Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Blitzwolf BW-VP13 Projeksiyon cihazı Satın Al 2 Ağustos 2023 10:47 1 1 Blitzwolf BW-VP13 Projeksiyon cihazı Cihazı geçen yıl Bangood sitesinden aldım. Daha üst modele geçince boşta kaldı satmaya karar verdim. Blitzwolfun en iyi modeli diyebilirim. Gerçek 1080p Full HD yazılım ile 4k desteğide olan bir model. Bluetooth özelliği ile hoparlör veya kulaklık bağlanabiliyor. Telefon ile direk ekran paylaşımı özelliği mevcut. Ekranın sol orta kısmında biraz sararma mevcut ama izlemeye mani değil hatta film izlerken anlaşılmıyor. Fotoları ekliyorum.Alan arkadaşa hayırlı olmasını temenni ediyorum.SaygılarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kingston KC3000 2tb ssd PCle gen4 NVMe [SATILDI] Xbox Wireless Controller Siyah 9.nesil Kol [SATILDI] MONSTER Aryond 32 A32 V2 monitör 2k 180hz curved Özel tasarım Cockpit direksiyon standı