Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Özel tasarım Cockpit direksiyon standı Satın Al 15 Ekim 2024 11:54 1 1 Özel tasarım Cockpit direksiyon standı Arkadaşlar merhaba bu oyun standını kendim tasarladım ve yaptım, koltuk x-drive kasırga serisi olarak kullanıldı. 2 ayrı parça olarak kullanıyor dilerseniz monitör asıp yukarıdan gelen bir kokpit görüntüsü var. Dilerseniz arka yukarı bağlantıyı iptal edip direk TV karşısında oynayabilirsiniz. Manisa'da Turgutlu da oturuyorum elden alışverişi tercih ederim Elimde ayrıca g920(Xboxicin) yada g29da (ps5icin) set olarak var hangini isterseniz bundle yapıp 29000tl verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 19900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kingston KC3000 2tb ssd PCle gen4 NVMe [SATILDI] Xbox Wireless Controller Siyah 9.nesil Kol [SATILDI] MONSTER Aryond 32 A32 V2 monitör 2k 180hz curved Özel tasarım Cockpit direksiyon standı