Şimdi Ara

Blitz Brigade Yardımlaşma Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş veya bilenler birşey sorucam bu tapjoy a üye olduktan sonra cihaza birşeyler indirmek istiyor sizdede aynımı ben ordan sonra engelliyorum ne olur ne olmaz diye.Profile birşeyler kurmak istiyo çakallar ve birçok uygulamada var bu olay. :S
  • oyunu indirdim. değişik ama bazı sıkıntıları var. haritaların büyük olmasına rağmen kişi sayısının düşük olması, 5 tane token verip onlarla multiplayer oynanabiliyor olması vb. Açıkçası su an benim için açık ara en iyi multiplayer savaş oyunu hala Modern Combat 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Konuyu açan arkadaş veya bilenler birşey sorucam bu tapjoy a üye olduktan sonra cihaza birşeyler indirmek istiyor sizdede aynımı ben ordan sonra engelliyorum ne olur ne olmaz diye.Profile birşeyler kurmak istiyo çakallar ve birçok uygulamada var bu olay. :S

Şuana kadar birsürü oyunda Tapjoy kullanarak bedava özel para kazandım ve hiçbir şey olmadı.Ayrıca bu oyuna ilk başladığımda, oyunun verdiği 5 Tokeni bitirip,Tapjoy ile Diamond kazanıp bu Diamonlarla ise Token alıp oyuna devam etmiştim.Yüklediğiniz uygulamayı açıp 30 saniye oynarsanız Elmaslarınızı hesabınıza gelecek,dilerseniz yüklediğiniz uygulamayı silebilirsiniz.Tapjoy'un hiçbir zararlı yönü yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

oyunu indirdim. değişik ama bazı sıkıntıları var. haritaların büyük olmasına rağmen kişi sayısının düşük olması, 5 tane token verip onlarla multiplayer oynanabiliyor olması vb. Açıkçası su an benim için açık ara en iyi multiplayer savaş oyunu hala Modern Combat 4

Hocam zaten tam duyrulmamış bir oyun benim bekletilerimin bir sebebide bu.Bütün mağazalara geldimi serverların tamamı dolar oyun çok zevkli olur veya çok karmaşıklaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewMac

quote:

Konuyu açan arkadaş veya bilenler birşey sorucam bu tapjoy a üye olduktan sonra cihaza birşeyler indirmek istiyor sizdede aynımı ben ordan sonra engelliyorum ne olur ne olmaz diye.Profile birşeyler kurmak istiyo çakallar ve birçok uygulamada var bu olay. :S

Şuana kadar birsürü oyunda Tapjoy kullanarak bedava özel para kazandım ve hiçbir şey olmadı.Ayrıca bu oyuna ilk başladığımda, oyunun verdiği 5 Tokeni bitirip,Tapjoy ile Diamond kazanıp bu Diamonlarla ise Token alıp oyuna devam etmiştim.Yüklediğiniz uygulamayı açıp 30 saniye oynarsanız Elmaslarınızı hesabınıza gelecek,dilerseniz yüklediğiniz uygulamayı silebilirsiniz.Tapjoy'un hiçbir zararlı yönü yoktur.

Peki siz kristalleri sadece tapjoy ilemi aldınız yoksa para yatırdınızmı?

• quote:

quote:

oyunu indirdim. değişik ama bazı sıkıntıları var. haritaların büyük olmasına rağmen kişi sayısının düşük olması, 5 tane token verip onlarla multiplayer oynanabiliyor olması vb. Açıkçası su an benim için açık ara en iyi multiplayer savaş oyunu hala Modern Combat 4

Hocam zaten tam duyrulmamış bir oyun benim bekletilerimin bir sebebide bu.Bütün mağazalara geldimi serverların tamamı dolar oyun çok zevkli olur veya çok karmaşıklaşır.

olay serverda oyuncu olmaması değil ki, var olan haritalar 6X& yada 4X4 e şeklinde. yani olayın oyuncu bulunmaması ile bir alakası yok.
  • quote:

quote:

quote:

olay serverda oyuncu olmaması değil ki, var olan haritalar 6X& yada 4X4 e şeklinde. yani olayın oyuncu bulunmaması ile bir alakası yok.

