Şimdi Ara

Blizzconda PintiPanda ve Videoyunun ne işi var? Niye şikayet etmiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamların blizzard oyunları ile ne alakası var? Hadi video oyun 1 hafta falan classic oynamıştı ama PintiPanda falan ne alaka?

Ne gibi içerikler ürettiler ki bu adamları Glandal oraya davetli olarak götürüyor? Veya şu saatten sonra ne içerik üretebilecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wauwaxtt -- 2 Kasım 2019; 0:13:28 >

• Zorunluluk meselesi değil açlık meselesi. Blizzard bu insanları yeni duyuracağı oyunu oynayıp tecrübelerini diğer insanlarla paylaşmaları için çağırıyor. Bizimkiler haricinde bu tecrübeyi üyelik (dolaylı olarak para) karşılığında pazarlayan başka davetli olduğunu düşünmüyorum. Bu durumu şikayet etmek istiyorum ki Blizzard sonraki etkinliklerinde böyle aç insanları davet etmesin.
  • Glandalın kankası olmak yeterli sanırım oraya gitmek için.
    Zaten glandal instagrama reklam vermekten baska hiçbirşey yapmıyor türkiye community si için.
    yakında şutlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westr_10 -- 2 Kasım 2019; 1:34:39 >
  • Hiç sorma koskoca Egzolinas varken giden adamlara bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pintipanda oyuncu bile değil. ne oyun oynamayı becerebiliyor ne PC toplamaktan anlıyor.
  • Onların tek başarılı olduğu konu zamanlama.

Youtube'a ve twitch'e zamanında hesap açtılar ve bu kadar kitle topladı. Chati görseniz 15 yaştan daha daha ufak. Elinde tabletle izleyen ilkokul çocukları var sadece. Babalarından para isteyip abone oluyolar. Malesef bu yayıncılar hiç birşey yapmadıkları gibi, wowa aşık olan, diabloya aşık olan ve sadece bunun üzerine yayın yapan adamların önüne geçiyolar.

Blizzard 1k takipçili ama sürekli lore konuşan egzolinasa bakmaz.

100k takipçisi olan ama yılda 1 kere 20 lvl kasmış pintiye bakar.
  • Bu blizzard tr ekibi ne yapıyor anlamıyorum, türkiyenin en çok izlenen wow yayıncısı gitmiyor blizzard oyunları ile alakalı olmayan adamlar gidiyor. İlginç gerçekten.
  • Pintipanda denen eleman blizcon videolarını twitch kanalını takip etmeyenlere izletmiyor. Var mı bu durumu şikayet edebileceğimiz bir mail adresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 2 Kasım 2019; 17:11:12 >
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Zorunda mı? Neyi şikayet ediyosun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Zorunda mı? Neyi şikayet ediyosun ki
    Zorunluluk meselesi değil açlık meselesi. Blizzard bu insanları yeni duyuracağı oyunu oynayıp tecrübelerini diğer insanlarla paylaşmaları için çağırıyor. Bizimkiler haricinde bu tecrübeyi üyelik (dolaylı olarak para) karşılığında pazarlayan başka davetli olduğunu düşünmüyorum. Bu durumu şikayet etmek istiyorum ki Blizzard sonraki etkinliklerinde böyle aç insanları davet etmesin.
  • yaşı orta ve üstünde olanlar zaten bu tipleri kaale alıp bakmıyor bile.
    üstüne düşmenize gerek yok.
  • Yıllardır blizzard oyunlarını oynuyorum ilk defa duydum isimlerini
  • malesef dünya böyle bir yer genelde hak edenler değil hak etmeyenler kazanıyor.
  • Ne kadar gereksiz insan var ise İlah yapmada üstümüze daha iyisi yok.

Bu konuda okuyunca merak ettim.Kim bunlar diye.Videolarından bir kaç tanesine baktım.

PintiPanda ve onun gibiler oyuncu ise Lich King'in kılıcının yanlışlıkla üzerine oturayım.
  • faithlesszombie kullanıcısına yanıt
    Aynen, ayrıca ben ne olduğunu halen anlamadım. :D Lorekeeper dururken bunlar kim?
  • Güzel bi noktaya değinmişsiniz aslında. PintiPanda oyuncu değil evet fakat bi kitlesi var. Enis ise iyi işler yapıyor. Bazen kalitesini düşürdüğü oluyor kitle toplamak icin o sinir bozucu. Nihayetinde ikiside online oyun konusunda isimsiz ve başarısız. Blizzard oyunları konusunda da icerikleri bu konuda çok çok az. Lore zaten bilmiyorlardır.

Bi yandanda seviniyorum belki Blizzard'ın Türkiye pazarına girmesi, Türkçe oyun hatta kur için adımlar atmasında faydalı olur diye.

• Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Lorekeeper iyide. Ezgi miydi ismi. Miraç'ın yayınına çıkmışlardı en son.
    O kadar iticiydi ki anlatamam. Yayında da bunu yazdım. Çok iticisiniz, sırf bu yüzden yayını kapatmak zorunda kalıyorum diye.
    Baktım millet bana saldırıyor. Görende anasına sövdüm sanır
    ----------
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Kardeş seninle hiçbir konuda ortaklığımız yok galiba. :D
    Ezgi kadar şeker güzel bir insanı nasıl itici buldun yahu. Egzolinas'ı da cebinden çıkatır Wow lore'u ve genel olarak Mmorpg konularında, Egzo onların yanında yetişti desem yeridir.
    Önyargılı davranma hemen, Lorekeeper sitesi Türkçe olarak en zengin içeriğe sahip durumda, Chronicles'ı da çevirdikleri, anlattıkları youtube videoları çektiler. Yalnızca blizzard da değil genel olarak frp, rpg ve mmorpg konularında içerik bulunuyor.

Can biraz çok konuşur ama o da kendini tutamadığından, o kadar çok ayrıntıya hakimler ki, Egzolinas'ı düzeltmekten program yapılamaz zaten bakma çok karışmıyorlar bile. :D
    Sadece BFA'nın başarısız olduğunu söyleme ihtiyacı hissettiler, zira Egzolinas BFA açıklandığından beri hem BFA'yı hem de Blizzard'ı aşırı savunma modundaydı, eleştirenleri, hatta koca bir community'i bile toxiclikle suçlayabiliyordu. :) Lorekeeper, beta ve ptr zamanlarında BFA'nın sorunlu olduğunu azerit sisteminin ve yalnızca grinding'e bağımlı oyun anlayışının verimli olmadığını söylemişlerdi vs.

Ben onlara Şirine ve Huysuz Şirin diyorum bu arada. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 5 Kasım 2019; 9:57:55 >

• aslında haklısınız konu olarak.
    ancak Türk yayıncılarda Blizzard oyunlarını oynayan hatırlamıyorum açıkcası.
  • Lorekeeper'dan Can Arabacı ya da Egzolinas youtube kanalında ki arkadaşımız varken Pintipanda falan çok zorlama olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 13 Kasım 2019; 20:28:22 >
  • İkitane gereksizide almış yanına oyun oynamıyorlar anırıyorlardı resmen.Yayını açmamla kapatmam bir oldu..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.