Şimdi Ara

blakberry bold 9900 ıkıncı el fıyatı nedır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kullandıgım bır bold var ne kadar eder garantısı yanılmıyorsam devam edıyor hıcbır sorunu yok orjınal kılıf ve kulaklıgıyla goturuyorum 100 lıra dıyorlara ama ben baktım pıyasası 350 fılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefoncuya götürürsen öyle olur, ama sahibinde ki ilanlara çok aldanma adam bana temiz diyor cihazın ekran çizik yandan kauçuklar atmış durumda.. ama senin cihaz nokta çiziksiz ve sıfır ayarında ise 300 tl alıcı olur ama diger şekil de ise 200 tl ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

telefoncuya götürürsen öyle olur, ama sahibinde ki ilanlara çok aldanma adam bana temiz diyor cihazın ekran çizik yandan kauçuklar atmış durumda.. ama senin cihaz nokta çiziksiz ve sıfır ayarında ise 300 tl alıcı olur ama diger şekil de ise 200 tl ancak

Kesınlıkle oyle bı cızık fılan yok. Tertemız eger durumum olsa satmam zaten sadece yenı telefon alacam onun malıyetını dusurmek ıstıyorum hocam

• 100 TL çok ölü ancak 350 de yapmaz ,satabilirsiniz tabi ama bilen biri için en fazla 200
  • Gel HTC 8s ile takas?
  • yani temşzligine bağlı 200 liradan başlıyor diye biliyorum. Garantili ve temiz cihazlar 400 lere kadar çıkıyor.. Bana sorarsan, telefonun kalitesine her ne kadar aşık olsamda 300 lira kararıdır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.