Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.647
Cevap
161
Favori
640.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Order yerine Bloodborne almayı düşünüyorum. Önsipariş için ekstra bir şey var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Şu 19 dk lık videoyu izledim grafikler maşallah old gen gibi duruyor. Order 1886 patlamaz ama bu oyun çok yüksek ihtimal çuvallayacak beyler haberınız olsun.

Videonun başında oyunun yapım aşamasında oynanmış olduğu yazıyor hocam.Ayrıca daha önce souls serisini oynadınız mı?Bu tür oyunları güzel yapan grafikleri değil oynanışı ve rpg mekanikleridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik umrumda değil açıkcası.Ps4 te oynadığım oyunların 3 ten herhangi bir artısını da görmedim pek takmıyorum yani Dantes İnferno gibi olmadıkça.Ps3 çıktığından beri çoğu ortalama üstü oyunu oynadım sadece 3 platinum trophy aldım Demons Souls , Dark Souls 1-2 . Almaya gittiğim oyun kalmamış diye elim boş dönmemek için almıştım Demon's Souls'u sonra manyağı oldum.Umarım Bloodborne da devamını bozmadan getirir kalkan olmayacakmış sanırım oyunda,eğer öyleyse eski oyunlardaki combat sistemini nasıl yakalayacağız videoları da özellikle izlemediğim için tahminde bulunamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Şu 19 dk lık videoyu izledim grafikler maşallah old gen gibi duruyor. Order 1886 patlamaz ama bu oyun çok yüksek ihtimal çuvallayacak beyler haberınız olsun.

Dünyadaki her oyun palar bu oyun patlamaz.rahat ol
  • Patlak bu oyun patlak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce olmayacağı söylenen kalkan varmış oyunda, Yamagiwa açıkladı.

quote:

"There are shields in the game. However if you're always standing back and guarding, you'll die very quickly. So you have to incorporate it into your strategy of how you play and fight."
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Patlak bu oyun patlak.

Yav he he

• şunun tatlılığına bak.canım yaa

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 8 Şubat 2015; 12:47:45 >
  • yaratıkılı oyunlar bu ne yaa
  • Sen şehrin ismini Yharnaaam koyarsan o şehre her türlü hastalık mikrop bulaşır zaten.
  • God of war tarzi bir oyun gibi duruyor, sadece atmosfer ürkütücü.

• Korkunç ve gizemli oyunları çok severim.Bir de bu tarz oyunları geceleri tek başına yanında kimse olmadan oynayacaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

God of war tarzi bir oyun gibi duruyor, sadece atmosfer ürkütücü.

ne alaka god of war.Souls serisini oynamayanlar atıp tutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

God of war tarzi bir oyun gibi duruyor, sadece atmosfer ürkütücü.

ne alaka god of war.Souls serisini oynamayanlar atıp tutmayın

Yerden çıkan canavarlara ve oynanis tarzina istinaden söyledim. Dark souls'ada benziyor olabilir, bana göre god of war'a benziyor herkesin yorumu farklidir bunu göz onune alarak yorum yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingShady -- 8 Şubat 2015; 14:27:21 >
  • İnsanlarin muhtemelen 100 lerce saat harcayacagi efsanevi oyunlardan biri geliyor. Biri gelmis grafikler kotu biri gelmis god of war a benziyor yazmis. Ellerine gamepad versen zorluktan sikayet edip oyunu yarida birakir.

Hakkini vererek oynamak lazim bu oyunuda. Order 1886 dan sonra uzun sure bizi oyalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

İnsanlarin muhtemelen 100 lerce saat harcayacagi efsanevi oyunlardan biri geliyor. Biri gelmis grafikler kotu biri gelmis god of war a benziyor yazmis. Ellerine gamepad versen zorluktan sikayet edip oyunu yarida birakir.

Hakkini vererek oynamak lazim bu oyunuda. Order 1886 dan sonra uzun sure bizi oyalar.

Kendi adina konus baskasinin hakkinda yorum yapmak sana düşmez Baskasinin görüşüne saygi duymayi ogren sonra gel yorum yap Bana göre god of war'a benziyor arkadaşım baskasina dark souls'a benzer grafiklere kötü demedim kötü filanda değil elime Gamepad vermene gerek yok zaten var elimde hadi iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingShady -- 8 Şubat 2015; 16:11:09 >
  • Benim souls serisinde en sevdiğim olay ağır zırhlar ve sağlam savunma yapmaktı.tabi elemanlar uçarak oynadıkları için online da bende uçup kaçıyordum hep.

Bu oyun da zırh olayı yok sanırım.
  • bu son videonun sebebi order yaklasirken bloodborne un tansiyonunu dusurmek olabilirmi acaba

nedenini bilmiyorum ama bu oyun beni fena heyecanlandiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 9 Şubat 2015; 16:07:46 >
  • God of War saf bir aksiyon bu oyun ise çok zor ve ağır bir rpg.... Oynamadan bu kadar net karar vermek yanlış insanları yanlış yönlendirip aldırırsınız sonra oynayamayıp sinirden konsolu kırar o kadar zor bir oyun olacak bu.Bu oyuna God of War'a benziyor demek The Witcher God of War'a benziyor demekle aynı şey.
  • Oyuna kalkan geri dönüyormuş, Sony onaylamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.