Şimdi Ara

Bloğum Nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Illuminati konusunda bir blog açtım, 2 yazı yazdım şuana kadar. İlk yazılarımda daha ansiklopedik bilgi vericem. Tavsiyeleriniz neler? Ayrıca bloğumdaki arka plan 1920x1080 çözünürlükte farklı, 1366x768 çözünürlükte farklı gözüküyor, onu nasıl ayarlarız? Hep aynı görüntü olsun, resim çözünürlüğe göre küçülebilsin?

http://dusunceveyorum.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYLCN -- 14 Eylül 2011; 18:02:05 >

• Yorum yok mu arkadaşlar?
  • tamam diyip geçecektimki bir baktım blogda illimunati olayları donuyor ergen oldugun anlasılıyor down pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: plus+

tamam diyip geçecektimki bir baktım blogda illimunati olayları donuyor ergen oldugun anlasılıyor down pls

O ne demektir öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSNYLCN

quote:

tamam diyip geçecektimki bir baktım blogda illimunati olayları donuyor ergen oldugun anlasılıyor down pls

O ne demektir öyle?

yorum yaptım olum bloguna onaylasana biraz bloguna bak boyle bloggerlar yuzunden blog olayı bitti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YSNYLCN

quote:

O ne demektir öyle?

yorum yaptım olum bloguna onaylasana biraz bloguna bak boyle bloggerlar yuzunden blog olayı bitti

Denetleme bekleyen yorumlar 0 »
    Yayınlanan yorumlar 0 »
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.