Şimdi Ara

BlogTv Üzerinden Amnesia Yayını (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım kalsın umarım açarsınız :) Ben de gelirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

CSkin Holder::Init failed to create skin window tarzında bir hatayla karşılaştım onu gidermeye çalışıyorum.Ayrıca ilk deneyimim olacak bu beklentilerini çok yüksek tutmayın o yüzden

eğer olursa hemen başlama mümkünse real barça maçından sonra bunu yaparsan on numara olur kardeşim hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazman38

quote:

Orijinalden alıntı: E.C

CSkin Holder::Init failed to create skin window tarzında bir hatayla karşılaştım onu gidermeye çalışıyorum.Ayrıca ilk deneyimim olacak bu beklentilerini çok yüksek tutmayın o yüzden

eğer olursa hemen başlama mümkünse real barça maçından sonra bunu yaparsan on numara olur kardeşim hadi kolay gelsin

Zaten hazır değilim dostum yığınla programla uğraşıyorum şuan,belki yarına bile aksayabilir

• mesajım bulunsun

mikrofonun vardır umarım
  • Ben en son rafineri'nin önünde kaplanmış et gibi olan maddeyi asit ile eriterek geçtim ve ilerlemeye devam ettim ama bir süre sonra çakmak kutularım ve gazyağım bitti bu yüzden ilerleyemiyorum har vurup harman savurdum tabi acaba bu oyunun hilesi varmı hile kullanarak biraz gazyağı yada çakmak kutusu edinsem fena olmazdı
    korku oyunlarından hoşlanan ve en azından silent hill tecrübesi olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim dehşet bir oyun ayrıca yanlış bilmiyorsam oyunun yapımcıları psikologlar ile çalışmış bu oyunu yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 18 Ocak 2012; 21:36:46 >

• Blog tv de kalite rezalet.Başka siteler vardı.Bilenler vardır.Onlardan yayın yap bence.
  • yap bunu adamım seni bekliyoruzz
  • mesajım......
  • yalan oldu
  • Irkildim birden
  • Beklemedeyim yapabilirsin bunu
  • Eeee yapıcak mısın
  • Kaç kişi beklemede şu an konunun sahibinden yorum bekleniyor ..
  • Bekliyoruz.
  • Blog.tv olmasın evet, ama yapılırsa çok iyi olur
  • olursa gelirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Blog.tv olmasın evet, ama yapılırsa çok iyi olur

+1

Ben de bekliyorum.
  • xfire programını kur bu program oyuncuların msn programıdır, bununla canlı yayın(broadcast) yapabilirsin rahat sekilde. Bende wow oynadıgım zmnlar arena zamanı arkadaslarım gorsun diye hd canlı yayın yapardım bununla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm alayim ne zaman olursa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.