|
Bildirim
|
keşke steam da olsa
--------- olursa herkes için iyi olur. yine de Türkçe server ve tamamen Türkçeleştirilmiş bir oyun istemiyorum. Olsa da orada oynamam. sebebini soranlar daha önce Türklerle oyun oynamamıştır. |
World of Warcraft'ı bir fiil 12 yıl oynamış, ardından önemli sağlık sorunları neden ile bırakmıştım. Sonra 11 yıllık steam hesabımda oynayacak bir şeyler bulurum illa ki diyordum. Önce bir hevesle Division 2 satın aldım, ardından bir arkadaşımın gazı sayesinde Battlefield 5 aldım. Ardından steam indirim zamanı 4-5 tane daha oyun aldım. Bütün bunların hepsine toplasanız 200 saatimi ayırmışımdır.
40 yaşında bir oyuncu olarak KENDİ ADIMA şunu söylemek istiyorum. Özellikle kalın punto ile belirttim yanlış anlaşılmasın. Ben World of Warcraft'ı ilk çıktığı günden itibaren oynuyorum. Sağlık sorunları ile verilen arada hiç aklıma bile gelmemişti takdir edersiniz ki... Sonra ne zaman ki sağlığıma kavuştum, aklımın bir yerinde hep vardı World of Warcraft. Son 6 ay içerisinde Witcher 3, Mafia 3, Mad Max bitirdim. Yaşı genç arkadaşlar için biraz saçma gelebilir ama ben ve benim gibi oyuna kendini adayan oyuncular bunu anlayacaklardır. Şimdi oyuna dönmek için deyim yerindeyse içim içimi yiyor. Kısmetse önümüzde ki ay oyuna tamamen döneceğim bir daha bırakmamak üzere. Peki neden bir daha bırakmamak üzere ? Son 3 yıl içerisinde steam ve uplay üzerinden gaza gelip aldığım oyunlara şöyle bir baktımda, hani bekleyip 1-1.5 sene sonra alıp oynasam bile olurmuş. Verdiğim paralara yanmıyorum ama verdiğim para = harcadığım vakit = bana verdiği keyif pek de orantılı olmamış. Öve öve bitiremedikleri ve evet ağzımın suyu akarak oynadığım Witcher 3'ü bile 120 saatte sildim süpürdüm. Sonra " ben ne oynayacağım " şimdi dedim kendi kendime. Kendi adıma bir karar aldım. Bundan sonra benim ana oyunum World of Warcraft'tır. Zaten Moonglade sunucusunda oynadığımdan en sevdiğim şeyi yapacağım. Role Playing... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 17 Temmuz 2019; 23:17:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 18 Temmuz 2019; 11:28:14 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 20 Temmuz 2019; 0:47:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F6806FD -- 22 Temmuz 2019; 0:47:30 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|