Şimdi Ara

Blizzard'ın 1 Nisan Şakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alliance yeni ırkı wisps arkadaslar hayırlı olsun

http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/townhall/wisps.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 1 Nisan 2006; 0:13:47 >

• Bu Wisps Nasıl Bişey Ya Gözükmüyo. Değişik bi Char Olucak
  • 2 kafalı ogre olayı tarzında bi şaka bu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: nox4949

2 kafalı ogre olayı tarzında bi şaka bu

Ölmenin kalıcı olması güzel olmuş.
  • Ama Hordelardaki Blood elf Irki gerçekten çok şekil olmuş..
  • Treeform: Turns the wisp into a tree for 30 seconds. During this time, spirit is increased by 300. However, the wisp's chance to dodge or parry axes is reduced by 50%

Ağaç formu: 30 saniyeliğine ağaca dönüşür. Bu süre içerisinde spirit 300 artar. Ama wisp in aldığı balta vuruslarını engelleme sansı %50 azalır.

Cok ilginc bir ozellik, özellikle saklanmak için.
  • Diablodaki hardcore krakterler gibi bunlar ama karizma olur wispler. resimlerde bıyık sakal falan katılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nox4949 -- 31 Mart 2006; 23:54:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • whisp - warcraft serisinde elf iscileri olması lazım
  • Diablodaki hardcore karakteri cozebilmiş değildim. Ne oluyor ölünce dirilemiyor muyuz?
  • evet ölünce güle güle char diyodun ama hardcorede daha çok item çıkardı :) bu wishp leri oyle yapmışlar
    bu arada 2 kafalı ogre olayını biliyormusunuz?
  • Şimdi anlat bakalım 2 kafalı ogre olayını ben bilmiyorum. Ama olunce gule gule denilecekse neden wisp acayım? Ne pvp yapılabilir ne bişey. Ancak item cıkarmak için heralde???
  • şaka gibi kim wisp char açacak merak ediyorum. horde a eklenecek blood elften sonra buna sadece gülünür.
  • 2 kafalı ogre olayı blizzard ın 1 nisan şakasıdır 2005 yılındaki bu wishp ise bu seneki
    2 kafalı ogre olyına ise buradan ulaşabilirsiniz :http://www.worldofwarcraft.com/info/races/two-headed-ogre.shtml

Bu 2 kafalı ogre olaında her bir kafayı bi kişi yönetiyo. komedi bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: nox4949

2 kafalı ogre olayı blizzard ın 1 nisan şakasıdır 2005 yılındaki bu wishp ise bu seneki
    2 kafalı ogre olyına ise buradan ulaşabilirsiniz :http://www.worldofwarcraft.com/info/races/two-headed-ogre.shtml

Bu 2 kafalı ogre olaında her bir kafayı bi kişi yönetiyo. komedi bişey

Ama fena kellendik haaaaaa. Yani nox iyiki uyardın yaw harbi şaka gibi gelmişti, cok sacma olacaktı yani. Dreamwalker ın dediği gibi bi blood elflere bak bi buna.

• 1 nisan sakası olmasın bu olay
  • ben yazamandan saka oldugunu yazmıslar bile
  • 1 Nisan ı hatırladıgımız iyi oldu yarın dikkatli olmak lazım.
  • 2 gündür warcraft3'ü oynuyorum, az önce bitirdim, bilen bilir oyunun sonunda Archimonde'u wispler yokediyor. Üstüne bu iyi geldi.
  • yaw tam gördüm ve yıllardır güvendiğim blizzarda küfürler yağdırmaya başlıyordumki şaka dediğinizi gördüm

harbi iyi keklendim ha
  • abi bıyık filan süper olmuş yaw wispe ben wisp açıyorum

acaba kılıç nasıl tutcak bu wisp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.