Şimdi Ara

Blizzard'in beyni falan mi yandi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunculari hic dinlemiyorlar artik paket cikarirken falan. Hadi WoD'da bir hata yaparsin anlarim da WoD'dan sonra oyuncularin geridonuslerini hic mi dikkate almaz bir sirket? Koskoca WoW'u tekellerinde yurutuyorlar toplulugu hice sayarak para ugruna.
    Artik ne kadar para goz olduklarini WoD iceriklerini 20 dolardan satmaya devam etmelerinden anlayabilirsiniz. Yakinda MoP bineklerini falanda getirirler bu kafayla.

WoW dedigin oyunda 2017 yilinda suanki icerigi eskileri silmeden ustune ekleyerek getirmeleri lazimdi, 2005'te falan degiliz sonucta.

Mesela ben oyuna girdigimda kafama gore, pasa gonlum ne isterse o sekilde oynayabilmeliyim oyunu.
    Hani basit bir ornek vericem simdi, mesela para kasarken bile beni bir sey yapmaya mecbur birakmamali, parayi ister quest grindlayarak, ister mob grindlayarak, ister raid ya da dungeon grindlayarak, ister meslek kasarak ya da herhangi basit bir seyi yaparakta kasabilmeliyim.
    Yolda yururken biriyle duel attigimda mesela karsi tarafla ortaya bir para ya da 2 tane item koyup onlar icin savasabilmeliyiz. Duel atip "xD ben yendim" demekten fazlasi olmali.

Balik tutarken degerli itemlar kazansak mesela ve balik spotlari sinirli olsa, belli oyuncu sayisindan fazlasi orayi kullanamasa ve degerli balik spotlarinin oldugu yerlerde her saat basi savaslar verilse, savas sonu kazanan ekip orada 1 saatligine soz hakkina sahip olsa.

Daha bu tarz cok ornek verebilirim ama kisacasi benim zamanimi harcayip yaptigim en ufak aktivitenin bile karakterime bir katkisi olmasi lazim.
    Ben normal bir oyuncu olarak bu yaziyi yazarken aklima bu balik olayini getirebiliyorken oyun uzerinden milyonlar kazanan Blizzard yillardir bu fikre yakin bir sey ortaya atamiyorsa ortada bir sorun vardir bence.
    Eski kafasi olsa Blizzard'in WoW suan 20 milyon bile oynanirdi.

Para kasma konusunu oylesine actim ornek olarak, derdim para kasmak falan degil, anlatmak istedigim seyi anlatabilmek icin onun uzerinden ornek verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 23 Ekim 2017; 21:53:22 >

• Her pakedin eleştirilen olayları var, wow çok geniş bir kitle birini mutlu edersin buna çok zıt giden kitle oluşur. Orta yol bulunabilinirmi bilmiyorum ama sırf bu foruma bakarak bile olayı anlayabiliriz. Burda geçmiştede en iyi paket konuları açılmıştı kimse uzlaşıya varamıyor.

Bir pakedin kişiye eğlenceli gelmesi için o sisteme entegre olmuş, raid veya pvp yapıp eğlenen bir topluluğun içinde yer almaktan geçiyor.

Mesela benim için en iyi paket Wolk ve Mop oldu çünkü o sistemde eğlenceli bir toplulukla oynuyordum. Şuan çok sıkıcı sebebide 32 yaşında işe gidip gelen bir tipim bir raide veya arena-rbg’ye ayırabilecek çok uzunsaatlerim malesef yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşehrim, sen ne yazdığını hiç okudun mu? Dediğin şey en saçma şey. Bir balık tutma için saatlerce savaş verilecek, kazanınca da 20 dakikalık ödül.......

Şu an blizzard en doldu paketi sana sunmakta. Tamam pvp bazında cortlamış olabilirler, haklısın, ama oyun hala mantıklı içerikler sunmakta sana.

Onun için şükretmek lazım wod'dan sonra böyle bir şey getirdikleri için. Hala zaman geçirmek için güzel bir yoldur wow bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A mí sé

Hemşehrim, sen ne yazdığını hiç okudun mu? Dediğin şey en saçma şey. Bir balık tutma için saatlerce savaş verilecek, kazanınca da 20 dakikalık ödül.......

