< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BLIZZARD/BATTLE NET| WoW-GameTime-Overwatch-Diablo-Hearthstone Forged in the Barrens Mega Bundle+1 (2. sayfa)
-
-
modern warfare var mı ne kadar? -
Harika, bir dk sürmedi. Cok net ve iyi herşey
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1 aylık gametime aldım. Gayet hızlı ve güvenilir kendisi. -
Yaklaşık 15 dakika önce 30 günlük game time aldım. Bir sıkıntı yaşanmadı discord üzerinden iletişime geçip kendisinden kodu aldım. Nasıl kod aktive edileceğine kadar hepsini anlattı. Güvenilir satıcı. -
SL epic edition satın aldım. Sorunsuz ve hızlı bir alışverişti. Teşekkürler. -
Hızlı bir alışveriş oldu. 1 aylık game time aldım. -
Günceldir.
-
Epic Edition'da 30 günlük gametime var ama gametime dahil değil yazmışsınız???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock89 -- 10 Nisan 2021; 1:18:38 > -
Base ve Heroic Edition en çok satan paketler Olduğu için Onların karşısına gelen kısma yazdım. '' tik '' işareti olanlarda game time yoktur. Epic te olduğunu biliyorum teşekkürler. Ufak bi görsel düzeltme yaparım oyunu bilmeyenler de daha kolay anlar sağolasın
Orijinalden alıntı: CheodBase ve Heroic Edition en çok satan paketler Olduğu için Onların karşısına gelen kısma yazdım. '' tik '' işareti olanlarda game time yoktur. Epic te olduğunu biliyorum teşekkürler. Ufak bi görsel düzeltme yaparım oyunu bilmeyenler de daha kolay anlar sağolasın
black ops war kaça geliyor standart sürüm ?
-
Black ops Cold war Standart Edition 60€ .. '' 360 TL '' ye satıyorum.. Oyunda indirim olduğu zamanlarda ise o indirim üzerinden fiyat veriyorum bilgin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheod -- 10 Nisan 2021; 13:41:0 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Diablo II Resurected alındı. teşekkür ederim.
-
Overwatch için fiyat alabilir miyim hocam?
-
Şuan indirim var oyunda ^^
Standart 15€ ... 90 tl
Legandary 20€ ... 120 tl
Bu fiyattan alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Az önce Wow 2 aylık gametime satın aldım, sorunsuz bir şekilde geldi. Güvenle alabilirsiniz.
-
2 tane 60 günlük game time kod aldım, teşekkürler.
-
İkinci alışverişim hızlı ve güvenilir. WC3 Reforged aldım
-
Sorunsuz ve hızlı bir şekilde Overwatch aldım, teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X