Şimdi Ara

blizzardın gerçekten Türkiye için özel fiyatlandirma yapmasi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tanidiğim çoğu kişi gametime fiyatının yüksekliği nedeniyle oyunu birakti ve wowu biraktiğimizdan beri farkli oyunlar denedik sonuç hüsran bi oyunu en fazla 1-2 ay oynayip sildik kisaca zevk almiyoruz.
    şimdi bu firma arjantine özel fiyatlandırma yapıyorda Türkiye'ye neden yapmiyor arjantindeki oyuncu sayisi Türkiye'dekinden daha mi fazlaydi ???

• World of Warcraft'ı bir fiil 12 yıl oynamış, ardından önemli sağlık sorunları neden ile bırakmıştım. Sonra 11 yıllık steam hesabımda oynayacak bir şeyler bulurum illa ki diyordum. Önce bir hevesle Division 2 satın aldım, ardından bir arkadaşımın gazı sayesinde Battlefield 5 aldım. Ardından steam indirim zamanı 4-5 tane daha oyun aldım. Bütün bunların hepsine toplasanız 200 saatimi ayırmışımdır.

40 yaşında bir oyuncu olarak KENDİ ADIMA şunu söylemek istiyorum. Özellikle kalın punto ile belirttim yanlış anlaşılmasın. Ben World of Warcraft'ı ilk çıktığı günden itibaren oynuyorum. Sağlık sorunları ile verilen arada hiç aklıma bile gelmemişti takdir edersiniz ki... Sonra ne zaman ki sağlığıma kavuştum, aklımın bir yerinde hep vardı World of Warcraft. Son 6 ay içerisinde Witcher 3, Mafia 3, Mad Max bitirdim. Yaşı genç arkadaşlar için biraz saçma gelebilir ama ben ve benim gibi oyuna kendini adayan oyuncular bunu anlayacaklardır. Şimdi oyuna dönmek için deyim yerindeyse içim içimi yiyor. Kısmetse önümüzde ki ay oyuna tamamen döneceğim bir daha bırakmamak üzere. Peki neden bir daha bırakmamak üzere ?

Son 3 yıl içerisinde steam ve uplay üzerinden gaza gelip aldığım oyunlara şöyle bir baktımda, hani bekleyip 1-1.5 sene sonra alıp oynasam bile olurmuş. Verdiğim paralara yanmıyorum ama verdiğim para = harcadığım vakit = bana verdiği keyif pek de orantılı olmamış. Öve öve bitiremedikleri ve evet ağzımın suyu akarak oynadığım Witcher 3'ü bile 120 saatte sildim süpürdüm. Sonra " ben ne oynayacağım " şimdi dedim kendi kendime.

Kendi adıma bir karar aldım. Bundan sonra benim ana oyunum World of Warcraft'tır. Zaten Moonglade sunucusunda oynadığımdan en sevdiğim şeyi yapacağım. Role Playing...
  • bakarsın yakın gelecekte olur blizzard resmi türkiye sayfasını açtı belki hazırlanıyorlardır:https://www.facebook.com/BlizzardTUR/
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Türkçe reklamlar da yayınlamaya başlamışlar. Dediğiniz gibi iyiye işaret ediyor. Olur mu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 17 Temmuz 2019; 23:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arjantin fiyatlandırması tam olarak nedir?

Olması gereken bu fakat bu forumda ve resmi forum sayfasında konu açıldı ve her neden ise

Neymiş; " Rezil ediliyormuşuz"

Neymiş; "Çok cahilce yazılmış mış"

Daha yeni Classic Resmi forumunda almanca ve Fransızca server için aynı gün açılan sadece o konuya 3 bin yorum yazıldı tepki olarak devamı günlerde ise Serverların açılacağı duyruldu.

