Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.645
Cevap
160
Favori
639.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyunun Türkçe geliyor olması çok çok iyi oldu. Witcher 2 ve Mount & Blade oyunlarından sonra PlayStation kullanıcılarının da Türkçe RPG oynama şansı bulması iyi oldu. Artık anlayarak ve bilerek oynayabilecekler.
  • açıklanan son özellikler çok hoşuma gitti, bu oyunda inşallah demon's souls havasını alırız.
  • Size biraz komik gelecek ama ben bu oyunu DMC gibi saf aksiyon sanıyordum rpg başlığında görünce şaşırdım...
  • Pvp olması heycanlandı beni. Kaç farklı sınıf olacak level sistemi vs nasıl bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine stresli günler bizi bekliyo.bilgiler için saol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 23 Ocak 2015; 20:31:02 >
  • Online olarak aynı oyunda 5 oyuncu olacakmış.
  • bloodborne türkçe dublaj mı altyazılımı gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Şu oyunun Türkçe geliyor olması çok çok iyi oldu. Witcher 2 ve Mount & Blade oyunlarından sonra PlayStation kullanıcılarının da Türkçe RPG oynama şansı bulması iyi oldu. Artık anlayarak ve bilerek oynayabilecekler.

Witcher 3 un Türkçe gelme olasılığı var mı acaba?

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Baya uğraştılar ama kabul ettiremediler. @emre00
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Yok hocam. Baya uğraştılar ama kabul ettiremediler. @emre00

Niye yapmıyorlar anlamak mümkün değil. Teşekkür ederim bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

bloodborne türkçe dublaj mı altyazılımı gelecek

Oyunda çok fazla diyalog yok zaten.türkçe altyazı bile olsa yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 25 Ocak 2015; 2:23:14 >
  • PlayForFun kullanıcısına yanıt
    Witcher 2 resmi olarak Turkce gelmisti 3 nasil gelmiyor yanlisiniz olmasin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

-Oyun içinde PvP bulunacak.

Oyunda pvp olacağını bilmiyordum, çok sevindim bu işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Witcher 2 resmi olarak Turkce gelmisti 3 nasil gelmiyor yanlisiniz olmasin?

Yanılmıyorsam ''satışların çok altında kalmasıyla'' ilgili bir durumdu. İkinci oyun hem TR altyazı hemde uygun fiyatına rağmen satışlarda patlayınca bu sefer es geçtiler.
  • Detaylar harika. En az Demon kadar kaliteli olacak belli oldu o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 25 Ocak 2015; 10:50:09 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    @Dante Yeri değil ama,

"Witcher 2 yapımı esnasında yerelleştirme departmanından sorumlu olan, Witcher 2 çevirisinde birlikte çalıştığımız Mikolaj Szwed ile yaklaşık 3 aydır konuşuyorduk. Kendisi şu an Witcher 3'ün oyun yapımcılarından biri. Kendisi de oyunun Türkçe'ye çevrilmesini can-ı gönülden istiyor. Başlangıçta her şey olumluydu, öyle ki planlarımızı yapmış başlayacağımız günü bekliyorduk. Ancak bugün kendisinden aldığım e-posta ile maalesef oyunun Türkçe yerelleştirme planlarından vazgeçildiği haberini verdi. Yöneticiler maalesef projeye sıcak bakmamış. Nedenini sordum kendisine. Beklediğim yanıtı verdi. Türkçe yerelleştirmenin maliyetini karşılamayacağına kanaat getirmişler.

Az çok ticarete bulaşmış olanlar bilir. Kararlar verilirken nihai önem taşıyan şey şudur: maliyet-gelir düzeyi. Biz bir imza kampanyası düzenledik. Sadece 3.629 imza toplayabildik. Okan'ın da(23 Studios, Okan Şen) belirttiği gibi bu kampanyadan firmaya bahsetmedik; bahsetmeye yüzümüz de olmadı açıkçası. Daha bir siteye girip bir ad bir soyad bir de e-posta yazacak 10.000 kişi bulamıyoruz. Varın Witcher 2'nin satışlarını siz düşünün. Ben 1.000 adet sattığını bile düşünmüyorum.

Deniyor ki Steam'de kayıtlı Skyrim'i satın alan 8.000'in üzerinde Türk oyuncu varmış. Geçen gün yayınlanan haberde Skyrim'in bugüne kadar ki satışının 20 milyon adet olduğu açıklandı. Witcher 2'nin ise 6 milyon. Şimdi bu rakamları bizim Türkiye'de telafuz ettiklerimizle karşılaştırın.

Satışlardaki azlığın sebebine dair bir tartışmaya girmek istemiyorum. Sebepler herkesin malumu. Ancak şunu artık herkesin bilmesi gerek. Yayıncı ve yapımcı şirketler oyunları hangi dile çevireceklerine karar verirken bu işin maliyetine girdiklerinde ne kadar kazanç elde edeceklerini kestirirler. Önceki oyunların satışları da bu kararın verilmesinde başlıca göstergeyi oluşturur elbette."

• PlayForFun kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğiniz imza kampanyasına bende katılmıştım. durum şuki üretici firma türkçe dublaj konusunda haklı olabilir fakat bir altyazı desteği getirilebilir bu çokta zor bişey değil aslında. ne kadar maliyeti olabilir ki?
  • Spitz kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 Ay ertelenme nedeniyle tekrar basvuruda bulunulmus, bir BSC videosundada bahsetmislerdi Witcher 3 icin.
  • console-master kullanıcısına yanıt
    sadece altyazı şeklinde gelecek. ama menüler ve kullanılan malzemeler türkçe mi onu bilmiyorum. oyun süper olmuş merakla bekliyorum.
  • Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 25 Ocak 2015; 15:42:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.