Şimdi Ara

blood lord vladimir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gore oyundaki en guzel skin bende alip almamayi dusunuyorum acikcasi.
  • iki tane tier 3 alinir ona rpyi bosa heba etme veya ne bileyim hyena warwick al 975 rpye olmadi brolaf. degmez vlade nerften sonra bi halta yaramiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

1820 RP sadece Lion Dance Kog'Maw skinine değer.

+1
  • Koptum ya :D vlad nasıl işe yaramaz ya :D
  • yav ben sadece skin sordum vlad işe yaramaz falan yazmışınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karthus007

yav ben sadece skin sordum vlad işe yaramaz falan yazmışınız :D

Tamam sorakanin tum skinleri harika hepsini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

İnceden tık tık yapmışın ama gene olmamış.Git champleri öğren biraz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

quote:

Tik tik??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

quote:

Tik tik??

Vlad ve soraka işe yaramaz falan değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

bu skine 1820 rp vermeye değermi ?

Vladı iyi oynadığını iddaha ediosan gercekten legendary denebilcek bi skin bence değer ama skinin hakkını vericen :)

skinin hakkını vermiş para vermiş almiş adam daha ne kadar hakkını verecek ?
    cani isteyen alır istemeyen almaz illa güzel oynamak zorunda değil hevesidir alır sana ne ki bundan ? ben iyi oyuncu değilim ama bir sürü skin almişliğim vardir ve eminim benim gibi yüzlerceside vardır seni neden geriyor ki bu ?
    iyi oynamayan alamayacak olsaydı satmazlardi herkese belli bir eloya hitap ederdi değil mi ? çağ dışı bir beynin var evladım. git biraz teknoloji kanalı falan izle.

edit : 1 kaç dk düşündüm, senin teknoloji kanalı izleyerek çağı yakalayabileceğine inandıramadim kendimi üzgünüm. seni karanlığına terkettim konuşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dórian Gray -- 8 Aralık 2011; 14:15:15 >

• WTF. Kesinlikle değer.Oyun içi tüm skillerin görselliği artmış.Değmez diyenler görmemiş olanlardır.Yada dikkat etmemiş olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

quote:

quote:

Vladı iyi oynadığını iddaha ediosan gercekten legendary denebilcek bi skin bence değer ama skinin hakkını vericen :)

cani isteyen alır istemeyen almaz illa güzel oynamak zorunda değil hevesidir alır sana ne ki bundan ? ben iyi oyuncu değilim ama bir sürü skin almişliğim vardir ve eminim benim gibi yüzlerceside vardır seni neden geriyor ki bu ?
    iyi oynamayan alamayacak olsaydı satmazlardi herkese belli bir eloya hitap ederdi değil mi ? çağ dışı bir beynin var evladım. git biraz teknoloji kanalı falan izle.

edit : 1 kaç dk düşündüm, senin teknoloji kanalı izleyerek çağı yakalayabileceğine inandıramadim kendimi üzgünüm. seni karanlığına terkettim konuşabilirsin.

Öncelikle bu kişisel bir düşüncedir.Kimisi iyi oynadığı karaktere almak ister.Kimisi sadece beyendiği için almak ister.İkisinide bir zararı yok.Arkadaş bunu güzelce söylemiş buna sertçe cevap yazmanın bir anlamı yok.Ki bu bana göre çağ dışı bir davranış.Umarım trolllemiyorsundur.Bu arada bu skin güzelmi kötümü konularıda aslında biraz saçma.Herkezin zevki farklı kendine aittir.Sen beyenirsin ben beyenmem.Ama tabi yinede danışmak istemiş kötü etmiş diyemem.

• Oyundaki en güzel skinlerden biridir. Kullanan biri olarak söylüyorum.
  • Şimdi oynayamazsa kendide zevk alamaz işin bu boyutuda var.Ama konu bununla ilgili değil tabiki.Bence almalısın oyundaki en güzel skinlerden bencede.
  • Astronaut Teemo al bence oyundaki en iyi legendary skin.Herşey değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krofessional -- 8 Aralık 2011; 21:14:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

quote:

quote:

Salakmısın kardesim ? Anlama sorunun mu var ?Skini hakını ver derken feddleme iyi oyna vladı vb şeyleri ima etmistim sen ne anladın hic bilmiorum.Ve okadar atarlanmıssın cağ dışı beynin var git teknoloji kanali izle falan kuyruna falan bastıysam söyle bilim.

o hakareti aynen iade ediyor ve seni raporluyorum forumsuz günlerinde mutluluklar dilerim.

• bence güzel skin değceğini de düşünüyorum, nosferatu olmasa alırdım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

bence güzel skin değceğini de düşünüyorum, nosferatu olmasa alırdım ben de

Nosferatu'yu alabilecek olsam bende Blood Lord yerine onu alırdım :D ama olsun aldığım (ve gördüğüm) skinler arasında en güzeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMadeOfScars

quote:

Nosferatu'yu alabilecek olsam bende Blood Lord yerine onu alırdım :D ama olsun aldığım (ve gördüğüm) skinler arasında en güzeli.

Amacın ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.sen

quote:

Orijinalden alıntı: xMadeOfScars

quote:

Amacın ne ?

KAVGA CIkAR AGA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.