Şimdi Ara

Blizzard yüksek lisans anketi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, işletme bölümünde yüksek lisansta pazarlama dersinin projesi için yeni bir ürün ve onun paarlama stratejileriyle ilgili bir projemiz var.Bizde oyuncu bir grup olduğumuz için Blizzard-Titan projesini seçtik.Tabi Titan hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadığımız için biz de warcraft ve diablo dünyalarının birleşimi olarak hayal ettik ve buna göre bir anket oluşturduk.Eğer doldurursanız çok seviniriz zaten 1 dakikanızı bile almıyor hepsi şıklı.Şimdiden teşekkürler.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEZ3ay1rSkhVZGhKdHJ3VlZOZ2NEVHc6MQ

• bir tane gonderdim ins herkes bir tane gonderir cok kısa sürüyor
    arkadaslarımıza yardımcı olalım
  • Yollandı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmanızı destekliyerek anketinizi doldurdum
  • doldurdum bende
  • Bende doldurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi yardım edeyim dedimde, anketin güvenilirliğini nasıl ölçeceksiniz bu sorularla? Olmayan oyun için nasıl cevap versinler insanlar?

Titan'ı diğer rakip oyunlarla karşılaştırdığınızda tercih eder misiniz? *

Blizzard Titanda sizi çeken özellikler nelerdir?

bu iki sorudan bahediyorum :) Yinede gönderdim kolay gelsin.
  • yaptım yolladım... inş yardımcı olabiliriz
  • Titan diye bi oyun cikartmadilar, yani anket bayagi eksik geldi bana da...

"Yeni oyunumuzla ilgili ilk tepkiniz nedir?" Hangi oyununuz tam anlamadim?

Anketin bence biraz duzeltilmesi lazim, gene de doldurdum.
  • yollandı
  • Diablo 3 üstünden yapaydınız keşke ve keşke benim danışmanım geri kafalı olmasaydı da y. lisans tez konumu şöyle seçebilseydim. Bilgi Toplumunda İnovasyon Başarısızlıkları ve Nedenleri: Diablo 3 Örneği ^^
  • Hangi Üni acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Titan diye bi oyun cikartmadilar, yani anket bayagi eksik geldi bana da...

giris yazisini okumadin sanriim
    titanin cikmadigini arkadsta biliyor fakat titani diablo ve wow karisi bir oyun gibi hayal edipte doldurun anketi diyor
  • yolladım dostum :)
  • Bizimde tuzumuz bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

titanin cikmadigini arkadsta biliyor fakat titani diablo ve wow karisi bir oyun gibi hayal edipte doldurun anketi diyor

oyleyse cok hayali bir anket olmus, olmayan oyunun, oyuna ilk tepkileriniz, nasil oyundu vs sorularin cevabiyla nasil bir sonuca ulasmaya calisildigini merak ettim?

Ben mesela oyun cok kotuydu, hic begenmedim dedim. Bir baskasi da cok begendigini soylemistir. Danisman demicek mi "olum bu nasil anket, olmayan oyunu ne kadar begendigi mi, hangi ozelliklerinin begenildigi mi sorulur insana" diye?

Onun disinda anketi ingilizceye cevirirseniz, battle.net uzerinden bircok kullaniciya doldurtma sansiniz olabilir tabi sirf Turkiye icin istatistik aramiyorsaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 24 Aralık 2012; 10:54:35 >

• quote:

quote:

quote:

oyleyse cok hayali bir anket olmus, olmayan oyunun, oyuna ilk tepkileriniz, nasil oyundu vs sorularin cevabiyla nasil bir sonuca ulasmaya calisildigini merak ettim?

Ben mesela oyun cok kotuydu, hic begenmedim dedim. Bir baskasi da cok begendigini soylemistir. Danisman demicek mi "olum bu nasil anket, olmayan oyunu ne kadar begendigi mi, hangi ozelliklerinin begenildigi mi sorulur insana" diye?

Onun disinda anketi ingilizceye cevirirseniz, battle.net uzerinden bircok kullaniciya doldurtma sansiniz olabilir tabi sirf Turkiye icin istatistik aramiyorsaniz.

olmayan oyun olarak dusunme sonucta cogu insan wow ve diabloyu oynadi oynuyor.
    asagi yukari ortak yonleri ile birlestirdiginde nasil bir oyun cikacagini blizzard oyunculari bilebilir aslinda bilmesinede gerek yok.

kaldiki oyun cikmis olsa bile bazi kesim begenecek bazi kesim begenmeyecek yani cikan anket sonucu ile asagi yukari benzerlik tasiyacak
    bu kadar duz mantik olmayin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

olmayan oyun olarak dusunme sonucta cogu insan wow ve diabloyu oynadi oynuyor.
    asagi yukari ortak yonleri ile birlestirdiginde nasil bir oyun cikacagini blizzard oyunculari bilebilir aslinda bilmesinede gerek yok.

kaldiki oyun cikmis olsa bile bazi kesim begenecek bazi kesim begenmeyecek yani cikan anket sonucu ile asagi yukari benzerlik tasiyacak
    bu kadar duz mantik olmayin.

Anket dediğin bu şekilde yapılmaz ama. Evet çıkmamış bir ürün için anket yapılabilir ama detayları belirlenir ve sorularda bu tarz bir ürünü kullanmaktan memnuniyet duyarmıydınız gibi olur. Anketlerde soruların açık ve net olması farklı anlamlara yorulmaması gerekir. Öyleyse senin diablo 3 ve wow birleşimin ile benimki bir midir sence? Senin hayal ettiğinle benimki bir midir? Öyleyse bu bir anket midir^^ Bu kadar düz kafalı olmayalım.

• Doldurdum başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.