Şimdi Ara

Blizz 3 güncük beleş game time yollamış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onceden hep 7 yollarlardi. Blizz de cimrilesmis. Hem de 1 senedir girmiyorum normalde 3 ayda bir yollarlardi Hic sormuyorlar bende wowu kaldiracak sistem var mi ki diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• He ya banada yollamış 3 günlük önceden 7 gelirdi blizzde bozdu :P
  • yeni sistemimle fps bakmak için girdim iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

yeni sistemimle fps bakmak için girdim iyi oldu
    asdksadjasdjdsas
  • Bana game time gift falan gelmeyince ticket açıp istedim ve vermediler. bir kaç gün özleyip oyunu oynamak isteyen adama ne işin var oyuna dönüp, biz oyunun köküne kibrit suyu ekmek için elimizden geleni yaparken hem de demeye getiriyorlar her halde.

verdikleri cevap:

I have looked into your request for 7 days of free game time, however we will generally only give out free time in an exceptional situation to cover short-term access of your WoW account for a specific reason, and not just to play the game - and you do not have Battle for Azeroth, so can't test out the new content anyway. So as much as I’d love to give you good news here in this case, I cannot give you any free time.

In the future, if you do plan on taking a break from the game, it would be a good idea to convert some gold to a WoW Token first before your account goes inactive. That way you can keep the WoW token in your inventory, then activate it from the Character List days, weeks, or months later!

The option to set up a subscription will also always available via (click on Settings > Payment and Subscription) or you can check in with friends or guildies on whether they can gift you some game time via They can do that directly from their own account via the ‘gift’ button’. You can then always return the favour the same way later. :)

özetle kenarda token saklasaydın, paran yoksa arkadaşın yollasın diyorlar, ama bir zamanlar her büyük patch de on gün verdikleri kıytırık game time süresini vermiyorlar.

Activision hala oynayan enayilere eğlenceli içerik eklemek yerine köle gibi zorunlu daily ve rep farm dayatalım, onun dışında kaliteli pvp ve pve içerik bekleyen herkes kaçsın, tasarımı milyonlarca oyuncunun serverları doldurmasına dayalı oyunda bu devirde aylık ücret dayatalımki in cin top oynasın istiyor. Eh LoL, Teamfight Tactics, Pubg, Fortnite karşısında bu kafayla bu oyun ölmeye devam eder zaten.

• contik kullanıcısına yanıt
    Yanlış istemişsindir. ben isterken genelde şöyle diyorum: oyuna tekrar döneceğim ama 1 aylık mı alsam 6 aylık mı karar veremiyorum. bir oyuna girip son duruma bakmak için 1 haftalık süre alabilir miyim. bazen 1 hafta veriyorlar bazen 3 gün. giriyorum takılıp çıkıyorum süre felan da almıyorum. eskiden yapıyordum tabi bunu. son 2 yıldır hiç yapmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.