Şimdi Ara

BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED - $75

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
11
Favori
18.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fiyat/ Performans olarak çok beğendiğim bu projeksiyon incelememi görüşlerinize sunuyorum..
    Native 1280x720 720P

2800 lumen bright for clearly display in daytime
    - Support 1080p input
    - 360 degrees horizontal and vertical keystone correction for breaking limit of placement
    - Cinema-style stereo mixing sound, independent speaker cavity
    - Support front shot and back shot
    - Unique industrial design for digital projector
    - Unique industrial design for game projector similar to XBox
    - Multi-language version
    BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED  -  $75
    Brand BlitzWolf
    Model BW-VP1
    General
    Material ABS
    Brightness 2800 Lumens
    Native Resolution 720p
    Resolution Support Supports 1080P Input
    Display Technology LCD
    Light Source LED
    Screen Size (inch) 50-200 inch
    Projection Distance 1m - 3m
    3D YES
    Specifications
    Aspect Ratio 16:9/4:3
    Keystone Correction YES
    Contrast Ratio 2000:1
    Projection Model Forward/Hanging/Back projection
    Throw Ratio 1.33:1
    Zoom YES
    Auto focus NO
    Speakers YES
    Compatibility Computer, Laptop, PC,Tablet PC
    Interface
    Input HDMI / USB / VGA(PC) / Composite AV
    Output 3.5mm Headphone jack
    Bluetooth NO
    WIFI NO
    WIFI Mirroring NO
    Multimedia
    Movie format MPG, TS, AV, MOV, MKV, DAT, MP4, VOB
    Audio format WMA, LPCM, MP3, AAC, M4a
    Picture format JPG, JPEG, PNG, BMP, MPO, GIF
    Details
    Plug Type EU Type/US Type
    Power Input AC90-265V, 50-60Hz/50W
    Power Consumption 110W
    LED Lifetime 50,000h
    LED Wattage 75w
    Language English,French,Spanish,German,Italian,Russian,Japanese,Korean,Vietnamese,Chinese
    Product Size(LxWxH) 19.78*15.2*7.45 cm
    Product Weight 1.10kg
    Package included 1 x Projector, 1 x Remote Control, 1 x Power Plug, 1 x AV signal cable, 1 x
    User Manual, 1 x Support Base
    BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED  -  $75BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED  -  $75BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED  -  $75BLITZWOLF BW-VP1 Native 720P LED  -  $75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 24 Haziran 2020; 18:8:18 >

• Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır m18 kullanmaktayım, konuyu görünce deneyimlerimi paylaşmak istedim.
    Genel olarak cihazdan memnunum. Bu çinde satılan led projeksiyonların hepsi aynı mantık zaten, led ışığın önünde saydam bir lcd panel var önünde fresnel denilen lens karşısında ayna onun karşısında yuvarlak lens var, herkesde olan sorun kenarların veya yanların net olmaması işte bu fresnel lensten kaynaklanıyor, görüntüyü yayabilmek için lensin görüntüsü düz değil yan tarafları oval şeklinde fotodanda bakabilirsiniz buna yapacak bişey yok bunların teknolojisi böyleymiş ucuz etin yahnisi hesabı.

Benim cihaz full hd alacaklarada full hd almalarını tavsiye ederim. Bunun yanında karanlıkta veya loş ortamda parlaklığı çok iyi fakat aydınlık yerde pek bir anlamı kalmıyor cihazların çünkü lümenleri yetmiyor.
    Projeksiyonlar televizyon gibi değil kesinlikle ama sizi tatmin ediyor, özellikle hem fiyatı hem görüntü büyüklüğü hemde taşınabilirliğine bakıldığında görüntü kalitesini göz ardı ediyorsunuz (görüntü çokta kötü değil aslında ). Ayrıca ne kadar kaliteli içerik oynatırsanız o kadar iyi görüntü elde ediyorsunuz. Ben 80 gblık ham bluray denediğimde görüntüyü çok beğendim.
    Birde yansıtınca oluşan küçük siyahlıklar toz oluyor, ara sıra açıp temizliyorum ama dikkat edilmeli ürünler çin malı kalitesinde olduğu için bozmanız kolay olur.

Bu benim ilk projeksiyon deneyimim bu işi çok beğendim bana göre tvden daha mantıklı ileride bütçem olunca daha iyi dlp almaya düşünüyorum ama şuanlık işimi görüyor, ara sıra pc veya ps4ü bağlayıp oyun bile oynuyorum.

fresnel lens
  • Iki gün önce sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Şimdi nereye yansitsam diye araştırma içerisindeyim. Cihazı almaya öğlen 10 dk içinde karar verdim. Perde için gece 4e kadar forum okudum
    Aydınlık olmayan bir odada kullanicam. Sabit bir yansıtıcı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mösyöbovary -- 29 Ekim 2019; 0:8:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mösyöbovary kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bu benim de ilk projeksiyon deneyimim oldu.. Her yerde kullanırım hem yer kaplamaz diye ayaklı perde aldım, ama size tavsiye etmiyorum..Çünkü çok fazla yer kaplıyor.. En güzeli hesaplı bir stor perde almak veya zaten karanlıkta seyredeceğim derseniz başlangıç için beyaz duvar da işinizi gorecektir. Aldığınız cihazın native çozunurluğu gerçek 720p dir.Cihaz en verimli tv box ile kullanılıyor, cihaz geldiğinde yorumlarınızı bekliyorum.