"Rezil ediliyoruz" ve "Cahilce yazıldı" diyen kişiler 'e "örnek!" olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 18 Temmuz 2019; 11:28:14 >
  • keşke steam da olsa
    ---------

olursa herkes için iyi olur.
    yine de Türkçe server ve tamamen Türkçeleştirilmiş bir oyun istemiyorum. Olsa da orada oynamam.
    sebebini soranlar daha önce Türklerle oyun oynamamıştır.
  • ayyy hadi inşallah
  • Bu aralar warframe oynuyorum ve 80 kişilik bir klandayım. warframede 25 dolarlık eşya biz Türklere 45 TLye satılıyor gene biz Türkler almıyoruz. ama amerikalı coni gidiyor 25 dolara alıyor.https://steamdb.info/app/1037160/

Wow şuan aylık 13 euro - 80 TL. blizzard bize özel fiyat verse ne yapar, 40 TL yapar en iyi ihtimalle. Biz Türkler verir miyiz gene hayır. Ben 80 veririm o ayrı ama biz Türkler oyuna her ay 40 TL vermeyiz
    He aylığı 20 TL yaparlar o zaman millet bakmaya başlar ama bu seferde blizzard kar etmez bu işten. Çünkü hali hazırda oynayan Türkler de 20 TL ödemeye başlayacak. Üstüne ruslar "Türkiye üzerinden ucuza WoW" diye konu açacaklar forumlarda.

Benim maalesef pek inancım yok hernekadar istesem de ve desteklemeye hazır olsam da böyle birşeyi.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    valla ben 20 saat oynadim kafa basmadi destiny ile karşilaştirinca çok karişik geldi bi dünya geliştirme var daily var
    hocam şuan eminim oynayan çok türk kalmamiştir WoW'u en az %70 oyuncu kaybetmiştir ... 1-2 ay önce bedava game time almiştim kısa süreli blizzard sağolsun. bazi karakterlerim başka guildlere kayitliydi
    oynayan 1-2 kişi kalmiş o guidlerde bizim guilddede 15-20 kişi onlineydi valla açikcasi üzüldüm ne anilarimiz vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 20 Temmuz 2019; 0:47:3 >
  • World of Warcraft'ı bir fiil 12 yıl oynamış, ardından önemli sağlık sorunları neden ile bırakmıştım. Sonra 11 yıllık steam hesabımda oynayacak bir şeyler bulurum illa ki diyordum. Önce bir hevesle Division 2 satın aldım, ardından bir arkadaşımın gazı sayesinde Battlefield 5 aldım. Ardından steam indirim zamanı 4-5 tane daha oyun aldım. Bütün bunların hepsine toplasanız 200 saatimi ayırmışımdır.

40 yaşında bir oyuncu olarak KENDİ ADIMA şunu söylemek istiyorum. Özellikle kalın punto ile belirttim yanlış anlaşılmasın. Ben World of Warcraft'ı ilk çıktığı günden itibaren oynuyorum. Sağlık sorunları ile verilen arada hiç aklıma bile gelmemişti takdir edersiniz ki... Sonra ne zaman ki sağlığıma kavuştum, aklımın bir yerinde hep vardı World of Warcraft. Son 6 ay içerisinde Witcher 3, Mafia 3, Mad Max bitirdim. Yaşı genç arkadaşlar için biraz saçma gelebilir ama ben ve benim gibi oyuna kendini adayan oyuncular bunu anlayacaklardır. Şimdi oyuna dönmek için deyim yerindeyse içim içimi yiyor. Kısmetse önümüzde ki ay oyuna tamamen döneceğim bir daha bırakmamak üzere. Peki neden bir daha bırakmamak üzere ?

Son 3 yıl içerisinde steam ve uplay üzerinden gaza gelip aldığım oyunlara şöyle bir baktımda, hani bekleyip 1-1.5 sene sonra alıp oynasam bile olurmuş. Verdiğim paralara yanmıyorum ama verdiğim para = harcadığım vakit = bana verdiği keyif pek de orantılı olmamış. Öve öve bitiremedikleri ve evet ağzımın suyu akarak oynadığım Witcher 3'ü bile 120 saatte sildim süpürdüm. Sonra " ben ne oynayacağım " şimdi dedim kendi kendime.

