Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.642
Cevap
160
Favori
639.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun atmosferi cok karanlik bence gece oyun oynamayi sevenler icin harika bir yapima benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam o maneaters bossuna giderkenki yol,o iblisler kan oy oy demon's souls bir başkadır ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 12 Ocak 2015; 22:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demon souls ve dark souls un hakkini veremeden oynadigim icin kendime kizginim ama bu oyun diger serilerden cok daha guzel duruyor. Yani kis vakti bu oyunu alip 1 ay suyunu cikartmak paha bicilemez muhtemelen.

• Demons s souls u yüzlerce saat oynamisim dir ama ps3 un en iyi oyunu demek yanlış olurdu hocam çünkü arada Dark Souls var.tabi bu zevkler ve renkler meselesine girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 12 Ocak 2015; 23:16:25 >
  • Demon soulstaki atmosfer hic bir oyunda yok bana gore
    yani ne bileyim kevel atlamak icin gittimiz o mekan filan bir harikaydi farkli mistik bir havasi vardi orada bile sıkılmadan onlarca dakika kaldigimi biliyorum

dark souls iyitdi ama atmosfer deyince demon souls gibi degildi

• Saygılar eski dostlar saygılar

@oMeR24 @bigbooss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 13 Ocak 2015; 8:01:47 >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    demons souls un atmosferi gerçekten etkileyici ama dark souls un online ı ayrı bir dünya. keşke bir daha böyle oyunlar yapsalar. bloodborne dan umutluyum güzel oyuna benziyor.
  • @Spitz
    oo hacım ya valla seni az rahatsız etmedik , şu nasıldı bu nasıldı, pure white niye olmuyor, şunu alamadım vs. az emeğin yok yani :))) ama tekrar oynanabirliği yüksek bir oyundu ve bir kere oynadığında bütün yapmak istediklerini yapamıyor, almak istediğin her itemi alamıyordun bu nedenle de ilk oynayan acemilerden bolca soru geliyordu haliyle...

vs.. sebeplerden ötürü demons souls gerçekten farklıydı, sesler, atmosfer, hele o tower knight :)
    ilk oyundaki boslar ve düşmanlar (old king, şovalyeler, palyaço tipli cellat, ) dark souls dan daha çok etkiledi beni , hele bir kız vardı zehirli suların olduğu bölümde okla öldürüyordum , öldürürken o kadar üzüldüm ki öldürsem mi öldürmesem mi bilemedim, o kadar masum da ama bir o kadar da cani üzülerek öldürdüğüm tek düşman o sanırım:)

Demon's Souls bambaşkadır. Atmosferi, boss'ları, müzikleri, tendency ve archstone mantığıyla ayrı bir yeri var.
    PS4'e çıkmazsa, üçüncü PS3'ümü Demon's Souls için alacağım Büyücü ve two-handed karakterle bitirmemiştim, içimde kaldı...

----

Bloodborne'un, Demon's Souls kadar özgün olacağını sanmıyorum. Zira Soul serisi, özellikle DkS2'den sonra halka indi, ele ayağa düştü..
    Direktör Hidetaka Miyazaki de olsa, kitlenin beklentilerini görmezden gelemez...

Keşke PS exclusive olarak devam edebilselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Ocak 2015; 10:09:08 >
  • aynen hocam. o hava bir daha zor yakalanır, bu arada send başlıkta baya bir zaman geçirdin iyi hatırlıyorum.
    bu arada oyun ilk çıktığında bir zaman avrupaya gelmedi, sonra neyse ben memleketten istanbula geldim, hanım ve çocuğu memlekete bıraktım bana tabi gün doğmuş oldu:)) 10 saat yolculuk sonunda otobüsten indim direk gittim üsküdar gençler iletişime sabahın saat 8 i filandı sanırım adamlar açmamışlar, biraz vakit geçirdim yine gittim dükkan yine kapalı, baktım olmayacak üsküdardaki camiide biraz oturdum biraz yattım filan saat 10:30' da sonunda açık olduğunu gördüm ve oyunu aldım uykusuz şekilde eve gittim aşkama kadar da oyunu oynadım sonraki bir hafta zombi modunda yemedne içmeden oyunu oynadım.

şimdi düşünüyorum da ne manyak adammışım ben, ama oyunsever kişilerin bir çoğu bu tarz haraketler yapıyor işte :))
  • hacım ciddi söylüyorum dark souls'un haritasını hala ezbere hatırlıyorum npclerin yerlerine kadar hemde

@bigbooss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 13 Ocak 2015; 11:26:30 >
  • Mazi gözümde canlandı

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    o leveli rüyamda bile göremem ben. ne yaptın kaç saat oynadın öyle
    o levelin videosu

Ahmet Şekeryoutube
    Dark Souls PVP Vol 5 Türkçe Anlatım Son Oyun
    http://www.youtube.com/watch?v=kzSRrtw6nyw

700-800 saat oynamışımdır toplamda. fakat bu son aldığın ds oyunuydu. ilk çıkan ds oyununu aldım 500 lvl e kadar getirmiştim. sonra sattım. prepare to die edition diskini aldım sıfırdan bu hale getirmiştim.

• bandit knife + sunlight blade tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 13 Ocak 2015; 12:17:00 >
  • Ahmet Şekeryoutube
    Dark Souls PVP Vol 4 Türkçe Anlatım
    http://www.youtube.com/watch?v=Leu-d2CzBIs
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hocam oyunun son dönemlerinde online sıkıntısı vardı nasıl vakit geçirdiniz onu merak ettim asıl
    evet son zamanlarda iyice baymıştı. 1 saatte 2 kişi ancak geliyordu. zaten ps4 ün çıkmasına yakın cihazı da oyunu da sattım.
  • Bloodborne'u oynayacak ana ekip şimdiden belli oldu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.