Şu an blizzard en doldu paketi sana sunmakta. Tamam pvp bazında cortlamış olabilirler, haklısın, ama oyun hala mantıklı içerikler sunmakta sana.

Onun için şükretmek lazım wod'dan sonra böyle bir şey getirdikleri için. Hala zaman geçirmek için güzel bir yoldur wow bence.

Saatlerce savas verilmeyecek, her saat basi savaslar olacak ve kazanan 1 saatligine kontrol edecek bolgeyi. Bunun disinda baska yollarda ekleyecekler oyuna tabi, tek icerik balik PvP'si olmayacak, bunun gibi onlarca etkinlik oldugunu dusun oyunda, bikmazsin hic oyundan.

Ben suan gelecek paketi bekliyorum acikcasi, onda da duzeltemezlerse Final Fantasy 14'u deneyecegim artik.

• Blizzard oyuncuları dinliyor ama yapabilecekleri şey var yapamıyacakları şey var.

WOD sana göre kötü paket . içerik açısından LEgion kadar dolu değildi fakat Garrison olayı haricinde de milleti oynattı yani. warlords fikri fena değildi. Ya dersin cataclysm yada mist of pandaria anlarımda WOD kötü sxp. değil.

WOW da kafana göre ne istersen belirli bir seviyeye kadar zaten yapıyorsun. Ha paşagönlüm ne istersen diyorsun oda wow sandbox mmo olmadıgı için paşagönlün ne isterse yapamaz. ayrıca parayi ister quest grindlayarak, ister mob grindlayarak, ister raid ya da dungeon grindlayarak, ister meslek kasarak ya da herhangi basit bir seyi yaparakta kasabiliyorsun. sen kasamıyorsan senin sorunun.

"Yolda yururken biriyle duel attigimda mesela karsi tarafla ortaya bir para ya da 2 tane item koyup onlar icin savasabilmeliyiz." diyorsun ya. hah işte buda sandbox mmo özelliğidir. yolsa kestiğin adamı lootlarsın. özellikle ultima döneminden kalan dinazorlar varsa beni anlar.

son olarka senin isteklerin genellikle sandbox mmo larda var. sandbox mmo larda günümüzde çok ama çok sınırlıs ayıda mevcut. yani artık pek tutmuyorlar. WOw un da bu saate kadar ayakta kalabilmiş olması da . oyuncuları dinliyor olmaları. oyunu güncel tutuyor olmaları sayesinde.

Yani sen sıkıldın diye wow kötü bir oyun, blizzard da kötü bir firma değil

• Ben yazdığından ne istediğini anlayamadım tek tek numaralı şekilde kısa bir şekilde ne istiyorsun bir yazsana

ve eleştirilerini de daha açıklayıcı ve net şekilde yaz bizde ona göre daha iyi anlayabiliriz.
  • Anladığım kadarıyla içerik olarak biraz daha sert içerik eklenmesini istiyorsun.
    1 dakika da yapılacak bir görev yerine, 1 saatte birden fazla oyuncunun katılacağı içerik.
    ---------
    Günümüz moba oyun anlayışında malesef bu durum hiç olmaz, ha wow moba değil ama o sıradanlıktan etkilendi sonuçta.

Aradığın içeriği hiç bir oyun veremez kısaca, anca yanından geçer o da seni tatmin etmez.

Wow gameplay adına bir şeyler getirmezse yeni paketi almayacağım bile.

Mesela şuan gw2 oynuyorum ve mutluyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Ben yazdığından ne istediğini anlayamadım tek tek numaralı şekilde kısa bir şekilde ne istiyorsun bir yazsana

ve eleştirilerini de daha açıklayıcı ve net şekilde yaz bizde ona göre daha iyi anlayabiliriz.

ornegin, pvp yapmak icin pve kasman lazim... ilk sorun ap kasman icin raid dungeon felan kasman lazim cunku arena/bgs den ap sakat... world quest kasman lazim...
  • quote:

Final Fantasy 14'u deneyecegim artik.

Denede anla wowun kiymetini..

Wow ve guild wars 2 haricinde duzgun mmo yok su anda..
  • ben anlamadım blizzard kendi wow clasic serverini mi açıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.