Kendi adıma bir karar aldım. Bundan sonra benim ana oyunum World of Warcraft'tır. Zaten Moonglade sunucusunda oynadığımdan en sevdiğim şeyi yapacağım. Role Playing...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F6806FD -- 22 Temmuz 2019; 0:47:30 >

• Alternatifi yok maalesef, kemik kitle halen cümbür cemaat oynuyor, arada gelip bakıp gidenler oluyor, onlar da herkesi kendileri gibi zannediyorlar vs.
  • Turkce olacak sanirim oyun ne dersiniz?

• Wow'un bu elitist kitlesi beni bitiriyor sanki wow oynamak bir ayrıcalık herkes oynayamaz yeni insanlar gelmesin öğrenmesin istiyorlar yarın bir gün oyun Türkçe olur hatta Türk realmi açılır bu kitle yine oyunu ingilizce oynayıp yabancı realmlerde takılır çünkü daha cool^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Wow'un bu elitist kitlesi beni bitiriyor sanki wow oynamak bir ayrıcalık herkes oynayamaz yeni insanlar gelmesin öğrenmesin istiyorlar yarın bir gün oyun Türkçe olur hatta Türk realmi açılır bu kitle yine oyunu ingilizce oynayıp yabancı realmlerde takılır çünkü daha cool^^
    Valla hocam elitistlik değil de tnde 2 ay dayanamadım, türk popilasyonu yüzünden.Tüm toksik tayfa toplanmış, türk realmi gelse oraya geçerler yine kendi realmimde kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-53F6806FD

World of Warcraft'ı bir fiil 12 yıl oynamış, ardından önemli sağlık sorunları neden ile bırakmıştım. Sonra 11 yıllık steam hesabımda oynayacak bir şeyler bulurum illa ki diyordum. Önce bir hevesle Division 2 satın aldım, ardından bir arkadaşımın gazı sayesinde Battlefield 5 aldım. Ardından steam indirim zamanı 4-5 tane daha oyun aldım. Bütün bunların hepsine toplasanız 200 saatimi ayırmışımdır.

Sizi çok iyi anlıyorum wc3 ten itibaren bugüne kadar severek oynadım hatta ps4 aldı aynı tadı vermiyor ps4 oyunları bile sırada bekliyor witcher 3 oynucam, uncharted serisini bitiriyorum
    ha hakkını yemiyim rdr2 beni çok etkiledi "bahsettiğiniz şekilde oyuna bağlanmayı kastediyorum" onun dışında yok abi bizim gibi "yaşlıların" eski dostu olmuş wow :)

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Sadece Türklere özel Serveri olan oyunlarda özellikle de knigt online için söylüyorum, oyuncu kitlesinin %99 u küfürbaz geri zekalılardan oluşur.
    Ben kendime elit diyecek değilim ama senin elit anlayışın oyunu Türkçesi varken İngilizce oynamak, knight online apaçilerinden kaçmaksa evet ben ELİT’im. Hadi Türk serverinde oynadım diyelim bu oyunu Türkçe oynayan adamın elinden tüm guide ve tutorialler gidecek tek kelimeyle oyun cahili olursun izlediğin hiç bir videoyu anlayamazsın. Okan bayülgeni seslendirmeci yaparlar konunun hissiyatı sıfır olur

• Bu olay yıllardır konuşuluyor aslında ama bir türlü hayata geçmedi.

Mailler atıldı dilekçeler vs vs ama geri dönüşü hep aynı
    bir ara hatırlıyorumda türkçe patch için birşeyler yapıldı ama oda hüsran sonuçlandı
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu kitle hep var. Bizim Türkler de bu hastalıklı kitle hep var her yer de var. Ve bunlar casual oyuncular. Bişey basaramayan oldukça zayıf oyuncular. Söylemleri hep böyle. Rezil ediyormuşuz, Türkler nerdeyse orda sorun varmış. Bi iş için destek vermezler kendilerini ayrıstırırlar boş boş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.