Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.647
Cevap
161
Favori
640.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda multiplayer destegi olacak mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: killlyou

bu oyunda multiplayer destegi olacak mı acaba

e tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: killlyou

bu oyunda multiplayer destegi olacak mı acaba

e tabikide

ne şekilde olacak bilginiz var mı god of war ascensiondaki gibi takım halinde maç mı yapılacak yoksa diablodaki gibi co op şeklinde mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

İnsanlarin muhtemelen 100 lerce saat harcayacagi efsanevi oyunlardan biri geliyor. Biri gelmis grafikler kotu biri gelmis god of war a benziyor yazmis. Ellerine gamepad versen zorluktan sikayet edip oyunu yarida birakir.

Hakkini vererek oynamak lazim bu oyunuda. Order 1886 dan sonra uzun sure bizi oyalar.

Kendi adina konus baskasinin hakkinda yorum yapmak sana düşmez Baskasinin görüşüne saygi duymayi ogren sonra gel yorum yap Bana göre god of war'a benziyor arkadaşım baskasina dark souls'a benzer grafiklere kötü demedim kötü filanda değil elime Gamepad vermene gerek yok zaten var elimde hadi iyi forumlar...

god of war a benziyor evet ikisininde yapımcısı asyalı.bu yönden bir benzerlik var.God of warla onunun dışında bu oyunun bir alakası yok.yaratık maratık olarakta saygılar

• oyun tps değilmi? Rpg yazmışlarda? Rol yapma oyunu olmaması lazım görüntülerden onu amladım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBYII

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

Düşmanda kalkan var.Karakterimizdede kalkan olur düşüncesindeyim ayrıca demon souls ve dark souls taki strateji ilk önce savunma yapmak daha sonra atak yapmaktı.İnş bu şekilde devam eder ve serinin en zor oyunu olur ümidi içindeyim :d

Kalkanla ilgili haklı çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

oyun tps değilmi? Rpg yazmışlarda? Rol yapma oyunu olmaması lazım görüntülerden onu amladım ben.

Oyun safkan rpg.yanlız çok fazla diyalog ve npclerle etkileşim yok oyunda. malum hastalıklı yaratıkların bulunduğu bi şehirde geçiyo konu.muhabbet etmeye pek vakit olmuyo savaşmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 10 Şubat 2015; 12:18:30 >
  • Umarım Bloodborne çıktığı döneme yakın Order'da olduğu gibi promoyu alanlar paylaşım yapmaz burada.Oyunu erken oynayanlar yaptığı paylaşımlarla 2 yıldır merakla bekleyen oyuncu arkadaşları rahatsız etmekle kalmamış,oyun sonunu bile paylaşarak olayı dalga geçme aşamasına getirmiştir.
    Sony'de PS Türkiye'ye uyarı yapacaktır tahminimce,umarım böyle bir rahatsızlık bir daha tekrar etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 16 Şubat 2015; 1:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

oyun tps değilmi? Rpg yazmışlarda? Rol yapma oyunu olmaması lazım görüntülerden onu amladım ben.

Bu oyunu tps god of war tarzı oyun sanıp alanlar 1 saat dayanamaz.Oyun bildiğimiz rpg.Hemde en zorlayıcısından.

• Bloodborne'un Dünyası Çok Büyük ve Karmaşık Olacak

Bloodborne gibi bir oyunda oyun dünyasının büyüklüğü ve tasarımının önemi oldukça büyük.

Geliştiricilerden Masaaki Yamagiwa, Bloodborne'un bu konuda oyuncuları hayal kırıklığına uğratmayacağını söylüyor.

"Yharnam'ın dünyası çok büyük ve karmaşık, gizli geçitler ve kestirmeler de var."

Böylelikle sırf dünyayı keşfetmek için dolaşmak isteyeceğinizi ve kendinize yeni maceralar bulacağınızı düşünüyoruz.

www.bolumsonucanavari.com
    Bloodborne'un Dünyası Çok Büyük ve Karmaşık Olacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bloodborneun_Dunyasi_Cok_Buyuk_ve_Karmasik_Olacak-76776.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 11 Şubat 2015; 19:23:41 >

• Oyun tam olarak nezaman çıkıyor arkadaşlar ona göre kartta yer açayım :D
  • isk0rpit İ kullanıcısına yanıt
    25 Mart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuhh doğum günümde şansıma bak kendime hediye almak farz oldu .
  • Bloodborne'un Karanlık Atmosferine Yakından Bakın

Bugün yaptığı açıklamada oyunun dünyasının büyük ve karmaşık olacağını söyleyen From Software,

IGN'e özel yayınladığı yeni videoda Bloodborne karanlık atmosferine daha yakından bakmanıza olanak tanıyor.

Sanatsal tasarım olarak zaten oldukça başarılı bir iş ortaya koyan oyunun bu videosunda aslında oyunun geçtiği mekanlardan bazılarını görüyoruz.

Bu videoya göre atmosferin ve tasarımların yine kasvetli olacağını söyleyebiliriz.

www.bolumsonucanavari.com
    Bloodborne'un Karanlık Atmosferine Yakından Bakın (Video)
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bloodborneun_Karanlik_Atmosferine_Yakindan_Bakin_Video-76802.htm

• Türkçe oyunların yaygınlaşması giderek artıyor sırf bu Yüzden bile denemeye değer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Oyunda AA sorunu çok göze batıyor , o kadar AA teknolijisi tanıtılıyor, keşke bir tanesini adapte etselerdi oyuna. Atmosferi çok güzel ama uzak mesafelere bakınca göze batan AA sorunu beni rahatsız etti açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Oyunda AA sorunu çok göze batıyor , o kadar AA teknolijisi tanıtılıyor, keşke bir tanesini adapte etselerdi oyuna. Atmosferi çok güzel ama uzak mesafelere bakınca göze batan AA sorunu beni rahatsız etti açıkçası.

1080p için donanımlar çok fazla zorlanıyor.BİR yerden feragat etmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

bu videodan bende etkilenmedim hocam

eskiden bekledigim oyunlari erkenden alma konusunda takintiliydim

artik o takintim pek kalmadi

ciksin puanlarini alsin yorumlari gorup oyle hareket edecegim

• @ilkermurat; Ben dayanamadım ön sipariş verdim, türkçe olmasaydı ön sipariş vererek almazdım, ucuzlamasını beklerdim.

@KalemKolik; yeni AA yöntemlerinde feragat etmeden de iyi işler çıkıyor, umarım alpha sürümdendir IGN deki videolar , bizi final sürümünde şaşırtırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 12 Şubat 2015; 2:16:30 >
  • mekanlar süper, grafik konusunda iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.