Şimdi Ara

Blizcon 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Bugun Türkiye saati ile 21:00'da Blizzcon başlıyor. Diablo için etkinlik saat 1:30 başlıyor.. Virtual ticket alan varmı aramızda bilmiyorum ama olanlar canlı canlı bilgiler paylaşırsa seviniriz..

Ben alıcaktım fakat alamadım. Paypal nakit kartım vardı aktif filan yapmıştım hatta 1 ay önce LoL de Rp bile almıştım fakat Virtual Ticket alamadım nedense. Oyun içi ödülleride alamadım ona yanarım
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

Ben aldım bakalım inş güzel birşeyler olur. Ben unutmaz isem buraya gerekli bilgileri vermeye çalışacağım.
  • Eyvallah Yusuf üstad, paylaşım için teşekkürler, terazine tıkladım.
  • diablo 4 gelsin artık. diablo 3'den iyi para yedi blizzard. ros'un finaline uygun bir şey yapılsa harika olur. diablo'yu kesmek bıktı. nephaleme karşı savaşalım biraz
  • Patch 2.4.0 tanıtılacakmış. Bugünkü programda yok yarın akşam Diablo sunumu.
  • Wod daha gecen sene çıkmamışmıydı.. ? wow icin yeni paket geliyor anlaşılan.... Diablo içinde yine sıradan bir patch gelecek anlaşılan.
  • Diablo için sıradan bir patch olacağını sanmıyorum. Eğer ufak değişiklikler olsaydı yani sıradan bunu Blizzconda özel bir saat ayırarak yapmazlardı. Battle.net sitesinden görürdük. Çok büyük olmasa da bazı değişiklikler var ki Blizzcon'da bunu duyurmayı daha uygun görmüşler. Yarın gece göreceğiz bakalım neler var neler yok :)
  • Diablo fans da bazı bilgiler paylaşılmış. Shadow ve jade set in özellikleri yenilenmiş.

Shadow Set rework:
    2p:1000% damage while a melee weapon is equipped
    4p: Gain every Rune effect for Shadow Power and it lasts forever
    6p: 40,000% weapon damage bonus on the first hit of Impale

Jade Set rework:
    2p: Haunt deals damage worth of 120 seconds when recast on a target.
    4p: Gain the effect of every Rune for Soul Harvest, reduce Cooldowns by 1 second every time you cast Sould Harvest or Locust.
    6p: When you cast Soul Harvest, deal 300 seconds worth of DoT damage.
  • Many buff icons have been moved right above the corresponding skill -- Sanırım buffları artık daha çok göreceğiz ekranda

New DH Dagger: Lord Greenstone's Fan - Gain a charge every second that increases Fan of Knives damage by 250-300%. Up to 30 charges -- her saniyede 1 charge kazanıyoruz ve bu Fan of knives damage i artırıyor %250-300 arası. 30 charge a kadar yükseliyor.

New DH Sword: Sword of Ill Will - Chakram does 1.0-1.4% more damage per point of Hatred. -- Chakram %1.0-1.4 daha fazla hasar vericek.Her Hatred puanına göre. Şuanki UE dhler gibi. Ne kadar çok hatred okadar hasar.İlginç yanı DH'ye Sword ?

New DH Melee Weapon: Karlei's Point - Impale return 15 Hatred if it hits a target that's already impaled.-- Impale 15 hatred geri kazandırıyor.Eğer hedef önceden Impale hasar almışsa

New DH Ring: Elusive Ring - Gain 60% damage reduction for 8 seconds after using Smoke Screen, Shadow Power, or Vault -- 8 saniyeliğine %60 daha az hasar alacağız Vault,smoke screen,shadow power yada vault kullandıktan sonra.

Demon Hunterları buffluyorlar anlaşılan. Artık sadece bow yada crossbow değil dagger yada melee weaponda takıcaklar.Hafiften bana monkları anımsatmadı değil

• DH'nin melee olacağı ve Impale-Fan of Knives odaklı olacağı belliydi. Ben yaklaşık 4 ya da 5 ay önce Shadow Seti'nin parçalarını saklayın yazmıştım foruma da. Bunu Yang isimli eleman Reddit'ten bir elemana yanıt olarak yazmıştı. Hatta adam daha önceden iyi bir çalışma yapmış olacak ki Shadow Seti'nin sahip olacağı yeni bonusları da aynen bu şekilde yazmıştı. Natalya set değişmeden önce hayvani bir set ayırmıştım, değişince direkt kullanmaya başlamıştım. Şimdi Shadow set için daha da hayvani parçalar saklamıştım, belki de 8-9 aydır kasada bekliyor. 1000 Dex+1000 Vit'li iki parça var (Eldiven ve başlık), bakalım ne olacak :)
  • Sıradan bir patch işte, set itemleri gelse ne olur. 2 sene daha adam gibi bir değişiklik beklemeyelim bence.. (benim açımdan bakanlar için)

Adamların işleri güçleri wow.. Daha geçen sene wod çıktı şimdide legion çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 7 Kasım 2015; 8:35:21 >
  • Onlara da hak vermek lâzım. Doğru düzgün oynayan kalmadı, biz fanatik seviyesinde bağlıyız. Ya da siz demeliyim belki de. Benim için Diablo 3 normal geçirilecek, yatırım yapıp da item ve materyal farmlanacak bir oyun. Daha çok eğlendiğim başka oyunlar var, eğlenmek istiyorsam onlara yöneliyorum. Kafa dinlemek, rahat rahat oynamak istiyorsam Diablo 3.

