|
BLAST Paris Major 2023 [Ana Konu] (5. sayfa)
-
-
Bir tek 3-0 navi vs. riske etmemek için aşağı aldım. Ence de verilebilir.
0-3 ITB veya gl verebilirsiniz. Monte en az 1 maç alır tahmınım.
Fnatic bence 3-0 olmayabilir. garanti 5 almak adına aşağıya aldım takımları
-
İlk aşamada 6 pick'im geldi. Bu aşamada seçim yapanları %95i tur atlayacak 7pick'e aynı takımları yazacak, 3-0'a süpriz olma ihtimaline karşı navi-furia gibi takımlar yazılmaz.
-
Vitality saçma salak bir takım her an herşey olabilir Faze desek onun yarısı gibi mümkün olsa 9INE takımını aşşağı yazardım çok iyi bir takım ama bakalım artık
-
Dostlar selamlar. Konuya geç katıldım sanırım. Geçen seneki konudan tanıdık isimleri görmekten mutlu oldum. :)
Neden NİP tercih edilmedi bilemedim FURIA ile değişim yapıp yapmamak arasında kaldım açıkçası.
-
Arkadaşlarımla yaptım bu sefer, çoğu forumca benzer zaten. Farklı olarak 0-3 fixtürden dolayı bad news eagles koyduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 12 Mayıs 2023; 4:15:52 > -
HL TV
-
9ıneye çok içim sinmeden koydum 3-0a ve ınto the breachi belki bad new eagles ile değiştirebilirim gerisini içime sindi. @Castieello
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Mayıs 2023; 11:47:18 > -
0-3 de çok kararsızım tl yada gl vermek istiyorum ama neden herkes into the breach veriyor bende herkese uydum ama çok kararsızım, fluxo hakkında hiç bilgim yoktu doğru çıktı
-
Bol şans arkadaşlar.
-
-
İlkinde 6 yaptık, mouz şaşırttı herkesi. 3-0'a pain ile kumar oynamıştım. NiP, G2, Liquid, Faze, Mouz, ENCE, forZe geçer Fluxo 0-3 demiştim.
Şuan yaptığım pickler ise 3-0 için 9INE, 0-3 ITB, gerisi Navi, Furia, Vitality, ENCE, G2, Heroic, Faze. Herkes böyle yapmış sanırsam 5 garanti gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 12 Mayıs 2023; 21:17:2 > -
-
konuda enteresan birşey var bir çok kişi rankını saklamak için elinden gelen çabayı göstermiş. takılmayın bu kadarya ranka göremi muıamele yapılıyor. elinizden o kadar geliyordur herkes top seviye oynamak zorunda değil kasmayın bu kadar herkese başarılar
-
Eğer paylaşılan görsellerden bahsediyorsanız, ben gereksiz bir bölüm olduğu için o bölümü kestim. Çoğu kişininde rankını sakladığını değilde, görsellerde gereksiz yerleri kestiğini düşünüyorum açıkçası.
-
2016 dan beri csgo oynamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk maçtan direk 3-0 tahmin yatdı
Konudaki trolu blokladim kafaya gel ya mm rank muhabbeti yapıyor major konusunda. Millet mm bile atmiyor hileden. İşten güçten 1-2 saat vakit kalırsa eğlencesine random maç atıyoruz bu rank diyor.
Neyse ilk maçtan 3-0 yattı
inanır mısın aklıma dahi gelmedi ss i koyarken rank :) saklamak :)))
-
0-3 into the breach çok dogru karar vermisiz
Şampiyonda heroic olur çok rahat faze yendiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 13 Mayıs 2023; 15:49:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X