Hmm ozaman biraz sıkıntı olucak :S ben en fazla 8x8 olur diye düşündüm. :) Uçaklar falan olucak bence okadar karışmaz bukadar az kişi olursa. ^^

• Sorununuz az kişi olması ile değil,sistem sizin seviyenize ve özelliklerinize uygun birilerini arıyor ve ona göre sizi gir odaya yerleştiriyor.Şahsen ben ilk başlarda her girdiğim oda dolu veya fazla kişi oluyordu şuanda seviyem 8 ve oynayacak adam bulamıyorum.Bazen geceleri 1-2 kişi bulduğumda seviniyorum.Şuanda yeniden denedim girmeyi yine odalar bomboş.Daha doğrusu benim seviyeme göre kişi yok.

@EXios6
    Hayır elmasların hepsini tabikide Tapjoy ile kazanmadım.Tapjoy kullanarak çok rahat bir şekilde 50 adet Elmas kazanabilirsiniz.

• quote:

Sorununuz az kişi olması ile değil,sistem sizin seviyenize ve özelliklerinize uygun birilerini arıyor ve ona göre sizi gir odaya yerleştiriyor.Şahsen ben ilk başlarda her girdiğim oda dolu veya fazla kişi oluyordu şuanda seviyem 8 ve oynayacak adam bulamıyorum.Bazen geceleri 1-2 kişi bulduğumda seviniyorum.Şuanda yeniden denedim girmeyi yine odalar bomboş.Daha doğrusu benim seviyeme göre kişi yok.

@EXios6
    Hayır elmasların hepsini tabikide Tapjoy ile kazanmadım.Tapjoy kullanarak çok rahat bir şekilde 50 adet Elmas kazanabilirsiniz.

İlgilendiğin için teşekkür ediyorum.Oyun Türkiye mağazasına gelsin bende şu tapjoyu bir daha deniyeyim.Birde şöyle bir düşüncem var bu hafta cuma getirirler gibime geliyor haftanın ücretsiz uygulaması gibi birşey olur belki.

• quote:

Sorununuz az kişi olması ile değil,sistem sizin seviyenize ve özelliklerinize uygun birilerini arıyor ve ona göre sizi gir odaya yerleştiriyor.Şahsen ben ilk başlarda her girdiğim oda dolu veya fazla kişi oluyordu şuanda seviyem 8 ve oynayacak adam bulamıyorum.Bazen geceleri 1-2 kişi bulduğumda seviniyorum.Şuanda yeniden denedim girmeyi yine odalar bomboş.Daha doğrusu benim seviyeme göre kişi yok.

@EXios6

Siz beni anlamadiniz galiba, benim sorunum seviye falanda degil. Ben 6x6 lik oyuna giriyorum, ve gayet doluyor 12 kisi oluyor. Ama sorun o degil sorun harita buyuk ama kisi sayisinin az olmasi, ordan oraya kosup durmak zorunda kaliyoruz. Modern combatta mesela harita daha kucuk ve 16 kisi ayni anda oynuyor buda oyunu goreceli olarak daha zevkli kiliyor.

Tapjoy olayindanda bana uygulama indirme fakan cikmiyor, tek cikan belli anket sitelerine yonlendirmesi, onlarada kisisel bilgilerimi, telefon numarami vermeyi acikcasi dogru bulmuyorum, zira telefon numarasini direk sisteme ekleyip surekli mesaj gonderip, ve gelen mesaj basinada sizden para cekilen siteler var ki bunlara girdiniz mi cikmak deveye hendek atlatmaya benziyor.

