Şimdi Ara

BLAST Paris Major 2023 [Ana Konu] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
8.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tek 3-0 navi vs. riske etmemek için aşağı aldım. Ence de verilebilir.

0-3 ITB veya gl verebilirsiniz. Monte en az 1 maç alır tahmınım.

Fnatic bence 3-0 olmayabilir. garanti 5 almak adına aşağıya aldım takımları

BLAST Paris Major 2023 [Ana Konu]
  • İlk aşamada 6 pick'im geldi. Bu aşamada seçim yapanları %95i tur atlayacak 7pick'e aynı takımları yazacak, 3-0'a süpriz olma ihtimaline karşı navi-furia gibi takımlar yazılmaz.

• BLAST Paris Major 2023 [Ana Konu]

Vitality saçma salak bir takım her an herşey olabilir Faze desek onun yarısı gibi mümkün olsa 9INE takımını aşşağı yazardım çok iyi bir takım ama bakalım artık

• Dostlar selamlar. Konuya geç katıldım sanırım. Geçen seneki konudan tanıdık isimleri görmekten mutlu oldum. :)

Neden NİP tercih edilmedi bilemedim FURIA ile değişim yapıp yapmamak arasında kaldım açıkçası.

Arkadaşlarımla yaptım bu sefer, çoğu forumca benzer zaten. Farklı olarak 0-3 fixtürden dolayı bad news eagles koyduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 12 Mayıs 2023; 4:15:52 >
  • HL TV

9ıneye çok içim sinmeden koydum 3-0a ve ınto the breachi belki bad new eagles ile değiştirebilirim gerisini içime sindi. @Castieello

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Mayıs 2023; 11:47:18 >
  • 0-3 de çok kararsızım tl yada gl vermek istiyorum ama neden herkes into the breach veriyor bende herkese uydum ama çok kararsızım, fluxo hakkında hiç bilgim yoktu doğru çıktı

• Bol şans arkadaşlar.

• İlkinde 6 yaptık, mouz şaşırttı herkesi. 3-0'a pain ile kumar oynamıştım. NiP, G2, Liquid, Faze, Mouz, ENCE, forZe geçer Fluxo 0-3 demiştim.

Şuan yaptığım pickler ise 3-0 için 9INE, 0-3 ITB, gerisi Navi, Furia, Vitality, ENCE, G2, Heroic, Faze. Herkes böyle yapmış sanırsam 5 garanti gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 12 Mayıs 2023; 21:17:2 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 13 Mayıs 2023; 1:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda enteresan birşey var bir çok kişi rankını saklamak için elinden gelen çabayı göstermiş. takılmayın bu kadarya ranka göremi muıamele yapılıyor. elinizden o kadar geliyordur herkes top seviye oynamak zorunda değil kasmayın bu kadar herkese başarılar

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

Eğer paylaşılan görsellerden bahsediyorsanız, ben gereksiz bir bölüm olduğu için o bölümü kestim. Çoğu kişininde rankını sakladığını değilde, görsellerde gereksiz yerleri kestiğini düşünüyorum açıkçası.

2016 dan beri csgo oynamıyorum

• İlk maçtan direk 3-0 tahmin yatdı

• Konudaki trolu blokladim kafaya gel ya mm rank muhabbeti yapıyor major konusunda. Millet mm bile atmiyor hileden. İşten güçten 1-2 saat vakit kalırsa eğlencesine random maç atıyoruz bu rank diyor.

Neyse ilk maçtan 3-0 yattı

inanır mısın aklıma dahi gelmedi ss i koyarken rank :) saklamak :)))

• 0-3 into the breach çok dogru karar vermisiz
    Şampiyonda heroic olur çok rahat faze yendiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 13 Mayıs 2023; 15:49:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.