Şimdi Ara

Blizzard'ın 1 Nisan Şakası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu 2 kafalı ogre muhabbeti süpermiş ama.
  • abi harbiden de şaka olmasa.... küfür edilecek olay yani
  • abi şinci whisp geliomu gelmiomu??2kafalı ogremi şaka ben çakamadım olayı aehuheauea
  • Bugun ne? 1 nisaaaaaaaaannn
  • abi geçen sene yapılan şakada böyle ana başlıkta yer aldımı
  • şakacı blizzırt seniii
  • adamin gozunu yorar bu yaf tabe usun wade dusunuyom olayi :DD
  • :D bende simdi üye oldum bu siteye bana yardım edecek varmı ?? bende blizard cıyım bu arada az kaldı static novaya
  • Şimdi wisplermi şaka yoksa ogrelermi ?
  • İki kafalı ogreler geçen senenin şakası. O daha da iyi bir geyikmiş, Wow'un sayfasında her kafayı ayrı oyuncu yönetecek, biri offline biri online oldu mu offline'ın kafası uyuyacak filan diyordu.
  • arkadaşlar baksanıza şimdi wisph geliomu gelmiomu blood elf horde lara geliosa Ally lere ne gelio???
  • abi tırsıyorum bugün 3 nisan ve hala anasayfadaki ana başlık wispler
    ya cidden olursa
  • yok daha neler
  • Şaka falan değil harbi harbi bi topumuz oldu hemde nur topu

zuhahahahha
  • Bu bir şaka. Eger şaka değilse bile emin olun boyle birşey olmayacak. Bir suru forumda herkesin boyle birşey oldugu takdirde gercekten blizzard ın ciddi hata yapmıs olacagı soyleniyor. Bu forumdaki kişilerin de ortak gorusu bu yonde. Sacma olur ki wow gibi oyunlar oyuncularıyla vardır. Bunun olmasını istemeyen oyunuc toplulukları tepkilerini koyar ve blizzard ı da fikrinden caydırır. Ama bu bir şaka. Boyle bir duyurunun 1 nisan gunune denk gelmesi tesaduf değildir herhalde.
  • Bende öle umuyorum ama bu şaka fazla uzadı sonra kaka olacak gibi, ayın 3 ü bitiyor hala bir açıklama yok.
  • April Fool's! - Nebu on 4/03/06
    In a cunning attempt to take April Foolery to a new maximum, the Blizzard Joke Squad™ decided to shake things up this year by posting our jokes slightly ahead of schedule! Well, it was April Fool's day somewhere in the world... We hope you enjoyed our April Fool's events. In case you missed them, check out yesterday's jokes:

* BurgerCraft™
    * World of Warcraft: The Burning Crusade - New Alliance Race: Wisps
    * World of Warcraft: Evil Patch Notes

The Blizzard Joke Squad™ will see you again next year.

ewt artık açıklandı şaka olduğu
    başka iki şaka daha varmış 1.11 patch notları demin baktım adamlar öyle bi yazı yazmışlar tüm classların normal haliyle alakası kalmamıs
    paladininkini yazamda bakın

# Paladins will now receive a 2% increase to DPS for every cloth item worn. In addition, chance to crit will increase by 5% if a dress is worn. This is to encourage a wider variety of itemization for the Paladin.
    # Paladin can no longer target self with Lay on Hands as the spell was intended to help others.
    # New Form: Bear Form and Dire Bear Form! This new ability should help the Paladin tank in five, ten and twenty player-capped dungeons.

• abi hakkaten bende araştirdim diolar nasil zirh falan takcaklar diolar falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon
    # Paladins will now receive a 2% increase to DPS for every cloth item worn. In addition, chance to crit will increase by 5% if a dress is worn. This is to encourage a wider variety of itemization for the Paladin.
    # Paladin can no longer target self with Lay on Hands as the spell was intended to help others.
    # New Form: Bear Form and Dire Bear Form! This new ability should help the Paladin tank in five, ten and twenty player-capped dungeons.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.