Şimdi Ara

Blender özel ders verebilecek olan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşimle bana blender özel ders verebilecek olan varsa msj atabilir mi?

• 'Mesaj' yazmaya üşenen adamın çok afedersin Blender'le işi olmaz. Olamaz.

Ayrıca kim ne diye ders versin sana? Kafayı mı yediniz siz?
  • Ego hastası git kumda oyna
  • İnternette bir çok yabancı ücretsiz eğitimler var onları kullanın işinize yarar.

Benim daha önceden 3d modellemeyle hiç bir alakam olmamasına rağmen blender da şöyle bir aracı biraz uğraşla yapabildim. Tabi hatalar var yok değil ama bir çok şeyi öğrenebilirsin.

Millet öğrenmeye donut ile başlıyor ben arabayla başladım hata olması doğal :D

Blender özel ders verebilecek olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 8 Aralık 2020; 15:23:59 >
  • Youtube üzerinden ''Blender Eğitim'' kanalını takip edin. Orada baştan sonra 50 videoluk bir eğitim serisi var. Video süreleri hem kısa hem de dersi veren kişi gayet düzgün anlattığı için gayet sorunsuz bir şekilde ilerleme kaydedebilirsiniz.

• Kimse sana ücretsiz olarak youtubedan izleyebileceğin dersler kadar programı hızlı ve etkili şekilde öğretemez dostum. Hem parana hem zamanına yazık buradan özel ders araman. Youtube ve ilgili mecralardan kendini kanıtlamış profesyonel ve anlatımı iyi insanlardan öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim. Tabi bunun için az çok ingilizce bilmen gerekiyor, fakat bu gereksinime sahip olduğunu varsayıyorum. Bilmiyor isen de ilk işin ingilizce öğrenmek olmalı. Çünkü bu tarz teknik bilgileri öğrenebileceğin en donanımlı ve etkili yol ingilizce dilindeki kaynaklar oluyor.
  • Aracı ne kadar sürede yaptınız ?

Videoda yapan birinin yaptıklarını tekrar ederek mi yaptınız, yoksa tek başınıza mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 8 Mart 2021; 1:41:13 >
  • limbesh kullanıcısına yanıt

Sıfırdan öğrenerek yaptığım için 1 belki 2 ayımı aldı. Sürekli uğraşmadım tabi arada girip yaptım kimi zaman sinir hastası olup programı kapattığım da oldu falan ama şu an ki bilgimle durmadan yapsam heralde en fazla 3-4 güne biter. Aracı tek başıma yaptım. Benim izlediğim videoda ki adam Audi yapıyordu ama mantığını öğrenmek için video izlemek epey yararlı oluyor.

Bu adamın eğitimleri çok ayrarlı öğrenmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 8 Mart 2021; 22:12:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.