Parayı WoW'dan kazanıyorlar, yine Diablo 3'ten desteklerini kesmediklerine şükretmek gerek.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Keske d3'de aylık paralı yapsalardı. En azından kapsamlı bir oyun oynardık. Wow'un artık miladı doldu paket paket nereye kadar..Wow4 çıksa neyse ama bunlar paketlerle canlı tutmaya çalışıyorlar. Blizzard bence yenilenmeli ve beğenilen oyunlarını cilalamak yerine yenilemeli..

Wow ilk çıktığında herkes bayıldı. Çok beğenildi. Yani oturtulmuş bir oyun sunuldu.. Oysa Diablo 3 hala oturtulmuş değil. Diablo 2'deki başarısını yakalamadı. Hatta yanına yaklaşamadı. Tabiki bunun en büyük nedeni wow'dan d3'e oyuncu kaymaması içindi. Lakin ben hep br şeyi savunurum. (doğru veya yalnış) bir şeyi yapıyorsanız tam yapın, yapmayacaksınız hiç bulaşmayın.. Blizzard'ın bu konuda ben bilerek iyi yapmadığını düşündüğüm için böyle konuşuyorum. Ellerinden gelen d3 bana göre bu değil. Bu kadar basit yani Diablo2'den bile basit bir sistem ancak kasıtlı yapılabilir. Blizzard istesin bu oyunu öyle bir canlandırırki ne wowda oyuncu kalır nede rakiplerinde.. Benim kızdığım bu politikası..

Oyala oyala dur.

• Bilerek kötü yapıyorlar değil de bilerek üzerinde durmuyorlar diyelim. Diablo 2 de patch'siz ve ek paketsiz çok kötüydü mesela. Eksiklikleri de ofişıl olmayan yamalarla tamamlanmıştı. Diablo ekibi bilerek bir şey yapmıyor, kötü yapmıyor değil de Blizzard tüm gücünü Diablo için kullanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bilerek kötü yapıyorlar değil de bilerek üzerinde durmuyorlar diyelim. Diablo 2 de patch'siz ve ek paketsiz çok kötüydü mesela. Eksiklikleri de ofişıl olmayan yamalarla tamamlanmıştı. Diablo ekibi bilerek bir şey yapmıyor, kötü yapmıyor değil de Blizzard tüm gücünü Diablo için kullanmıyor.

Diablo malesef hicbir zaman blizzardin goz bebegi olmadi warcraft ve starcraft parlatildi surekli yinede her sezon oncesi yeni seyler getirdiler diger oyun firmalarindan farkida bu blizzardin yaptigi isin arkasinda duruyorlar 2-3 sene daha boyle gotureceklerdir diabloyu major nitelikte bir eklenti beklemiyorum uzun vadeli beklentim 2020 ve sonrasi icin
    yeni diablo duyurusu olur yada diablo defterini tumden kapatirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo zaten blizzard'ın göz bebeği olamaz, çünkü oyunu blizzard yapmadı. Yani şuanki ekip yapmadı.. Oyunu yapanlar Blizzard'dan ayrıldı. Bir kısmı marver hereos'de.. bir kısmıda Sanırım Torchlight'da olması lazım. Diablo fanları olduğu için yapıyor blizzard.. Diablo3 bu kafayla devam ederse o fanlarını kaybedicek ve yeni bir diablo yapmak zorunda kalmayacaklar böylelikle.. Kim bilir belkide amaçları budur :)

Yemin ediyorum, Diablo oyununu az çok tecrube eden. Yani bu tarz oyunlar hakkında kısmen bilgisi olan her hangi biri şuanki sistemden daha güzel bir sistem yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 7 Kasım 2015; 15:01:25 >
  • cevııırrr cevıırrr kazı yanmasın

ancca cevırıp cevırıp duruyorlar

1 yamada 1 setı 1 buıldı oldururken
    2.yamada o set gerı gelıyor
  • Link bulursam paylaşıcam. Sanırım bugun 20'de başlıyacak Blizzcon..
  • Bu konuya kim dadandıysa benim mesajları sıradan geçirmiş

Gözlerine yazık kuzum, belki tanısan sen de seversin.

Ben oyundan bu sıralar sıkıldım, yaklaşık üç haftadır yüksek grift de yapmıyordum. Oyunu çok sevip de yardıma ihtiyacı olan varsa mesaj atsın, keyfim ve vaktim yerinde olduğu zamanlar yardımcı olayım. Barbar/WD/Monk/DH için item yardımında da bulunabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.