Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.647
Cevap
161
Favori
640.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evettt ign bloodborne ayına başladı.Oyunun ilk 18 dksı karşınızda.

IGN
    Bloodborne: The First 18 Minutes - IGN First - IGN
    http://www.ign.com/videos/2015/02/02/bloodborne-the-first-18-minutes-ign-first

• console-master kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim de şimdi grafikleri sanki ilk paylaşılanlardan kötü değil mi ?
  • Gore too much,,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bir PS klasigi daha doguyor, cikisinds almayacagim buyuk ihtimalle ama harika bir oyun olacak. Yeni CGI oyunumuz bu olur muhtemelen...

• Abi pistolu falan tutuşa bakar mısın..

Pek ilgimi çekmedi bu oyun benim. Oynamak için bekleyenlere şimdiden keyifli oyunlar
  • Zevkim gereği karanlık insanı boğan ortamlara sahip oyunları hiç sevmem (the last of us hariç ağlıyorum ulan hala) şu oyun türkçe gelmese almazdım ama alıcam TR dil desteği için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Videoyu izledim de şimdi grafikleri sanki ilk paylaşılanlardan kötü değil mi ?

Videonun altındakileri okursan eski bi oynanış videosu olduğundan ve yapım aşamasının halen devam ettiğinden bahsetmiş zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spitz kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağol
  • mart 24 çabuk gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Zevkim gereği karanlık insanı boğan ortamlara sahip oyunları hiç sevmem (the last of us hariç ağlıyorum ulan hala) şu oyun türkçe gelmese almazdım ama alıcam TR dil desteği için.

Hocam şöyle söyleyim oyun türkçe desteği için alınacak bi oyun değil ben bu serinin çok oyuncuya kan kusturduğunu gördüm daha önce.herşeyden önxe oynanış videosunu dikkatli izler en başta bir kurt bişeyler parçalıyor ve seni onunla kapışmaya zorluyor oyun.elinde silah dahi yok. Dolayısıyla ölüyorsun.oyun sana karşı 1-0 önde başlıyor senin anlıyacağın.oyun zor bi oyundur.sabır ister

• Abi millet takmış grafiğe,abi birinizde oynanışa seslere baksın.
    O yaratığın sesi,girişteki bahçede çıkan korkunç sesler,mekanlar muazzam gerçekten.
    Ayrıca GOTY adaylığında Witcher 3 ve Uncharted 4 ile büyük rekabete girecek o belli oldu şimdiden...

• Çıksada oynasak ya. Sabırsızlanıyorum. İgn'nin ilk 18 dklık videoyu bile izlemedim kendim görmem lazım:)

• son video eski bir sürüme ait sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 3 Şubat 2015; 23:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

son video eski bir sürüme ait sanırım

Evet hocam oyunun ilk geliştirme aşamaları büyük ihtimalle.başlangıç kısmı farklıda olabilir bu videodan.beklemekten başka çare yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

quote:

Evet hocam oyunun ilk geliştirme aşamaları büyük ihtimalle.başlangıç kısmı farklıda olabilir bu videodan.beklemekten başka çare yok malesef

bu oyunu orderdan daha buyuk bir heyecanla bekliyorum hocam

aslinda grafiklerle ilgili endise duymuyorum cok saglam bir gorsellik olacagina inaniyorum

ama bu videoyu yayinlamalarina biraz sasirdim acikcasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

quote:

bu oyunu orderdan daha buyuk bir heyecanla bekliyorum hocam

aslinda grafiklerle ilgili endise duymuyorum cok saglam bir gorsellik olacagina inaniyorum

ama bu videoyu yayinlamalarina biraz sasirdim acikcasi

hocam alpha sürümü bile gayet iyi grafiklere sahipti.ümit ediyorum herhangi bir downgrade olayı olmaz.Oyundan yana şüpheniz olmasın piyasadaki çoğu oyundan çok çok iyi bir oyun olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 4 Şubat 2015; 23:52:13 >

• Bu adamlar dysuk grafikli oyun yapmaz

• Şu 19 dk lık videoyu izledim grafikler maşallah old gen gibi duruyor. Order 1886 patlamaz ama bu oyun çok yüksek ihtimal çuvallayacak beyler haberınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 5 Şubat 2015; 0:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Şu 19 dk lık videoyu izledim grafikler maşallah old gen gibi duruyor. Ordder 1886 patlamaz ama bu oyun çok yüksek ihtimal çuvallayacak beyler haberınız olsun.

hocam burda üstteki video 2014 yaz aylarına ait oyunun tanıtım videosu. alttaki ise şuan ki oynanışa ait oyunun geliştirme aşaması devam ediyor. bahsettiğiniz video oyunun başlangıç aşamalarındaki oynanış büyük ihtimalle.

• Bu oyunu en ucuz nasıl alabiliriz ??
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.