Şimdi Ara

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
11
Favori
37.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki

quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki

iPhone'dan oynanıyor mu?

Bir ust mesaji okumaya bukadarmi usendin?

iPad'de varsa iPhone'da da olabilir. İkiside iOs kullanıyor.

iPad ve iPhone oyunları ayrılır genelde. Hayır iPhone'da oynanamayacak.
  • Ahh billiz keşke web tabanlı oyun cıkarsa mesela travian gibi ne iyi giderdi ya
  • betaya invite alabilen oldu mu? twitchden baya bi gameplay izledim butür kart oyunlarını sevmesemde çok güzel olmuş wowdan alıntılarla.
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Avrupa'ya açık değil şu an beta. Ben de çok ilgili değilim kart oyunlarıyla ancak benim de ilgimi çekti. Şimdiden millet para döküyor oyuna, deli gibi hem de.
  • bu ne biçim oyun lae
  • Reckful falan stream yapıyordu çok istekliydim denemeye ne demek avrupaya açık değil ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkana kadar Magic'e devam sonra yüzüne bakmam..
  • Ben çok seviyorum bu tür kart oyunlarını :) blizzard tcg yi dijitale çevirdi tabiri caizse mok gibi para kırıcak :)

Buda hearthstone oyunun içinden çıkan, wowa gelecek hearthsteed...

Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft

Millet bunu düşürmek için kaç pack kart alır kimbilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Ağustos 2013; 19:38:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi filan Avrupa'da da başlasalar ne güzel olur, arada Scrolls oynuyorum ama sıktı o da.
  • Betaya başvurduğum tüm oyunlar açılmıştı şimdiye kadar Blizzard da ama bu Avrupaya açık olmadığından bizler oynayamıyoruz sanırım değil mi?
  • Arkadaşlar oyun F2P ama kart desteleri 1$ olacakmış bilginize ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Betaya başvurduğum tüm oyunlar açılmıştı şimdiye kadar Blizzard da ama bu Avrupaya açık olmadığından bizler oynayamıyoruz sanırım değil mi?

aynen hocam daha avrupa betası başlamadı. daha doğrusu başlıycak mı ondan da emin değilim.
  • bi beta gelmedi yahu..
  • Benim tablet gelsin hele bi, oynayayım. Parası neyse veririz ulen.
  • 15 güne avrupa kapalı beta keyleri gelir. bu hafta son amerika keylerinin giveaway i var sanırım.
  • Arkadaşlar ipad ve pc için farklı serverler mi var yoksa ipad ve pc kullanıcıları aynı çatı altında mı oynayacak.. Farklı ise ipad den değil pc den oynamak istiyorum..
  • Avrupa için beta key dağıtımları başlamış sanırım....
  • Bir tane key çıksa hiç fena olmaz fakat beta key konusunda çok şanssız bir insanım .
  • umarım çıkar twitch.tv'de en çok izlenen oyunlar arasında. Gerçi blizzard son çıkardığı oyunları batırdığından pekte umutlu bakmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.