Şimdi Ara

BLESS ONLINE 2016 da EU ve NA ya geliyor. (Published by Aeria Games) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
6.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyunu kurdum pc ye üyeliğimde var oyuna girmeden vpn yi açıyorum starta basıyorum oyuna girmiyor starda basıyorum hiç bir tepki vermiyor acaba nedendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

rus serverı açıldı indirip ingilizce yama ile oynayabilirsin

edit : oyunun 36 gb indirme yaptığını görünce lanet olsun dedim hemen program dahil herşeyi sildim ayrıca indirmek istersen inglizce yama için link vereyim mediafire.com/file/jujzglpinl82y52/EngPatchRU+(2).zip içinden çıkan dosyaları Games101XP\games\BLESS\BLGame\Localization\RUS dosyasının içine at eğer üyelik almakta sıkıntı çekersen onada yardımcı olurum

arkadaşlar oyunu kurdum pc ye üyeliğimde var oyuna girmeden vpn yi açıyorum starta basıyorum oyuna girmiyor starda basıyorum hiç bir tepki vermiyor acaba nedendir.
  • Tera ve Aion gibi combat sistemi olan popilasyonu yüksek bir oyun olsada oynasak neyseki Revelation Online açık betası başlamasına çok az kaldı. Kapalı betada denedim. Grafikleri süper özellikle combat sistemi harika. Umarım Popilasyonu iyi olur.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    vpn kapatıp yönetici olarak başlat güvenlik duvarı engel teşkil edebilir ayrıca türkiye için ip block olmadığından vpn açman gerekmez
  • Rus serverinda çok fazla fps drop oluyor imzamdaki sistemle 30 fpsyi göremiyorum low da
  • 2017 deyiz oyun gelecek daha.
  • Selam herkese, Rusya serverinda aktif olarak oynuyorum.Sormak istedikleriniz varsa buyrun, cevaplamaya calisayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Alaaddin

Selam herkese, Rusya serverinda aktif olarak oynuyorum.Sormak istedikleriniz varsa buyrun, cevaplamaya calisayim.

Oyun hakkında bilgi verebilirsin üstad,
    b2p, p2p, f2p vs...
    harita, oyun dünyası, görevler, ırklar, taraflar, skiller, üretim, ticaret vs...
  • Aeria sitesinde coming soon çıkmış. 1-2 aya gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Alaaddin

Selam herkese, Rusya serverinda aktif olarak oynuyorum.Sormak istedikleriniz varsa buyrun, cevaplamaya calisayim.

Oyun hakkında bilgi verebilirsin üstad,
    b2p, p2p, f2p vs...
    harita, oyun dünyası, görevler, ırklar, taraflar, skiller, üretim, ticaret vs...

harita büyük, oyun dünyası iyi, görevler basit, ırklar çeşitli, taraflar gw2 gibi, skiller az, üretim verimli, ticaret olmazsa olmaz
  • son mmo shooter geliyor.bakalım bu nasıl bir cacık veya patates olacak 2010 dan beri nedir bu mmorpg de shhoter aşkı anlamadım.hepsi çok saçma ayar yok.
  • blade and soul oynadın mı mesela ondaki gibi herşeyi skillere mi vermişler gearın bir önemi yok mu range li karakterler nasıl blade and souldaki gibi cast time anında mı atıyor.ticaret sistemi black desertteki gibi abartı mı git şunu getir bunu götür dungeon var mı battleground var mı bir iki video izledim.berserker videosuydu fazla sevmedim.open world pvp varsa uzak durmak gerek.
  • Arkadaşlar uzun süredir bakmıyordum, bir arkadaş yazdı facebookta.bir iki güne Oyun hakkında herşeyi yazarım.Yeni bir Konu açıp.Orada devam ederiz.Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.