Şimdi Ara

Blitz Brigade Yardımlaşma Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nickbulamadımnapiyim Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuyu açma amacım,Gameloft firmasının yeni oyunu olan Blitz Brigade oyununda yardımlaşma,arkadaş ekleme gibi şeyleri gerçekleştirmektir.
    Oyunu şuanda Fransa AppStore'da bulabilirsiniz.Şuanda ben oyunu oynuyorum ve Dünya Sıralamasında 2. oyuncuyum.Eğer oyunla ilgili herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.Ayrıca eğer Gameloft Live ID'nizi burada paylaşırsanız beraber savaş yapabiliriz.
    Oyun hakkında kısa bilgi vermek gerekirse oyunda 5 adet karakter sınıfı var.Sniper,Gunner,Medic,Soldier ve Stealt.Oyunda geniş haritalarda Tank,Helikopter ve Jip gibi araçlar mevcut.

Gameloft ID: DewiLseS

-Resimler bana aittir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben trde bekliyorum inşallah yarın gelirya ben şimdi fransada id açamam. :)

Edit=Paylaşım güzel olmuş sanırım xp'ye göre birincilik falan oluyor ancak ben kdye bakarım gelince anlaşırız umarım bana hitap eden bir oyun çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 9 Şubat 2013; 20:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Hocam ben trde bekliyorum inşallah yarın gelirya ben şimdi fransada id açamam. :)

Edit=Paylaşım güzel olmuş sanırım xp'ye göre birincilik falan oluyor ancak ben kdye bakarım gelince anlaşırız umarım bana hitap eden bir oyun çıkar.

Merhaba,

Oyunu indirmek için Fransa ID açmanıza gerek yok.Ben bu oyunu TR kimliğimle indirdim.Yapacağınız şey şu;
    Öne Çıkanlardan Apple kimliğine tıklayın,Apple Kimliğini Göster yazısına tıklayın,açılan sayfadaki Ülke ve Bölge yazısına tıklayın ve Ülkenizi Fransa olarak değiştirin direk Tamam deyin ve Fransa ID nize girmiş olursunuz.

Edit: Oyunda Dünyaca Sıralama XP ye göre değil, Skill pointinize göredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewMac -- 9 Şubat 2013; 21:13:43 >
  • cevdet32 gameloft idim
  • Beyler bu oyun online tabanlı mı.? Reel kişilere karşı mı oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Beyler bu oyun online tabanlı mı.? Reel kişilere karşı mı oynanıyor.

Single ve multiplayer seçeneği var oyun süper yalnız gameloft yapmış yine yapacağını online oynarken 5 points veriyor bunlar 5 kere online oynayabilirsin pointslerde paralı 50 100 diye seçenekler var ama single playerda sorun yok oyun aşırı zevkli bence kontroller muazzam bu arada oyun telefonda 1.1 Gb yer kaplıyor.
  • Ulke degistirirken 5107 hatasi aliyorum. Bu yuzden ulke degismiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

Single ve multiplayer seçeneği var oyun süper yalnız gameloft yapmış yine yapacağını online oynarken 5 points veriyor bunlar 5 kere online oynayabilirsin pointslerde paralı 50 100 diye seçenekler var ama single playerda sorun yok oyun aşırı zevkli bence kontroller muazzam bu arada oyun telefonda 1.1 Gb yer kaplıyor.

Fena heyecan yaptım aga. iPad gelir gelmez direk indirip kuracağım. Bu tarz oyunlar online olunca daha zevkli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz sonra şu en son açılan karakter Stealt ı açacağım.Görüşlerimi sizinle paylaşacağım.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewMac -- 9 Şubat 2013; 22:18:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Fena heyecan yaptım aga. iPad gelir gelmez direk indirip kuracağım. Bu tarz oyunlar online olunca daha zevkli oluyor.

Oyun o kadar zevkli ki Modern Combat 4'ü almaktan vazgeçtim.Oyunu yüklediğiniz zaman bana buradan istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DewMac

quote:

quote:

quote:

Oyun o kadar zevkli ki Modern Combat 4'ü almaktan vazgeçtim.Oyunu yüklediğiniz zaman bana buradan istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Peki hocam, tanıtım için de ayrıca teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 300 Elmas daha satın aldım şuanda Stealt'ı açacağım çok merak ediyorum...

Edit: Stealt karakterini açmış bulunuyorum ve bu karaktere özel bir özellik var.Görünmezlik!!!! Tabikide bir süre için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewMac -- 9 Şubat 2013; 22:34:42 >

• Stealt karakterine markette bulunmayan bir silah aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewMac -- 10 Şubat 2013; 1:33:38 >
  • bildiğin battlefield heroes çakması bi oyun ama çok güzel
  • emre_benli44 gameloft ıdım ekleyin arkadaşlar
  • quote:

Stealt karakterine markette bulunmayan bir silah aldım.

oyunu dun yukledım gayet basarılı bır oyun ama bır sorunum var. her online oyuna katılırken 1 tane birsey istıyoya bu shop yazısının yanındakı sımgeden. bende cok az artıyor yanı gunde 3 fılan oluyor bunu hızlı arttırmanın bır yolu varmıdır acaba?
  • US store'da halen cikmadi.. fransa uzerinden yukleme olayini da beceremedim :( oynamayi cok istedigim oyunlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

quote:

oyunu dun yukledım gayet basarılı bır oyun ama bır sorunum var. her online oyuna katılırken 1 tane birsey istıyoya bu shop yazısının yanındakı sımgeden. bende cok az artıyor yanı gunde 3 fılan oluyor bunu hızlı arttırmanın bır yolu varmıdır acaba?

Merhaba,

Elmas sütununa bir kere bastıktan sonra yan tarafta 'Earn Diamond' yazısını göreceksiniz.Oraya tıkladıktan sonra Tapjoy ile kazanmaya tıklayarak bedava Diamond kazanabilirsiniz.Kazandığınız bedava diamondlarla da Token alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

quote:

Merhaba,

Elmas sütununa bir kere bastıktan sonra yan tarafta 'Earn Diamond' yazısını göreceksiniz.Oraya tıkladıktan sonra Tapjoy ile kazanmaya tıklayarak bedava Diamond kazanabilirsiniz.Kazandığınız bedava diamondlarla da Token alabilirsiniz.

elmaz ısaretıne bastıgım zaman (request timed out.Please check your connection or try later ) yazısı cıkıyor. bu sorunu multı oynamaya calısırkende arada bır oluyor. telefonum jb lı ve oyunu bılgısayardana attım. acaba sorun bundan kaynaklanıyo olabılırmı? bu arada yardımın ıcın tesekkur ederım

• Oyun battlefield heroes'a benziyor sanırsam. itunes türkiye'ye gelsin de ****.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.