Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.642
Cevap
160
Favori
639.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demons ve dark souls tada gerek yoktuki kalkana ben hic kullanmamistim nerdeyse..cift el tutacaksin kilici, endurance ve dexterity yuksek olacak zaten onlar vurmadan ben 2 kerede aliyordum. vur geri kac vur geri kac bu kadar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar şimdiden ölmemeye hazırlanmamız için tuş kombinasyonunu göstermiş,bosslar muhteşem olacak kimbilir gösterilmeyenler nasıldır
  • Oyun 6 Şubatta çıkmayacak mı yahu başlık çok hareketsiz hemde ps4 ex bir oyun ben sabırsızlıkla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyun 6 Şubatta çıkmayacak mı yahu başlık çok hareketsiz hemde ps4 ex bir oyun ben sabırsızlıkla bekliyorum...

28 Mart.
  • Haydaa ertelendide benim mi haberim yok yoksa çıkış tarihini mi yanlış hatırlıyorum?
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Ertelendi senin haberin yok:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm ya 2 hafta kaldı diye seviniyordum...
  • Geçen gün bende aynı şeyi söyledim böyle bi konunun boş kalması üzücü gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Hafta kaldı falan yazmayın moral bozuyor, 61 gün var daha.
  • Order 1886 ile ayni tarihlerde cikacakti neredeyse. Farkli zamanlara yayarak isabetli bir karar verdiler. 2 AAA oyunun ayni ay icerisinde cikmasi yanlis politika olurdu. Bu sekilde guzel.

• Ne güzel oynayacaktık önümüzdeki ay.
  • Demon souls ve dark souls'u hiç oynamamış biri olarak Bloodborne'u alacağım demon ve dark souls un söylendiği kadar zorsa daha oyunu bitiremeden illallah ettirme gibi bir durum olmaz umarım

• Şubat ayında her iki oyununda çıkması iyi olmazdı,uzun bir süre kaliteli oyunlardan mahrum kalırdık,19 Mayısta Witcher 3 var sadece.
    Sony'de politikasını ona göre şekillendirdi diyebiliriz...
  • Katılmıyorum hepsi aynı ay çıksın ne farkeder istediğim sırayla oynarım güzel güzel 3 ay bir tane oyunla oyalanmak sizin hoşunuza gidiyorsa bilemem ama ben olabildiğince erken çıkmasından yanayım fena mı olurdu 3-4 tane AAA oyun elinizde olsa aynı anda...Bir oyuncunun bir oyunun geç çıkmasını istemesini anlamıyorum açıkçası hadi Sony yi anladıkta.
  • Oyun tr psn'de önsiparişe açılmış.190tl fiyat iyice saçmaladılar artık

• @Fast_Tortuga konuyu bana devretmiştir.

Yakında ilk sayfa güncellenecek.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

@Fast_Tortuga konuyu bana devretmiştir.

Yakında ilk sayfa güncellenecek.

Önemli değil kolay gelsin şimdiden merakla bekliyorum yazılarınızı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodborne hakkında başlıca detaylar,

-Oyuncular farklı sınıflardan istediğini seçerek kendi karakterlerini yaratabilecekler.

-Karakter yaratma ekranı Dark Souls 2'de ki gibi olacak ancak birkaç yenilik eklenecek.

-Oyunda bulunan silahların ve zırhların belli birer ağırlıkları olacak. Eğer oyuncu, karakterinin üzerine çok fazla eşya alırsa ya da karakterine çok yüklenirse, bunun sonucunda karakter yürüyemez ya da kılıcını savuramaz hale gelecek.

-Oyunda toplam 10 adet harita olacak ve her haritanın kendine özel şartları olacak.

-Yaratıkların kanını içebiliyoruz. Bunu yapınca değişik getirileri oluyor, can da dolduruyor. Yalnız çok içersek beast oluyoruz ve oyun zorlaşıyor. Beast modundan tekrar insana dönmek için insan kanı içmek gerekiyor.

-Şehrin en alt bölgelerinde zindanlar bulunacak.

-Zindanların zorluk seviyesi yüksek olacak ve koşarak geçmeye çalışmak kolay olmayacak.

-Oyuncular oluşan zindanları paylaşabilecek ve geçmek için hangi metotları kullandıklarını anlatabilecekler.

-Her yeraltı bölgesinde kutsal kadehler bulunacak. Oyuncular bu kadehlerin üzerindeki mührü kırdıklarında başka bir alana geçecekler.

-Oyunda Chalice Dungeon adında bir özellik bulunacak. Bu özellik ile oyuncuların ilerleyişine ve yaptıklarına göre oyun tarafından özel yeni bölgeler oluşturulacak. Örneğin oyuncu bir tuzağa bastığında patlama olacak, oyuncu aşağı düşecek ve yeni bir bölgede yeni bir boss ile karşılaşacak. Bu tuzağa basmayan bir oyuncu ise düşmeden devam edip farklı bir bölgeye ulaşabilecek.

-Oyun içinde PvP bulunacak.

-Dark Souls ve Demon Souls’taki gibi ölünce oyuncuların güçleri azalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 23 Ocak 2015; 16:23:12 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.