Şimdi Ara

Blender Benchmark (Güncel) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
11
Favori
37.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q6600 3.6ghz 1.36V

edit: sample 100

Blender Benchmark (Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 7 Ocak 2017; 0:59:27 >
  • Hiç stabil test değil.Çok farklı sonuçlar çıkıyor.
  • liste guncel.

testin nelerden etkilendigini bulamadik komut seti dedim ama eski islemci bu komut seti olmayan islemciler de iyi sonuc alabiliyor.intel mi seviyor windowstan mi etkileniyor alttaki programlar mi etkiliyor bi uc kagidini bulsam ben de 1 dakikanin altina indirmeye calisacagim.oc yapiyorsun para etmiyor ama gorev yoneticisinden onceligi yuksek yaparsaniz program exe'sine tiklayip bende 4 saniye farketti 1.20'den 1.16 yani 4 saniye diyip gecmemek lazim bi 17 saniyelik hilesini de bulsam direkt dakikanin altina dusuruyorum.cpu-z'de deli gibi puan alan islemciyle nasil dusuremiyorum anlam veremiyorum o yuzden cok ciddiye almamak islemci karsilastirmamak lazim bu testle.daha once de demistim bu basligin amaci ryzen sunumun birinde artik hangisinde de oldugu onemli degil 100 sample ile 25 saniye yapmis guncel islemciler kac saniye yapiyor gorelim islemcinin hizi hakkinda bilgimiz olsun demistim ama pek de fikir vermemis olabilir.isin icinde baska seyler de olabilir.avx2 herkeste yok sonucta o yuzden bi oyun demosu olsaydi cok daha iyi fikir verirdi ama elimizde bu var.

• Blender Benchmark (Güncel)

Arkadaşlar bu rezaleti bana biriniz açıklayın lütfen fx4100, 4.0Ghz O.C sonuç 3.59dk

Edit: Şimdi de 5.58 çıktı bu nasıl iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkowboyxx -- 7 Ocak 2017; 13:47:11 >
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    Çağdaş - fx 6300 - 02:54:70

4100 ile 3:59 normal.tekrar yaparken sample ayarini degistirmeyi unutmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

Çağdaş - fx 6300 - 02:54:70

4100 ile 3:59 normal.tekrar yaparken sample ayarini degistirmeyi unutmayin.

Tekrar yaparken sample 150 de kalmış onu farkettim ancak ne bileyim adamlar e7500'le bile resmen 4100'ü tokatlamış ya. Bu arada 4.0 dan 4.4'e çıkardım yine de gram fayda etmiyor. Bu programda bir acayiplik var.
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    jimhendrix - e7400 2.80 ghz - 04.29.91

e7500 nerede tokatlamis zannetmiyorum.

oc para etmiyor bu testte ozellikle fx islemcilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

jimhendrix - e7400 2.80 ghz - 04.29.91

e7500 nerede tokatlamis zannetmiyorum.

oc para etmiyor bu testte ozellikle fx islemcilerde.

Q6600 ile karıştırmışım sanırsam ancak her türlü çuvallamış bu testte fx4100. Bu bir gerçek yani.

xeon 2x2690 v4 56 thread 64gb ddr 2400
    9.77sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwcommander -- 8 Ocak 2017; 6:42:2 >
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    tek cekirdek derken superpi gibi ben tek cekirdege bakarim 30x olsan da umurumda olmaz seklinde bir test soruyorsan hayir yok zaten sene olmus 2017 artik oyle testler olmasin.tek cekirdegin de onemli oldugu test var mi dersen bu yaptigimiz blender testi tek cekirdek basarimina da bakiyor.x8 5 ghz fx islemciler 1 dakika altina inemezken x4 6600k 5 ghz olmasa bile inebiliyor.tek cekirdek basarimi hakkinda kesin bilgi vermese bile yine de fikir veriyor bu blender testi.
  • Amd nin yeni işlemcisi aynı mhz ve 8c/16t aynı seri işlemciler arasında intel %22 kadar iyi sonuç almış.Bu bile amd için çok iyi bir değer.Tabiki bu sadece bir test.Bizim için önemli olan oyun testleri.Bekleyip görelim neler yapacak bu zen.
  • intel fiyaskosu... T2330 çöpünden rezalet... intel çöp oğlu çöp olduğunu yine hatırlattı... Winzort değil... yük yok yine çuvalladı... Blender Benchmark (Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 8 Ocak 2017; 14:17:49 >
  • işlemcim i7 4790K, voltaj ile çok uğraşmadım, direk 1,35v verdim. gündelik olarak 4.4ghz'de 1,195v veriyorum. sonucum 38,96sn

• tutankenshta

linux sonucu eklemiyorum ama sizinkini en basa ekledim juri ozel odulu olarak.21 dakika basinda mi beklediniz sonucun iyi sabir valla.

liste guncel.
  • 4790k - 4.7 ghz - 1.27v - 2600 mhz ram -- 37.71 sn

• liste guncel.

cpu-z'li sonuc gorurseniz goz ucuyla avx2 destekliyor mu diye bakin bu testte para eden bir sey o yuzden bu komut seti islemcisinde olmayanlar uzulmesin niye kotu sonuc aliyorum diye.cpu-z testinde phenomII'ler dokulmustu mesela ama bu testte fena degiller fx'leri utandiriyorlar.phenomII'lerdeki 3DNow+ mu para ediyor artik bilemiyorum ama eglencesine yapiyoruz cok ciddiye almayin.yarin baska bir test cikar sonuclar degisir.oyunlar hangi komut setlerini kullaniyor forumu daha cok bu ilgilendirir.mafia3 sanirim phenomII'lerde calismiyor bir komut seti yuzunden.cpu-z basliginda gizliden gaz veriyordum bu kadar mi cikiyor biraz topuklasan fena olur diye ama burada yapmadim hic.demek ki biraz daha saglam oc yapsaniz ryzen'i aratmayacaksiniz bu testte ama onemli olan oyun hatta oyun da degil tek cekirdege binen oyun.8/16 modelinin kol gibi olacagini dusunursek fiyat olarak kimse arma3 oynatamayan islemciye o kadar para vermek istemez o yuzden salak degillerse biraz duzgun bir sey gelecek.ne kadar kol olacak zenginin mali zugurdun cenesini mi yoracak artik hepberaber gorecegiz.

• 4.7 ghz 4790k tam bir canavar.Düşük voltajla standart sunbeam hava soğutma ile ısınmadan çalışıyor.Daha yüksekte oluyor ama 100-200 mhz için ekstra voltaj ve ısınmaya ne gerek var.Delid olaylarına hiç girmedim.İlerde bakarız artık duruma göre.Zaten delid le iyi bir soğutmayla geleceğim nokta 5 ghz.300 mhz için o kadar kasmaya gerek varmı bence hiç yok : )
  • amd zen çıkacak mı dersiniz ?
    uzun süredir buralara uğramıyorum...
    kafam çok dağınık birileri yazarsa sevinirim =)

amd zen ne zaman çıkar ?
    anakartıyla birlikte trde ne zaman satışta olur ?
    bu arada rx 490'dan haber yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.