Ozetle gameloft un multiplayer icin token koymasi bence hata. Oyunu modern combat gibi ucretli satabilir, sinirsiz multiplayer verebilir, oyun icindeki silah vb seyleri oyun ici alimla satabilirlerdi. Umarim diger store lara oyunu getirmeden once bu hatadan donerler, zira ben sahsen multiplayer oynamak icin para verip token satin almam.

Ama dedigim gibi oyun basarili bir alternatif olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 12 Şubat 2013; 18:12:37 >

• quote:

quote:

@EXios6

Siz beni anlamadiniz galiba, benim sorunum seviye falanda degil. Ben 6x6 lik oyuna giriyorum, ve gayet doluyor 12 kisi oluyor. Ama sorun o degil sorun harita buyuk ama kisi sayisinin az olmasi, ordan oraya kosup durmak zorunda kaliyoruz. Modern combatta mesela harita daha kucuk ve 16 kisi ayni anda oynuyor buda oyunu goreceli olarak daha zevkli kiliyor.

Tapjoy olayindanda bana uygulama indirme fakan cikmiyor, tek cikan belli anket sitelerine yonlendirmesi, onlarada kisisel bilgilerimi, telefon numarami vermeyi acikcasi dogru bulmuyorum, zira telefon numarasini direk sisteme ekleyip surekli mesaj gonderip, ve gelen mesaj basinada sizden para cekilen siteler var ki bunlara girdiniz mi cikmak deveye hendek atlatmaya benziyor.

Ozetle gameloft un multiplayer icin token koymasi bence hata. Oyunu modern combat gibi ucretli satabilir, sinirsiz multiplayer verebilir, oyun icindeki silah vb seyleri oyun ici alimla satabilirlerdi. Umarim diger store lara oyunu getirmeden once bu hatadan donerler, zira ben sahsen multiplayer oynamak icin para verip token satin almam.

Haklısınız fakat oyun daha çıkmadı gibi birşey.Yeni gelecek haritalarda umarım 8v8 takımlar olacaktır.
    Ben şuana kadar Tapjoy ile anket yapıldığını veya böyle üyelik gibi şeylerin olduğunu görmedim.Bu sistem ile Appstore'dan uygulama yüklüyorsunuz ve özel krediniz oyunuza geliyor.Sanırım siz 'Earn Diamond' yazısına tıkladığınız zaman çıkan anketlerden doldurmak istemişsiniz.Fakat bu anketleri doldurmak için ücret ödenmesi gerekiyor.Zaten paralı olduğuna anket resminin altındaki '$' dolar işaretlerinden anlayabilirsiniz.Tapjoy'un altında ise ücretsiz yazmaktadır.

• quote:

quote:

quote:

@EXios6

Haklısınız fakat oyun daha çıkmadı gibi birşey.Yeni gelecek haritalarda umarım 8v8 takımlar olacaktır.
    Ben şuana kadar Tapjoy ile anket yapıldığını veya böyle üyelik gibi şeylerin olduğunu görmedim.Bu sistem ile Appstore'dan uygulama yüklüyorsunuz ve özel krediniz oyunuza geliyor.Sanırım siz 'Earn Diamond' yazısına tıkladığınız zaman çıkan anketlerden doldurmak istemişsiniz.Fakat bu anketleri doldurmak için ücret ödenmesi gerekiyor.Zaten paralı olduğuna anket resminin altındaki '$' dolar işaretlerinden anlayabilirsiniz.Tapjoy'un altında ise ücretsiz yazmaktadır.

Baska alternatif bana cikmadi, yanlis yerden mi giriyorum ki?

• Acaba sizde karşılaştınız mı bilmiyorum ama biraz önce yerden roket alıp birisine tam kafasından vurdum ve tamı tamına 1536 hasar verdim.Fotoğrafı ise;
     Blitz Brigade Yardımlaşma Konusu

• quote:

Acaba sizde karşılaştınız mı bilmiyorum ama biraz önce yerden roket alıp birisine tam kafasından vurdum ve tamı tamına 1536 hasar verdim.Fotoğrafı ise;

Hocam hpniz çok düşük değilmi?Ben videolarını izlerken adamlarda 650-850 hpler vardı.Asker ve tank için diyorum.Eğer bu görünmez olansa çok düşükmüş hpsi.Birde görünmezlik kaç saniye sürüyor?

