Şimdi Ara

Blizzard'ın ' Queue ' Yalanı (WoW:Classic)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Blizzard'ın WoWhead sitesine göre rakamlar aslında böyle olmalı.

Blizzard'ın " Queue " Yalanı (WoW:Classic)

2-Fakat aynı anda oyunu açıp "Gehennas eu pvp" 'de sıraya girdiğimizde manzara bu!(İyi de hani 73 dakikaydı ne ara 483 dakika oldu?).

Blizzard'ın " Queue " Yalanı (WoW:Classic)

3-Daha durun bitmedi sıraya girdiniz yazan "483 dakika" diyelim fakat bu dakikadan daha fazla bekliyorsunuz Server'a girmek için!

Siz ne düşünüyorsunuz bunun ile ilgili?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Eylül 2019; 18:49:40 >

• Hocam bunu fark eden ilk kişi sizseniz derhal redditlemenizi tavsiye ediyorum.Yer yerinden oynar.
  • Ben hiçbir şey anlamadım. Wowhead rakamlarının kaynağı ne ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Layer kalktığında daha fazla sıra olması gerekmez mi fakat sen tam tersini sıranın azalcağını mı söylüyorsun?
  • bina içindeki evler gibi layer sistemi. sırayla alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

bina içindeki evler gibi layer sistemi. sırayla alakası yok.
    Tamamdır onu listeden çıkardım Sıra ile alakası olmadığı için.
    Fakat
    Yinede Layer kalktığı zaman popülasyonu biraz abartı büyük olan serverlar yine sorun yaşayacağı kesin.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Açtıkları serverlar sayesinde sırada bekleyen kesim değıldı, hepsi full oldu hemen hemen.
    Layering kalktığı zaman kaos olacak, bende o anı iple çekiyorum
  • kaos olup olmayacağı şuan kaç layer olduğuna bağlı. mesela 10 layer varsa ve phase 2, 2 ay sonra yayınlanırsa o arada oyuncu sayısı %40 azalsa(bıkkınlık, sub bitmesi, beğenmeme), şuan orgrimmarda 50 kişi görüyorsanız bir bakışta, 10 ile çarp 500 kişi, %40 azalt 300 kişi olacak layering kalkınca. Tabi oyuncuların % kaçı orgrimmarda olur o oran değişir mi bilmiyorum 2 ay sonra.

2 ay sonra her levelden adam olacak mapte ondan baya bir dağınık olacak insanlar. haliyle layering varken 2-3 kişinin olduğu yerler layering kalkınca 10-15 kişi olur. pek kaos olacağını sanmıyorum. Şuan ortalama level 20 civarı ondan the barrens çok kalabalık. ama 2 ay sonra barrens bukadar kalabalık olmayacak ve layering kalkınca the barrens bugünkü halinden daha az kalabalık olacak.

Ek olarak, bunu yazdıktan sonra wow game directoru Ion Hazzikostas'ın şu yazısını gördüm:
    We actually expect fairly aggressively to reduce the number of layers that are running, even after the first couple of days.
    Once the populations spread out around the world and people aren't all in those handfuls of starting zones, we'll be able to have even half as many layers as we did initially, with the goal just a few weeks into launch, as we go to phase two, of having all layers stable and having a single layer for each realm as the end state.

Başlığa yorum yapacak olursam. Test edeyim dedim ama vazgeçtim çünkü wowhead o queue sürelerini 00.30'da güncellemiş(bizim saatimize çevirdim) ama saat şuan 02.00. Zaten orda da queue süreleri değişir diye yazmış. Bir de şu var, blizzard anlık güncelliyor bekleme süresini. Mesela wowheaddeki şahıs sıraya girip 70dkyı görüp yazmıştır ama o arada blizz bir hesap daha yapıp o süreyi 150ye çıkarmıştır. O tablo sadece fikir versin diye var. net bir istatistik çıkaramayız. Bu şuna benziyor 5MB ile indirme yapıyoruz 15dk kaldı diyor program, ama hız düşüyor bir ara 40dk diyor sonra yükseliyor 10dk diyor. Bakıyorsun toplam 25dkda inmiş dosya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 2 Eylül 2019; 2:2:4 >

• O tip bir dalgalanma var ise rakamlarda o tablo altına "not:...." şeklinde bir yazı yazılamaz mıydı?

Ayrıca belkide bazı kişiler o Tabloya bakarak belkide Server seçiyor mesala adam "73 dakikayı" göze alabiliyor fakat "400 küsur dakikayı" göze alamayacak?

Hep bunlar önemli noktalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.