Bildirim
Bloodlusted Sılver Surfer vs Bloodlusted Thor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Silver Surfer alır bence. Thor, Superman gibi karakterlerin üstünde bir yeri var. Thor da god blast falan var ama ss tede kozmik bariyerler var yani çok etkilemez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de öyle düşünüyorum -
Şu ss’nin kozmik gücü bence çok abarttınız sonuçta seviye belli bu gücü ne kadar kullanabilir ki? Karşı daki rakipte güçlü ama ss biraz daha yakınım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cosmic gücünü galactus ne kadar isterse o kadar çok kullanabilir isterse + olarakta fazla verebilir yani abartmıyoruz :D -
Thor kralım alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Fate -- 19 Eylül 2018; 17:8:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır abartılıyor. Cosmic güç >>> All gibi davranılıyor burda. Fiziksel güçten felan önemli eyvallah da bu kadar abartmayınquote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
cosmic gücünü galactus ne kadar isterse o kadar çok kullanabilir isterse + olarakta fazla verebilir yani abartmıyoruz :D
Jl yi alırmış :D :D
Kimle kapışıyor ? Avengers mi bu ss'e yenilsin ?
Shazam-WW-Superman felan hep SS tierinde adamlar. Aynı seviye değil ama biraz düşükler.
Green lantern zaten iradesi sayesinde tek başına bile alabilir...
Galactus da yok muydu kozmik bariyer :(
Bu arada sandırınız gibi God blast Thanosa atılan voide atılan yıldırımlar değil. God blast'ı Galactus'a, Exitar'a, Celestials'e ve şu Fernus'a kullandı sadece. (Fernusun çizgi romandaki adı farklıydı sanırım unuttum.)
Voide, Thanosa atılanlar çok büyük yıldırımlardı sadece.
God blast'ın seviyesi vardır. Exitara attıgı gibi kaç tane god blast atmış ? 0. Adamın çekici parçalandı.
O seviyede bir god blast atarsa SS'ide duman eder fakat classic dönemden beri öyle bir feati yok.. Kaldıki o kadar güç çekip atmasınıda SS beklemez.
Bak yeri geliyor galactus'a zarar veriyor yeri geliyor Juggernaut tanklıyor. Hepsinin seviyesi var. Her god blast aynı hasarı vermiyor. Thanos'a yada void'e atılanlarda god blast olabilir. -
Mjolnir her türlü saldırıyı emebiliyor. Yeri gelince juggernaut tanklıyor diyorsun konu sevmediğin bir kahramana gelince Thor God blast ile alır diyosun ( bkz: Superman ) :D
Thor'un o kadar güç emmesini SS beklemez ama konu Superman olunca Superman beklemez denmiyor.
Thanos, galactusu ağır yaralayan,exitarın zırhını delen saldırıyı tanklayamaz, Void de öyle bir saldırıda ölür dünya da yok olur.
Konu Superman vs Thor'a dönmesin.
E hocam Thor klasik dönemden beri gücü hiç düşmedi hatta aksine gücü arttı diyen sizdiniz :D
ben o kadar hiç demedim hatta konuda jl alır demiştim. sadece shazam + süperman alamaz demiştim çünkü bloodlusted değillerdi
green lanterns nasıl ss'i alacakmış yaralarsa dua etsin diyebilirim.
Not: Ss süpermani alır diyip ondan sonra thor ss'i alır demek nasıl oluyor hocam :D -
Green lantern (hal jordan) belki haberiniz yok ama willpower konusunda zirve karakter.
İradesiyle herşeyi yapabilir. Hatta evrensel birini öldürüyordu yanlış hatırlamıyorsam iradesi sayesinde.
süperman>>shazam>wonder woman > hal jordan
süpermani alan adam hal jordanı paspas niyetine kullanabilir. konusunu açabilirsiniz hocam... -
Kararlıysa SS i paspas niyetine kullanır.quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
süperman>>shazam>wonder woman > hal jordan
süpermani alan adam hal jordanı paspas niyetine kullanabilir. konusunu açabilirsiniz hocam...
Superman'ı de alır kararlıysa.
Kardeşim ben thanos'a, void'e aynı god blast'i attımı yazdım? Her god blast'in gücü, seviyesi ayrı dedim. Onlarda god blast olabilir dedim. Yoruma bakmadanmı cevap atıyorsun ?
Konu Superman vs Thor'a dönmesin diyorsun o konuyla ilgili mesaj atarsan döner bu arada. -
ss >>>> hal jordan
hal jordan önce ww'yi sonra shaza mı en ondan sonra da süpermani alsın en son ss'i almaya gelir -
Karsarlıysa hepsini aynı anda.
konusunu sen açsana bir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X