• quote:

quote:

Acaba sizde karşılaştınız mı bilmiyorum ama biraz önce yerden roket alıp birisine tam kafasından vurdum ve tamı tamına 1536 hasar verdim.Fotoğrafı ise;

Hocam hpniz çok düşük değilmi?Ben videolarını izlerken adamlarda 650-850 hpler vardı.Asker ve tank için diyorum.Eğer bu görünmez olansa çok düşükmüş hpsi.Birde görünmezlik kaç saniye sürüyor?

Can puanı her karakterin farklıdır.Örneğin şuanda oyunda en yüksek canlı karakter Gunner yani Topçu'dur.Şuanda olduğum karakterin canı düşük olsa dahi,kullandığı fırlatılabilen 'Jiletler' ve yakın dövüş silahları rakibe çok fazla hasar vermektedir.Bu karakterle bir Soldier'i yakın dövüş silahı ile 2 kere vurduğumda ölüyor.Ayrıca oyunda birisine fırlattığım 'Jilet' rakibe tam 750 civarında hasar verdi.Tabiki de bu karakterle ilk başladığımda çok öldüm,hatta kimseyi öldüremiyordum bile.Fakat şuanda en fazla 2 kere ölüp çok rahat bir şekilde 6 kişi öldürebiliyorum.
    Ayrıca oyundaki en hızlı karakter Stealth olup canı en az karakter de bu karakterdir.Karaktere alıştıktan sonra görünmezlik özelliğinizi sırası geldiği zaman kullanırsanız kolay kolay ölmezsiniz.

• Adamlar çakma oyunlardan para kazanıyorlar ya. Sanki yeni bir oyun, basbaya TEAM FORTRESS 2 bu ya. İsimleri değiştirip yeni oyun yapmışlar. VALVE'de telif hakkı davası açamıyor isimleri farklı olduğu için tabii. GAMELOFT'tu oldum olası sevmem bu çakmalığı yüzünden!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Beyler bu oyun online tabanlı mı.? Reel kişilere karşı mı oynanıyor.

Single ve multiplayer seçeneği var oyun süper yalnız gameloft yapmış yine yapacağını online oynarken 5 points veriyor bunlar 5 kere online oynayabilirsin pointslerde paralı 50 100 diye seçenekler var ama single playerda sorun yok oyun aşırı zevkli bence kontroller muazzam bu arada oyun telefonda 1.1 Gb yer kaplıyor.

Pm attım bakar mısın, pm atınca artık yeni mesajınız var demiyor o yüzden alıntı yaptım görmediniz galiba pm'yi
  • Oyunun yöneticileri şuanda her oyuncuya 999 Token verdi! Artık neredeyse istediğiniz kadar oyun oynayabilirsiniz.Ayrıca tüm Tokenler mağazada 0 Elmas! hemen alın! Şuanda 9999 adet Token'im mevcut.

• quote:

Oyunun yöneticileri şuanda her oyuncuya 999 Token verdi! Artık neredeyse istediğiniz kadar oyun oynayabilirsiniz.Ayrıca tüm Tokenler mağazada 0 Elmas! hemen alın! Şuanda 9999 adet Token'im mevcut.

Simdi indirsem token verir mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Oyunun yöneticileri şuanda her oyuncuya 999 Token verdi! Artık neredeyse istediğiniz kadar oyun oynayabilirsiniz.Ayrıca tüm Tokenler mağazada 0 Elmas! hemen alın! Şuanda 9999 adet Token'im mevcut.

Simdi indirsem token verir mi??

Verip veremeyeceğini bilemiyorum fakat eğer oyunu şuanda yüklerseniz istediğiniz kadar Token'i sadece 0 Elmas karşılığında elde edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.