kesemes ama pilleriniz biterse ağlarsınız...skill wuramadan size izlemek kalır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapp3R16

yıllardan beri tartışılan bi mevzu bu ben ideal yapılandırmamı buldum bana göre hoşumada qider bu yapılandırma ayrıca light. olmadan dmgleriniz düşer demiş birileri ben bu olayda inanıyorumki son noktayı koyacağım(kendime göre) öncelikle bi blader oynuyorsanız en güzel yanı peşine 3 tane adamı takıp tur atmakdır hepsi wurur bişey olmaz arkadaşlar demişlerki bufflu warrior-warlock o buffları banada wersinler göreyim onları ondan sonra bufflu olan kazanır tabiiki nasıl sox itemliler +3 set li adama illallah ettiriyorsa buda öyle bişey neyse bn yapılandırmama qeçeyim aklımda olan yapılandırma farmdan sonra bu şekilde cold 90 fire 90 bicheon tabiiki 90 30da pacheon kuş skill i böylece ligh dan kaybettiğim atağımı kazanıcam +speed druglarla hızımda daha iyi olacak + defansım yanıma kalacak böyle bi karakter görürseniz tavsiyem kaçın belki sizi kesemes ama pilleriniz biterse ağlarsınız...skill wuramadan size izlemek kalır...

peşine 3 tane adam takıp ebecilik mi oynayacaksın 30 lvl pacheonla lightingden kaybettiğin atağı kazanacağını söylemişsin 90 lvlkenmi yapacaksın bunu yani koca 70 lvl lin verdiği atağı 30 lvl pacheonla kapatacaksın öylemi sanada başarılar blade yapılandırmanda

• quote:

@autocad

abü cold mastery 90 yapacan artık ikna oldun dimi

soracağan başka şeyler varsa blade hakkında bana pm at yardımcı olurum

Blade ve cold 90 ?

• 90Bicheon
    90Fire (Olmazsa olmaz)
    90Force yada Light (Force tavsiyem)
    30Cold

Force ile denenmiştir ve gerçekten sağlam olduğunu söyleyebilirim...
  • neyse ya millet boş verin cold u 90 yapmayın lightingi 90 yapın yazmayın artık bu konuya bi şey

nasılsa nato kafa nato mermer

bizim srocular = 10 k pls - abi sende 70 lvl itemi varmı ? - abi beni guilde aldırabilinmi -abi bi baksana bi şey diycem pvp de yatar

globalden yabancılara bol f.ucklar koca kasma alanında yanında ks yapan adama annesinin elinden öpen mesajlar yerdeki malı alabilimmi abi

forumlarda ve oyunda 2- 3 senedir takılıpta hala cartmu açayım curtmu açayım diyenler , atı alan üsküdarı geçti el oğlu maks level çift char hatta 3 char takılıyor ölme eşşeğğim ölme

ben bunu bilirim görürüm 3 yıldır başka da bir şey bilmem 3-5 aşmış işi bilen Türk oyuncunun dışında ... adios muchos
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 15:38:50 >

• quote:

neyse ya millet boş verin cold u 90 yapmayın lightingi 90 yapın yazmayın artık bu konuya bi şey

nasılsa nato kafa nato mermer

bizim srocular = 10 k pls - abi sende 70 lvl itemi varmı ? - abi beni guilde aldırabilinmi -abi bi baksana bi şey diycem pvp de yatar

globalden yabancılara bol f.ucklar koca kasma alanında yanında ks yapan adama annesinin elinden öpen mesajlar yerdeki malı alabilimmi abi

forumlarda ise 2- 3 senedir takılanların hala cartmu açayım curtmu açayım nidaları atı alan üsküdarı geçti el oğlu maks level çift char hatta 3 char takılıyor ölme eşşeğğim ölme

ben bunu bilirim görürüm 3 yıldır başka da bir şey bilmem 3-5 aşmış işi bilen Türk oyuncunun dışında ... adios muchos
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 yıldır bu forumdamısın ki?
    Bu arada yazdığın mesaj seviyeni gösteriyor.

• Arkadaşım sen STR'sin dimi? Evet , Blader STR olur.Eee STR adamın Cold ile işi ne? Allah bilir Snow Shieldi de açarsın gram MP'ni de onla götürürsün.
  • sro var olduğundan beri ben her yerde varım
    hatta sizler sroyu bilmeden önce bile

oarada yazdığım şeyler benim değil bunları yapanların seviyesini gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 20 Ağustos 2008; 16:23:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Arkadaşım sen STR'sin dimi? Evet , Blader STR olur.Eee STR adamın Cold ile işi ne? Allah bilir Snow Shieldi de açarsın gram MP'ni de onla götürürsün.

önce bir baştan aşağı oku öle gel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.