Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.649
Cevap
161
Favori
640.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Oyun muhtemelen altyazılı olarak gelecektir. Demon's Souls,Dark Souls 1-2 tarzı bir oyun sonuçta,oynayanlar bilir ne demek istediğimi. Ek olarak,bu oyun bir Rpg değil arkadaşlar, daha çok fantastik öğeler içeren aksiyon oyunu bu tarz oyunlar. Saf Rpg kategorisi için Dragon Age,Final Fantasy,Skyrim gibi oyunları gösterebiliriz.

Ama çıksa da oynasak diye sabırsızlanıyorum açıkçası,atmosferi,müzikleri falan çok etkileyici gözüküyor

Tam bir rpg olmasada rpg öğeleri barındırıyor sonuçta.salt aksiyon oyunuda diyemeyiz bence.aksiyon rpg'de anlaşsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 20 Şubat 2015; 23:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spitz kullanıcısına yanıt
    Anlaştık say hocam
    Zaten bu tarz oyunlara ARPG diyorlar genelde Rpg öğeleri barındırması dahi oyunu almam için yeterli sebep. Kaç tane oyun çıkıyor sonuçta bu tarz
  • quote:

Anlaştık say hocam
    Zaten bu tarz oyunlara ARPG diyorlar genelde Rpg öğeleri barındırması dahi oyunu almam için yeterli sebep. Kaç tane oyun çıkıyor sonuçta bu tarz

Valla dıstum ilaç ilaç.muhakkak güzel oyunlar var ama hastalık işte.o demon's souls bi kere girdi ya bu kana :)

Aynen hocam. Şöyle bir bakayım demiştim arkadaşta ilk çıktığında,başından sabaha kadar kaldıramadılar Sonra aldık,DS 1-2 derken Bloodborne'a kadar uzadı yolumuz...
    Direk ilgi alanıma girdiğinden ve aynı zamanda işim de bu alanda olduğundan affetmem yani kesinlikle
  • quote:

Aynen hocam. Şöyle bir bakayım demiştim arkadaşta ilk çıktığında,başından sabaha kadar kaldıramadılar Sonra aldık,DS 1-2 derken Bloodborne'a kadar uzadı yolumuz...
    Direk ilgi alanıma girdiğinden ve aynı zamanda işim de bu alanda olduğundan affetmem yani kesinlikle

Demon's souls daha karanlıktı ya beni acaip tav ediyodu o oyun.o maneaters a giden bi yol vardı hatırlarsın kesin iblislerin fln olduğu.ne atmosferdi ya insan ciddi ciddi geriliyodu ilk kez oynarken

Abi bak geceleri işten döndüğümde oynuyoruz şimdiden söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 21 Şubat 2015; 1:00:07 >
    Tabii canım,o atmosfer,müzik hele acaip geriyordu insanı. Bir kaç kere ilginç tepkiler vermişliğim vardır oyun esnasında
    Bloodborne atmosferi daha karanlık ve gothic görünüyor şu an için. Bilmiyorum DS hissini verebilecek mi bize ama çok umutluyum bu oyundan
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Video teliften dolayı kaldırıldı. IGN Türkiye'de Türkçe altyazılı fragman duruyor. Oradan da bakabilirsiniz. İlgin için teşekkürler. :)

• Kral geliyor, son 1 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Kral geliyor, son 1 ay.

Aynen geri sayıma başlıyalım ufaktan

• 7 8 saatlik order ın ardından bu oyun ilaç gibi gelecek.En az 50 saat sürer.

• Oyun 30 fps mi 60 fps mi geliyor arkadaslar

• Böyle büyük bir prod.'u Türkçe olarak oynamak ayrıcalıktır. Diğer Souls oyunlarında olduğu gibi saatlerce oynayacağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 23 Şubat 2015; 20:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

Bağımlılık yapan oyundu ya. Hala zaman zaman gidip bir PS3 alayım,baştan oynayayım diyorum

• Tr dublaj da olacak mı oyunda bir de oynanış süresiyle ilgili bilgi var mi acaba

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    TR Altyazı olacak kardeşim fazla diyalog yok bu oyunda
  • Cıksa da konsol adam akıllı oyun gorse artık.

• YENİ GELİŞTİRİCİ GÜNLÜĞÜ

• The Order'ın patlayacağı belliydi de ; Bloodborne'da ciddi umut var. Yapımcısı rpg türünde tecrübeli. Konsol sattıran oyun olma potansiyeli var.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.