Şimdi Ara

BlogTv Üzerinden Amnesia Yayını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar forumda çok kez örneğini gördük.BlogTv üzerinden oyun oynama gibi.Fakat Amnesia`ya çok fazla talep var.Ben de böyle birşey düşündüm,eğer bana nasıl yapılacağını anlatırsanız BlogTv üzerinden amnesia oynamayı düşünüyorum.Burada toplanın yapabildiğim taktirde akşama amnesia oynarız
    Edit:Üzgünüm arkadaşlar mikrafonumun arızalanması sebebiyle yayın yapamıyorum.Eğer halledebilirsem birkaç gün içerisinde yayın yapmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.C -- 19 Ocak 2012; 21:07:25 >

• Onu bilmem de Amnesia çok korkunç yazıyordu her yerde gece saat 12'de ışıklar kapalı, ses sonuna kadar açıkken 3-4 saat oynadım hiç korkmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomguy

Onu bilmem de Amnesia çok korkunç yazıyordu her yerde gece saat 12'de ışıklar kapalı, ses sonuna kadar açıkken 3-4 saat oynadım hiç korkmadım
    Ben baya bir oynadım inanın çok güzel bir yayın olacak.Sadece nasıl yapıldığını anlatın yeter.Önemli olan görüntüyü aktarabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Ben baya bir oynadım inanın çok güzel bir yayın olacak.Sadece nasıl yapıldığını anlatın yeter.Önemli olan görüntüyü aktarabilmek.

Alıntıları Göster
    splitcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

splitcam

Alıntıları Göster
    amnessia'ya çok korkunç oyun dediler hiçbirşey anlamadım oyundan.Hiçbiroyun Fear 1 ve 2'nin yerini tutamaz.
    Doom 3 var birde
  • Doom3 felan sacmalamayin en guzel gerilim oyunu amnesiadir adamlar isini biliyorlar adami germek icin elinde silahdenilen birsey yok kendini savunmana imkan yok.
    Oyun bu yuzden asiri geriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

Doom3 felan sacmalamayin en guzel gerilim oyunu amnesiadir adamlar isini biliyorlar adami germek icin elinde silahdenilen birsey yok kendini savunmana imkan yok.
    Oyun bu yuzden asiri geriyo
    Amnesia The Dark descent şu ana kadar çıkmış en korkunç oyundur bence korkmayan arkadaşlar için ; oyunun başı o kadar ürkütücü değil fakat ilerledikçe o zaman içinizde hissediyorsunuz korkuyu tabi yalnız ve ses açık olucak ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Amnesia The Dark descent şu ana kadar çıkmış en korkunç oyundur bence korkmayan arkadaşlar için ; oyunun başı o kadar ürkütücü değil fakat ilerledikçe o zaman içinizde hissediyorsunuz korkuyu tabi yalnız ve ses açık olucak ..

Alıntıları Göster
    amnessia'da elimde bir tane tüplü lamba sadece yürüdükçe yürüyordum başka bir heyecan,korku,gerilim vs hissetmedim genelde akşamları oyun oynuyorum ama belki çok ilerlemediğimdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowWeDie

amnessia'da elimde bir tane tüplü lamba sadece yürüdükçe yürüyordum başka bir heyecan,korku,gerilim vs hissetmedim genelde akşamları oyun oynuyorum ama belki çok ilerlemediğimdendir.

Alıntıları Göster
    Oyun atmosfer olarak çok iyi,kısa sürede içine çekiyor kendisini.Hazırlıkları yapıyorum akşama doğru BlogTv üzerinden yayın yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamjustaAdmin

Bi ilerle de gör neler var ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

quote:

Orijinalden alıntı: IamjustaAdmin

Bi ilerle de gör neler var ilerde

Alıntıları Göster
    yerimizi alalım saat kaçta yayınlanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: _grayder_

yerimizi alalım saat kaçta yayınlanacak

Alıntıları Göster
    Korkmuyorum diyip bitirenleri de hiç anlamıyorum zaten korkmuyosan niye oynuyosun kardeşim oyunun amacı korkmak. Ayrıca cesurluk korkmamak değil korktup da oynamaktır bence. Bekliyorum yayını unutmazsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Korkmuyorum diyip bitirenleri de hiç anlamıyorum zaten korkmuyosan niye oynuyosun kardeşim oyunun amacı korkmak. Ayrıca cesurluk korkmamak değil korktup da oynamaktır bence. Bekliyorum yayını unutmazsam.

Alıntıları Göster
    İyi oldu valla böyle bir uygulamanın olması. Dört gözle bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

İyi oldu valla böyle bir uygulamanın olması. Dört gözle bekliyorum.

Alıntıları Göster
    yerimizi alalım
  • Beeeeeeeeee nassi is bu bea
  • yaparsan ve konuyu oyun bölümüne açarsak zevkle izleriz, saat 00 da yap tabi daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

yaparsan ve konuyu oyun bölümüne açarsak zevkle izleriz, saat 00 da yap tabi daha iyi olur
    SplitCam ile uğraşıyorum şuan,başarabildiğim taktirde akşam amnesia serüveni sizleri bekliyor olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

SplitCam ile uğraşıyorum şuan,başarabildiğim taktirde akşam amnesia serüveni sizleri bekliyor olacak.

Alıntıları Göster
    Teamviewer varsa aç yapayım ben dostum zor bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

Teamviewer varsa aç yapayım ben dostum zor bişey değil

Alıntıları Göster
    blogtv ne ya aç mis gibi own3d den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

blogtv ne ya aç mis gibi own3d den.

Alıntıları Göster
    CSkin Holder::Init failed to create skin window tarzında bir hatayla karşılaştım onu gidermeye çalışıyorum.Ayrıca ilk deneyimim olacak bu beklentilerini çok yüksek tutmayın o yüzden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.