Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.649
Cevap
161
Favori
640.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bomba gibi bir oyun geliyor arkadaslar merak etmeyin,sony'de bu oyunun ustunde duruyor.Gecen nesilde oynamadim nadir oyunlardandi souls serisi,fakat Bloodborne turu sevmeyen oyunculari bile kendine cekiyor,forumda umarim hak ettigi degeri gorur Bloodborne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazimi dublajmi belli oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

Bu oyun ya müziği , ya atmosferi ya da bilmediğim başka bir sebepten çok sevdiğim bir anime olan Berserk i anımsattı sanki bana :) Merakla ve hevesle bekliyorum umarım beklentilerimizi boşuna çıkartmaz :))

Kesinlikle. Berserk atmosferi var. O da Avrupa'da geçiyor. Yaratık tasarımları, kasvetli hava yönünden anımsatıyor. Gatsu'nun dev kılıcını kim unutabilir?
  • Vestimite kullanıcısına yanıt
    Video silinmiş. Yenisini koyuyorum.

• Tüm Dünya ile aynı anda,25 Martta Sadece PlayStation 4'de özel olarak çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 20 Şubat 2015; 18:50:00 >
  • Order hiç ilgimi çekmedi.Ps nin ryse ı gibi ama bunu kesinliklealacağım.

• drejtc kullanıcısına yanıt
    altyazı tr
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Daha Altyazı mı, Dublaj mı belli değil, kesin yazmamak lazım o yüzden. Cıkışına yakın 23Studios açıklama yapacak.

• ben altyazı diye biliyorum. tr dublajlı çıkacağını hiç zannetmiyorum.
  • Dublajla uğraşmazlar.Zaten çok diyalog ağırlıklı değil.

• Bence Sony TR bu sene tüm bütçeyi Uncharted 4'e ayırdı,Okan Yalabık çok yüksek ücretlerle seslendirme yapıyor bu yüzden diğer oyunlara dublaj yerine altyazı tercih edildi.
  • Alt yazı yeterli bu oyun için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Bence Sony TR bu sene tüm bütçeyi Uncharted 4'e ayırdı,Okan Yalabık çok yüksek ücretlerle seslendirme yapıyor bu yüzden diğer oyunlara dublaj yerine altyazı tercih edildi.

Hocam olucak mi dublaj Uncharted'ta?Pargali isteriz.

• %99.9 dublaj olacaktır hocam merak etmeyin,hem böyle bir olay Türkiye'deki PS4 satışlarına da ivme kazandıracaktır.
  • Bu oyun hakkındaki yorumlara bakayım dedim bakmaz olaydım. "gow çakması" nedir ya. Tamam artık bundan sonra Third Person bakış açısına sahipse ve elinde yakın dövüş silahı varsa o oyun gow çakmasıdır <3

benim fikrim sadece altyazıyla gelir. dublaj olsa bile ben ing dublajla oynarım. tr altyazı ile gelmesi bile harika bir şey. tek sorun ingilizce olan wiki'lerde yabancılık çekebiliriz. bu tür rpg'lerde wiki oldukça sık lazım olacak bir şey.

• gow çakması diyenin zihinsel problemi olabilir. Allahtan battlefield çakması dememiş buna da şükür. renk körü müdür nedir. göz görüyor fakat beyin yanlış işliyor demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

gow çakması diyenin zihinsel problemi olabilir. Allahtan battlefield çakması dememiş buna da şükür. renk körü müdür nedir. göz görüyor fakat beyin yanlış işliyor demek.

ne yazık ki

• Oyun muhtemelen altyazılı olarak gelecektir. Demon's Souls,Dark Souls 1-2 tarzı bir oyun sonuçta,oynayanlar bilir ne demek istediğimi. Ek olarak,bu oyun bir Rpg değil arkadaşlar, daha çok fantastik öğeler içeren aksiyon oyunu bu tarz oyunlar. Saf Rpg kategorisi için Dragon Age,Final Fantasy,Skyrim gibi oyunları gösterebiliriz.

Ama çıksa da oynasak diye sabırsızlanıyorum açıkçası,atmosferi,müzikleri falan çok etkileyici gözüküyor
  • Bak hocam kafasını kaşıyor zaten sıkıntılı adam
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.