Şimdi Ara

BlogTv Üzerinden Amnesia Yayını (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.own3d.tv/ Yapacağın zaman buradan yap.
  • Bu arkadaş yapmayacak galiba, başka yapmayı düşünen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monomial

Bu arkadaş yapmayacak galiba, başka yapmayı düşünen var mı?

Ben yapabilirim aslında.Nasıl yapılıyor anlatırsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Amedra ile iletişime geç istersen, o sana daha iyi yardımcı olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Amedra ile iletişime geç istersen, o sana daha iyi yardımcı olacaktır.

Blog tvden bakıyorum şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

xfire programını kur bu program oyuncuların msn programıdır, bununla canlı yayın(broadcast) yapabilirsin rahat sekilde. Bende wow oynadıgım zmnlar arena zamanı arkadaslarım gorsun diye hd canlı yayın yapardım bununla.

Blog tvden yapıyorum da,benim kameram yerine nasıl ekran gözükecek?
  • Yapın beyler bekliyorum
  • Selam şimdi geldim hocam blogtv yayını felan yalan en iyisi xfire kullanmaktır lakin oyun oynayan kişilere şiddetle bu xfire programını öneririm arkadaş ortamı olarak da oyun içerisinden mesajlaşma bile yapabiliyorsunuz ek olarak kimin hangi oyunda olduğunu bile görebilmektesiniz. Neyse buraları geçtim şu broadcast olayına bir bakalım şimdi;

Öncelikle xfire programını kurup bir hesap al sonra benim adımı ekle benim nickim tnamedra ekledikten sonra takıldığın yerlerde yardımcı olurum. Sayfam'da buradahttp://www.xfire.com/profile/tnamedra

Şimdi hesap işlemleri ve programı kurduktan sonra buraya girip bu karşına çıkan video'daki gibi işlemleri yaparsan en kolay şekilde hedefine ulaşmış olacaksın;
    http://www.xfire.com/about_video/

Program içerisinden options bölümünde ne kadar quality'de kaydetmek istediğini ayarlıyorsun o konularda takılırsan xfire'dan bana anlık ulaşırsın yardımcı olurum. Zaten zor değil herkes yapabilir bunu.

Bunu geçtim eğer böyle birşey istemiyorum diyorsan blogtv'den hem kendini çekeceksin hem de fraps ile oyun'dan görüntüyü aktaracaksın ama zor iş o yüzden kendini çekme olayını araştırıyorsan çok sağlam bir internet hızın olmalı ki iki quality'de bozulmasın.

• Görüntüyü kalitesini merak ediyorsanız sizin için bir kaç oyunda deneyip buradan canlı yayın yapabilirim yalnız arka taraftan Vmware'de macintosh'un xcode ile ilgili bir sürümünü indiriyorum görüntüde hafif bozulma olabilir.
  • amedra amnesia oyna pompiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Görüntüyü kalitesini merak ediyorsanız sizin için bir kaç oyunda deneyip buradan canlı yayın yapabilirim yalnız arka taraftan Vmware'de macintosh'un xcode ile ilgili bir sürümünü indiriyorum görüntüde hafif bozulma olabilir.

Anlatana kadar sen oynasana
  • Hocam şu anda müsait değilim elimde olsa ben şimdi konu açıp canlı yayın yapardım ama şu an apple yazılımıyla uğraşmaktayım işim bitince yardımcı olurum belki. Konu sahibiyle pm'leştik kendisi bir kaç gün içerisinde bakacakmış haberiniz olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 20 Ocak 2012; 21:50:22 >
  • Sorun değil hocam, E.C bizi yarı yolda bırakma
  • Beklemedeyim
  • hadi be
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.