Ek: Ben tripod üstüne kurdum , güzel netice aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 29 Ekim 2019; 11:43:2 >
    Perde için acele karar vermeyin. Eğer müsait duvarınız varsa önce orada deneyin.
  • Küçük çogugum var tvyi kırdı yeni alacam onuda kıracak oyuncak araba fırlatıyor onun yerine projeksiyon cihazı alsam uydu ve tv yayınlarını keyifle izlermiyiz mi Box Android cihazım,ile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Bu tam karşıdan izleyince çok iyi yansıtan perde var forumda 15 sayfa konuşulmuş. O perdeyi sipariş verebilirim. Ben tam yatakgin üstünde kafami koyduğum duvara raf yapicam, yatağın ayak ucundaki duvara da görüntüyü yansiticam. Dar açılı yüzeyini denerim baktım yatağın iki ucu bile kurtarmıyor. Paylaşım yapan arkadaş gibi arka yüzeyini kullanırım. Benim oda baya karanlık bir oda zaten. Öğlen birde bile lamba yakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mösyöbovary -- 29 Ekim 2019; 16:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    Video da gün ışığı performansını gordunuz, aydınlık da tv performansını vermez..Android tv box ile uyumlu çalışır.
    oda olçuleri nasıl? 240 cm den 16:9 da çapraz olarak 2mt de net goruntü aldım.
  • miki kullanıcısına yanıt
    kullanıcağım iki duvar arası 260 cm. benim o kadar büyük görüntü almamam lazım çünkü 2mt boşluk yok duvarda :) 1.50 metre görüntüye indirmem lazım belki duvara raf değilde tavana askı yapmam gerekebilir yakın olması için. bu arada perdeyi de sipariş verdim. parlak olan perdeden.
    hayırlı olsun, tavana montajı ben hiç düşünmedim , evi değiştirirken 3 koli fazla kablo çıktı, artık minimum kablo ile nasıl bir organizasyon yapabilirsem ona yoneliyorum :)
    teşekkürler. duvardaki raf ile olmazsa mecbur tavana sarkık yapmam gerekecek çünkü iki duvar arasında sadece yatak var arada pj koyacak boşluk yok maalesef :)
    Perde olarak hangisini tercih ettiniz?
  • https://forum.donanimhaber.com/metalik-boyali-projeksiyon-perdesi-incelemesi--132164345

burada bahsedilen perdeyi sipariş verdim. söylendiği kadar işe yaraması bile 92inç perde 90 tl. ye geldi. her türlü iş görür diye düşünüyorum.
    Perdeniz hayırlı olsun.
    Duvar enine 150.cm uzunlukta bir perdenin 85cm yüksekliği olur , diyagonal olarak 172cm goruntu alırsınız yani 70'' , gayet tatmin edici performans olacaktır. Projeksiyonu 220 cm uzaklığa yerleştirirseniz tam goruntuyu alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 30 Ekim 2019; 20:59:47 >
    teşekkürler bilgi için. videodaki inceleme size mi ait?
    Evet benim tv-box incelemesi ağırlıklı bir kanalım var , projeksiyonlara da ısınıyorum
  • güzel bir inceleme olmuş ama beni 10 dakikada ikna etti :) peki cihazın elinize geçmesi ne kadar sürdü. benim sipariş 5inci gününde ancak hala hazırlanıyor. kargoya verilemedi. 10 kasımda verilecek deniyor.
    Çok teşekkür ederim
    Projeksiyonu rezerve edip 11.11 de alırsanız 440.TL na geliyor. Benimki hızlı olsun diye DHL ile geldi ama gümrüğe girdi(205TL) , o yüzden 20-25 gün civarında sürdü.. En güzeli normal kargo ve gümrük sigortalı sipariş etmek.
    bundan sonra alacak arkadaşlar öyle yapsınlar. ben kart ile çektim taksitli aldım bir de. iptal edersem taksit taksit alırım geri ödemeyi. sizin kodu girerek aldığım için 470 tl oldu yine de iyi fiyat bence. her şey için çok teşekkürler. bir an önce gelsin de inceleme atayım. elimde güzel kamera da var. özellikle karanlıktaki performansını pikselleşmeden pırıl pırıl yayınlarım. herkese fikir verir.
    Taksitli 470TL güzel fiyat.Ben iphone kamerası ile ilk kez karanlıkta çekim yaptım sonuç hoş olmadı :)
    Kamera için bilahare danışacağım size ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.