görsel açıdan pek tatmin etmedi beni ama. Sonra sıkıldım bıraktım vladı çok uğraşıyolar bu ara vladla. Skin hediye etme gibi bişey olsa düşünmeden verirdim sana.
Blood Omen: Legacy of Kain 'i hatırlattı be. olurda bi' gün vlad 'ı alır ve öğrenirsem kesinlikle alacağım skin 'dir. bence değer.
Alırsan bir güzel söverim 1820 elodan sırf şu gerizekalı legendary vlad skinini göstermeye calısıp feedleyen gerizekalılar yüzünden düştüm vlad kadar basit bir champı bile oynayamıyorsanız sırf skin alıp göstericem diye niye milletin oyununu rezil ediyorsunuz kardeşim anlamıyorum
Gerçek para ile item, boost, skin vb. şeyler alan oyuncuların 10'da 9'u oynamayı bilmiyor zaten su götürmez bir gerçek Para ile birşey alıpda domine edeni bırak normal ayarda oynayanı bile bulmak iğne ile kuyu kazmak gibi ya da bana rast gelmedi :S
önünden ye lütfen başka işlere burnunu sokma.
quote:
Orijinalden alıntı: b.sen
quote:
Orijinalden alıntı: xMadeOfScars
quote:
Orijinalden alıntı: synchro
bence güzel skin değceğini de düşünüyorum, nosferatu olmasa alırdım ben de
Nosferatu'yu alabilecek olsam bende Blood Lord yerine onu alırdım :D ama olsun aldığım (ve gördüğüm) skinler arasında en güzeli.
Amacın ne ?
Niye bişey mi oldu?
quote:
quote:
quote:
quote:
Nosferatu'yu alabilecek olsam bende Blood Lord yerine onu alırdım :D ama olsun aldığım (ve gördüğüm) skinler arasında en güzeli.
Amacın ne ?
Niye bişey mi oldu?
3 aylık konuyu hortlattın.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Amacın ne ?
Niye bişey mi oldu?
3 aylık konuyu hortlattın.
Özür dilerim dikkat etmemişim. Giriyim bi bakıyım demiştim
Vladimir'i nerflemekle doymiyicak bunlar, yakında silerler champ'ı ona göre.
quote:
Orijinalden alıntı: HaykıranPröjektör21
Alırsan bir güzel söverim 1820 elodan sırf şu gerizekalı legendary vlad skinini göstermeye calısıp feedleyen gerizekalılar yüzünden düştüm vlad kadar basit bir champı bile oynayamıyorsanız sırf skin alıp göstericem diye niye milletin oyununu rezil ediyorsunuz kardeşim anlamıyorum
nick-mesaj uyumu
yüz bi yerden tanıdık geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme