Şimdi Ara

Blitz Brigade Yardımlaşma Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
10.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Quaresma98

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Bu oyun şarjı nasıl etkiliyor. Oynarken baya götürüyor mu şarjdan.

evet cok goturuyor sarj

O zaman oynamasam da olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma98

quote:

Bu oyun şarjı nasıl etkiliyor. Oynarken baya götürüyor mu şarjdan.

evet cok goturuyor sarj

O zaman oynamasam da olur.

ama güzel oyun pişman olma sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu canım sıkılınca oynuyorum genelde bir şey kaybetmem oynamasam da. Ama gerçekten güzel bir oyun.

• Arkadaşlar size bir sorum olucak. Elmaslarımı boş yere harcadım. 38 lwl karakterim şuan. Oyunu sildim tekrardan yükledim yine aynı char geldi. Başka bir charla nası oynarım. Öldükten sonra yanda beni vuranın ekipmanı gözüküyor orda elim değdi yanlışlıkla saçma sapan silahları altın yapmış. Boşu boşuna elmaslar gitmiş oldu. Bir fikri olan varmı acep?

Bu arada oyundaki nick SpLenDoR denk geldiyseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 20 Mayıs 2013; 0:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vaveyla-

Arkadaşlar size bir sorum olucak. Elmaslarımı boş yere harcadım. 38 lwl karakterim şuan. Oyunu sildim tekrardan yükledim yine aynı char geldi. Başka bir charla nası oynarım. Öldükten sonra yanda beni vuranın ekipmanı gözüküyor orda elim değdi yanlışlıkla saçma sapan silahları altın yapmış. Boşu boşuna elmaslar gitmiş oldu. Bir fikri olan varmı acep?

Bu arada oyundaki nick SpLenDoR denk geldiyseniz...

Sorma hocam kafaya sıktırır olduren adamin silahini equip yaptim direk parayla satin aldi :) su anda da oyuna baglanmiyor. 23 levelim bende sniper'i acicam. Oyunu silip acinca dediginiz gibi devam ediyor. Sifirlama secenegi yok sanirim ben de bulamadim.

• ya arkadaslar server'e gire bilen var mi?

• Beyler konu ölmüş. Yok mu bu oyunu oynayan ?
  • Oynayan yokmu?

• Ben yeni gördüm oyunu, indirip deneyeyim bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır devamlı ailecek oynuyorduk fakat 2 gündür oyun açılırken Galaxy S4, Note 3 ve Tab 3 de oyun açılırken oyun durduruldu ibaresi ile rapor sayfası açılıyor S4 e format attım bu yüzden fakat durum halen sorun sanırım gameloft serverlarında. Gameloft account açmadıysanız açmanızı öneririm eğer oyununuz çökerse datanızı geri alabilirsiniz bu şekilde. İyi oyunlar dilerim.
  • Kontroller değişiyomu? Şu ekran olayı çok kötü teli hareket ettiriyoruzya?😄

• ipad mini de oynadığım tek oyun. fakat şu elmas ve para işine bir çözüm bulmaları lazım. daha geçenlerde para 200 bin küsurden 75 bine düştü kendiliğinden. ne oldu anlamadım.

burada da hile yapanlar ;

Blitz Brigade Yardımlaşma Konusu Blitz Brigade Yardımlaşma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 31 Ekim 2014; 14:25:12 >

• evet gençler, oyun güncelleme aldı takım kurma gelmiş. nasıl yorumluyorsunuz ?
  • İi guzel

• ben bunu pc de oynamak istiyorum (fakiriz tablet yok telefon kaldırmıyo) bluestacks indirdim ama kontroller tabletteki gibi ve hiçde oynanmıyor bunu değiştirebilirmiyim
  • arkadaşla nasıl oynanıyor bu oyun anlatabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.