Şimdi Ara

Blizzard yeni bir oyun duyurabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Blizzard’ın yıllık etkinliği BlizzCon’un başlamasına kısa bir süre kala dedikodular, iddialar aldı başını gidiyor.

İddiayı ortaya atan isimse ReddinRules isimli bir Redditor oldu. Konu çok basit: Yeni bir oyun duyurulabilir. Peki bunu ortaya attığınızda dayanağınız ne gibi şeyler olur?

Öncelikle Diablo 3 artık son aşamaya girdi ve oyundan büyük bir haber gelmesi ihtimal dahilinde değil.

Warlords of Dreanor geçen yılın bombası olmuştu, sinematikte gösterildiğinden sadece çıkış tarihini beklemek kaldı.

Heroes of the Storm uzun süredir Beta aşamasında, yeni bir sinematik harici öyle büyük bir duyuru beklenmiyor.

Starcraft 2’nin yeni ek paketi büyük olaylar arasında ama Legacy Of The Void çoktan duyuruldu.
    Titan iptal edildi.

İşte tam bu noktada “Acaba?” sorusu gündeme geliyor. Blizzard büyük etkinlikte hangi bomba haberi bizlere verecek? Warcraft 4? Ama yeni bir oyunun duyurulma ihtimali hayli yüksek."

kaynak

• warcraft 4 olursa sevinçten ağlayabilirim
  • Titan diye bi söylenti dolaşıyordu uzun zamandır warcraftın filmi çıkacağına göre wc4 beklemek hayalcilik olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Titan diye bi söylenti dolaşıyordu uzun zamandır warcraftın filmi çıkacağına göre wc4 beklemek hayalcilik olur bence

titan projesini iptal ettiklerini açıkladılar geçenlerde...
  • Diablo son aşamaya gelinmesi gibi bir şey söz konusu değil. Diablo istenileni veremesede hala oyuncu kitlesi cok yüksek.. Gerekli değişiklikler yapıldığında oyun düşünülen kıvama gelir, ben enazından 1 yada 2 ekpaketin daha geleceğini düşünüyorum. eğer onlarda hüsran olursa ozaman belki oyun sadece böyle kalır, geliştirilmesi durdurulur.

Ros bu arada hüsran oldugunu düşünmüyorum.. D32ün eski yönetmeni malesef oyunun içine etmişti.. Ros'tan sonra yapılan değişiklikler bence yerinde ve dahada iyi olucaktır.. Malesef sabretmekten baska care kalmıyor..
  • Blizzard çıkardıgı hiç bir oyunu başıbıoş bırakmamıştır. Diablo gibi oyuncu kitlesi geniş bir oyunuda 1 genişleme paketi ile bırakacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni DLC tabiki gelecek diabloya hatta beklenti Amazonlar üstüne çünkü tyrael abimiz oyun içinde yanindaki elemanla muhabbet ederken ada daki amazonların zor durumda olduğunu yardıma gitmemiz gerek diye bir konuşma geciyor ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diablo 3 e yeni bir ek paket duyurusu çok güzel olurdu.helede en az 2 yeni karakter duyurulursa tadından yenilmez..............
  • Bence o oyun buyuk ihtimal d 3 exp 2 olacak. Blizz in su an en kotu durumdaki oyunu diablo. Diger butun oyunlarinin temel bir oyuncu kitlesi hakim hos u saymazsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de D3 için ikinci bir ek paket olacağını düşünüyorum. ilk ek pakette necromancer görüyoduk, belki karakter olarak necro koyabilirler
  • Bence ek paket ile istenilen seviyeye gelmez oyun çok ciddi radikal update ler gelmeli sık sık..aslında karşılaştırma yanlıi ama guild wars 2 yama konusun da muhteşem blizz de sık sık major patch çıkarması gerekli..oyun içeriği genişlemeli..

• Bu BlizzCon da önceliği Void' e verirler, yanında HoTs ve Warlords un üzerine yoğunlaşırlar gibi geliyor bana. En uç nokta D3 e yeni bir ek paket duyurusu olabilir ama pek sanmıyorum.
    HotS ve HS den iyi para götürüyor Blizzard, sıfırdan yeni bir oyun tanıtacağını düşünmüyorum. MMORPG kısmında WoW a yüklenecekler yeni bir proje atmaktansa ortaya.
  • Overwatch

us.battle.net/overwatch/en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haunt54 -- 11 Kasım 2014; 9:28:51 >
  • Gördüğüm kadarı ile Blizzard ın hiç tarzı olan bir oyun değil, keşke bu tür şeylere bulaşmasalardı...
  • Overwatch pek benim tarzım bir oyun değil ama Blizzard'ın kötü oyunu yok.. Bu da ortalamanın üstünde olacaktır..

• Team Frotress ya da ne bileyim bir CS varken kim niye Overwatch oynasın? Bir de oyuna lisans ücreti isterlerse hepten komik olur; tutup aylık ödeme isterlerse skandal olur!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.