Vladı iyi oynadığını iddaha ediosan gercekten legendary denebilcek bi skin bence değer ama skinin hakkını vericen :)
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
quote:
Orijinalden alıntı: karthus007
bu skine 1820 rp vermeye değermi ?
Vladı iyi oynadığını iddaha ediosan gercekten legendary denebilcek bi skin bence değer ama skinin hakkını vericen :)
neyse onun yerine başka hero skin falan alırız artık :)
quote:
Demonblade tryn öneririm gerçekten harika :D
quote:
Orijinalden alıntı: Nocturne61
quote:
Demonblade tryn öneririm gerçekten harika :D
Alıntıları Göster
Alırsan bir güzel söverim 1820 elodan sırf şu gerizekalı legendary vlad skinini göstermeye calısıp feedleyen gerizekalılar yüzünden düştüm vlad kadar basit bir champı bile oynayamıyorsanız sırf skin alıp göstericem diye niye milletin oyununu rezil ediyorsunuz kardeşim anlamıyorum
Alırsan bir güzel söverim 1820 elodan sırf şu gerizekalı legendary vlad skinini göstermeye calısıp feedleyen gerizekalılar yüzünden düştüm vlad kadar basit bir champı bile oynayamıyorsanız sırf skin alıp göstericem diye niye milletin oyununu rezil ediyorsunuz kardeşim anlamıyorum
Bu sadece vladimir için geçerli değil.Eğer iyi oynuyorsan değer.Bana göre en iyi 2.legendary skin.
quote:
Orijinalden alıntı: Albino Doberman
quote:
Orijinalden alıntı: HaykıranPröjektör21
Bu sadece vladimir için geçerli değil.Eğer iyi oynuyorsan değer.Bana göre en iyi 2.legendary skin.
Alıntıları Göster
Valla bu sadece vlad için geçerli kimsenin kogmaw tryn legendarysini alip feedledigini görmedim vlad eski mainim nerfden sonra hiçbir halta yaramıyor anca solo top yine ordada useless takıma yaradığı yok utility yok kendi çapınca hero nerften sonra nerften önce her oyunda carrydi şimdi değil sırf legendary göstericem diye 1900 eloda vlad oynayıp milleti feedleyip rezil olup üstüne o kadar rp parası yazık yani. Skinide pek beğenmedim ani trailer falan iyiydide oyun içinde kötü
quote:
Valla bu sadece vlad için geçerli kimsenin kogmaw tryn legendarysini alip feedledigini görmedim vlad eski mainim nerfden sonra hiçbir halta yaramıyor anca solo top yine ordada useless takıma yaradığı yok utility yok kendi çapınca hero nerften sonra nerften önce her oyunda carrydi şimdi değil sırf legendary göstericem diye 1900 eloda vlad oynayıp milleti feedleyip rezil olup üstüne o kadar rp parası yazık yani. Skinide pek beğenmedim ani trailer falan iyiydide oyun içinde kötü
Alıntıları Göster
Geçen oyun içinde karşılaştım cidden güzel. Ama vlad gibi bir championa deymez yani 1800 RP
quote:
Şimdi benim anlamadığım hem vlad useless bir halta yaramıyor diyorsun hemde vlad gibi basit bir champı bile beceremiyorlar feedliyorlar diyorsun çelişkiyi çözemedim :D
quote:
Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer
1820 RP sadece Lion Dance Kog'Maw skinine değer.
Piltover Customs Blitzcrank ve Brolaf'ı da eklemek lazım bence.Blood Lord'un oyun içi görünüşü çok güzel değil ama art resmi harika.
Başka bir legendary skin al. Oyun içi görüntüsü sönük kalıyor, o art resime göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Nihilous
Başka bir legendary skin al. Oyun içi görüntüsü sönük kalıyor, o art resime göre.
legendary alma bence gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: kazze
legendary alma bence gerek yok
Alıntıları Göster
Vladın legendarysinin olayı ölmekte zaten anırıyor resmen :D
quote:
Orijinalden alıntı: p1r4t3s
Vladın legendarysinin olayı ölmekte zaten anırıyor resmen :D
Alıntıları Göster
Bencede değmez diğer legendaryler kadar değişik ve farklı gözükmüyor oyun içinde
Bende var ve gayet iyi bence. Hele particle'lar falan mükemmel. Hiç Q atarken gördünüz mü? Adamdan kan fışkırıyor resmen :P sesler falan gayet iyi yani. Vlad solo top gayet iyi. Ama irelia falan gelirse gömer yani. Midde gayet viable. Ama buff şart. En azından Q yeniden 3 saniyeye çekilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı
Bende var ve gayet iyi bence. Hele particle'lar falan mükemmel. Hiç Q atarken gördünüz mü? Adamdan kan fışkırıyor resmen :P sesler falan gayet iyi yani. Vlad solo top gayet iyi. Ama irelia falan gelirse gömer yani. Midde gayet viable. Ama buff şart. En azından Q yeniden 3 saniyeye çekilmeli.
Bilmiyorum, çok sevdiğim bi champ olsada 1820RP'ye daha iyi şeyler alınabilir. Rune sayfaları falan fistan...
quote:
Orijinalden alıntı: Arminius
Bilmiyorum, çok sevdiğim bi champ olsada 1820RP'ye daha iyi şeyler alınabilir. Rune sayfaları falan fistan...
Alıntıları Göster
Sadece legendary ler arasından Brolaf'a sahibim ve vlad'ı sevmeme rağmen ben almam.
quote:
Orijinalden alıntı: Pibi Ayıcık
Sadece legendary ler arasından Brolaf'a sahibim ve vlad'ı sevmeme rağmen ben almam.
Alıntıları Göster
Vlad için gayet değer.Oyun içi görüntüsü de çok iyi neresini beğenmemiş millet?