Oyun korede ücretli mi ve ingilizce yapm şansımız var mı
Oyun korede açık betada. Ama kore dışındaki ülkelerden bağlanmak yasak. Bu nedenle bazı oyun siteleri account satıyorlar. 7 TL civarında. Onlardan alıp oyuna vpn ile giriyorsun. Ayrıca ingilizce patch var. %90 çeviri.
Öylede yine tuhaf, belkide değildir daha her şeyi çözemedim ayarlanabiliyordur belki, mesela koşarken sağa bakıyorum ama oyun ekranı otomatik düzeltiyor bunu kapatabiliyor muyuz , ama bunlar zamanla alışılacak şeyler, önceki oynadığım oyunlar da mouse'n sağ tuşuna basılı tutup bakardım bunda sol tuş olunca her ne kadar hoşuma gitmese de bi süre oynayınca alışıyor insan :D
Oyun ücretsiz, oyuncuların kendi yaptığı ingilizce patch var sürekli olarak güncelleniyor, baya bir çevirmişler iş görüyor
Ben de artık can sıkıntısından dayanamadım ve Kore serverı için üyelik satın aldım.1-2 güne deneyeceğim bi aksilik çıkmazsa.Var mı hala oynayan?
Ben ve bir çok arkadaşımız korede üyelik alıp oynadık. Çok beğendik. Ama çok ping olduğundan bıraktık. Eu geldiği zaman devam edeceğiz. Bu nedenle eu gelene kadar gw2 takılıyoruz. Gw2 zaten hertürlü gideri olan bir oyun :)
Tamamdır hocam. Önerebileceğiniz bir server ve oyunla ilgili tavsiyeleriniz var mıdır?Ben dün mesajı attığım saatten beri indirmeye çalışıyorum ancak %50 oldu.350 kb'nin üstüne çıkmıyor ve genelde 100-150 kblerle indiriyor lanet olası.Yarına oynayabileceğim ancak.
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
Tamamdır hocam. Önerebileceğiniz bir server ve oyunla ilgili tavsiyeleriniz var mıdır?Ben dün mesajı attığım saatten beri indirmeye çalışıyorum ancak %50 oldu.350 kb'nin üstüne çıkmıyor ve genelde 100-150 kblerle indiriyor lanet olası.Yarına oynayabileceğim ancak.
server isimleri korece olduğundan isim veremiyorum ancak bizim seçtiğimiz server boş bir serverda şansıma öyle denk gelmişti :D ortasında 2 ye benzer işaret olan bir serverdı. oyunda önerebileceğim tek şey şu olur. inanılmaz büyük bir haritası var heryeri gezin :)
bir gelemedi oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
bir gelemedi oyun.
Bu yıl kesin gelecek diyorlar bakalım :)
Zaten aeria games almış,çok bir beklentisi olmasın kimsenin oyunun p2w olacağı aşikar
bir bu oyuna birde black desert e küfür ede ede artık alışkanlık oldu her adını gördüğümde duyduğumda ana bacı sayıyorum bunlara. şerefsizler kaç yıl oldu hala getirecekler oyunu.
Oyunu denemek istiyorum ACC satyn almaya razyyym ama vpn konusu canymy sykyyor oynayan arkada?lar varsa yardymcy olabilirler mi hem tek kalmamy? olurum
Hiç uğraşma bence, oyunun eu da açılmasına az bir süre kaldı. Oyunu korede denemek baya zahmetli bir iş. Ben çalıştırana kadar canım çıkmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: limon2015
Hiç uğraşma bence, oyunun eu da açılmasına az bir süre kaldı. Oyunu korede denemek baya zahmetli bir iş. Ben çalıştırana kadar canım çıkmıştı.
Az bir süre derken herhangibir tarih bellimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: PLEISTOCENE
quote:
Orijinalden alıntı: limon2015
Az bir süre derken herhangibir tarih bellimi ?
firma tarafından 2016 da çıkacağı bilgisi verildi.
Bir oyun 2016 yılında çıkacaksa yıl içerisinde tarih verilmese bile ilkbaharda, yaz aylarında, sonbaharda, yıl sonu gibi duyuru yapması gerekirdi. Hatta kapalı beta kayıtlarını alması gerekirdi. Aeria Bless online web sitesine baktığımız zaman sadece Coming Soon yazması da söylediklerimi doğruluyor. Örnek vereyim Revelation Online isimli oyun sonbaharda kapalı beta sürümünü başlatıyor ve kapalı beta için kayıtları halen devam ediyor. Bence Bless online 2017 yılının ortalarında anca çıkacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: KissesForYou
Bir oyun 2016 yılında çıkacaksa yıl içerisinde tarih verilmese bile ilkbaharda, yaz aylarında, sonbaharda, yıl sonu gibi duyuru yapması gerekirdi. Hatta kapalı beta kayıtlarını alması gerekirdi. Aeria Bless online web sitesine baktığımız zaman sadece Coming Soon yazması da söylediklerimi doğruluyor. Örnek vereyim Revelation Online isimli oyun sonbaharda kapalı beta sürümünü başlatıyor ve kapalı beta için kayıtları halen devam ediyor. Bence Bless online 2017 yılının ortalarında anca çıkacaktır.
Doğru olabilir. Ancak aeria kendi ağzı ile 2016 da getireceğiz dediler. Tabi bu söylemleri oyunu ilk satın aldıkları gün oldu. Belki bir heycanla böyle birşey söylemiş olabilirler. İşin içine girince işler değişmiş olabilir.
Bana da arkadaş dedi geçer miyiz gelince diye. Yorumlara baktım B&S'de old. gibi millet büyük umutlar beslemiş gene hack , bot , p2w eventlar oyunu katleder gibi geliyor.
Oyun için Aion 2 deniliyor bir çok yabancı forumda. Açıldığında beraber deneriz. Ama skill sistemi çok gıcık. Onuda aion'a benzetselerdi çok iyi olurdu. Birde aeria games var tabi. Acaba p2w hususunu abartırlarmı :/
Ben uyelik satin aldim oyuna giris yaptim 7 level asasim var suan vpn programiyla giriyorum lag yok gibi geldi bana ingilizce yama mevcut gelmek isteyen varsa buyursun gelsin ben de yalniz kalmam ufaktan ogreniriz