Şimdi Ara

Blgisayar hangi işlem yapılırsa yapılsın donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın üyeler sorunumu şöyle açıklayayım.

Şimdi kasayı açıyorum, öncelikle şu başlangıç sorun giderme ve windowsu normal olarak başlat modları geliyor önüme ama seçme şansım olmuyor. 30 saniye sonra otomatikmen başlangıç sorun gidericiyi açıyor işte iptale basıyorum (önceden sorunu gidermesini bekledim işe yaramadı.) İptale basıyorum 10-15 dakika sonra işlemi okuyor. Oradan çıkıyorum blgisayar kendini yeniden başlatıyor windows başlatılıyor kısmında (win7) önce şu bayrak gelene kadar 10 15 dakika bekliyor. Sonra bayrak geliyor o 10 15 dakika beliyor. Bayrak gidiyor siyah ekranda 30 dakika falan bekliyo bilgisayar açılıyor yaklaşık 1-1.5 saatte.

Fakat açılınca bir şeye tıklıyorum donuyor 5 dakika sonra düzeliyor. Kısaca neye tıklarsam tıklayım be açarsam açayım donuyor uzun süre sonra okuyor oyunlar falan hakgetire açılmıyor zaten.

Biraz uzun oldu ama lütfen söyleyin problem neyden olabilir hdd ram çıkarıp taktım temizledim ama nafile olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takılmalar ve beklemelerden dolayı HDD de sorun var gibi geldi. Komut isteminde chkdsk /r /f komutunu kullanmayı dener misin?

diskini önce bir hatalara karşı tara. Bana dosya sistemi kaynaklı bir durum gibi geldi. Eğer dosya sisteminde bir hata varsa chkdsk sorunu düzeltir.
  • Bilgisayarında açılışı yavaşlatan bileşenler var.
    Wise Care 365 programını indirip bilgisayarını tara ve temizle. Programdan başlangıç öğelerinin işe yaramayanlarını kapat mesela adobe uptader google uptader vs. varsa antivirüs.
    Programı buradan indirebilirsin son sürümünü.Wise Care 365

Problem devam ederse Combofix ile taramayı dene son çare olarak.
    Combofix

• taximproject T kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir şey çıktı ne yapabiliriz ?

Blgisayar hangi işlem yapılırsa yapılsın donuyor.

• HeRoGaki kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef mümkünatı yok dediğin şeylerin bilgisayarda bir şey açılmıyorki. Açıyorum istediğim şeyi sanki hiç tıklamamışım gibi açılmıyor şu 15 tatilde bilgisayarsız kaldık ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio v2

Hocam maalesef mümkünatı yok dediğin şeylerin bilgisayarda bir şey açılmıyorki. Açıyorum istediğim şeyi sanki hiç tıklamamışım gibi açılmıyor şu 15 tatilde bilgisayarsız kaldık ya.
    F8 tuşu ile dizin modunda açılıyor mu bilgisayar ? çok yavaş dahi olsa dediğim işlemleri uygularsanız sorun çözülür. Direkt combofix ile başlayın
  • HeRoGaki kullanıcısına yanıt
    Farklı bir bilgisayardan indirip flashla bu bilgisayara atmaya çalışıcam combofixi olur mu peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ezio v2 E kullanıcısına yanıt
    Evet flash disk ile atarsanız da olur, zaten 5 mb civarı bir program. Umarım sorun çözülür.
  • Bence formata gider bunun sonu. Onda da duzelmezse hdd sata kablosu veya hdd sorunlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediklerinizi yapmama rağmen düzelmedi, yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

• Ezio v2 E kullanıcısına yanıt
    Buna E harfine basarak cevap vermelisin. Sonra da bilgisayarı yeniden başlatmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.