Şimdi Ara

Bloody B2100 Oyuncu Seti Işıklarının Yanmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün elime Bloody B2100 Oyuncu seti ulaştı. Fakat klavyenin 5 kademeli %25, %50, %75, %100, Off kademeleri var. Ama birden bire ne olduysa ışık söndü artık bir tuşa mı bastım bilmiyorum eğer bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim 5 kademeli tuşuna basıyorum yanmıyor hiç.

AŞAĞIDAKİ RESİMDE'DE DRİVER KEYBOARD ID FİLAN GÖZÜKMÜYOR ETKİN DEĞİL.

• hoccam aynen benimde bugün elime mouse ulaştı ve mouse bir anda çift tıklamaya başladı ,bozuk mu bu mouse ya?Daha alalı 4-5 saat oluyor
  • Hocam tekerleginin rengi ne renk ? KIRMIZI : 1TIK YEŞİL: MANUEL TURUNCU: 3TIK yapıyor belki ortasındaki tuş takılı kalmıştır. Driverdada sorun olabilir silip yükleyin bence ama bu lanet olası klavyenin sorununu sabahtan beri araştırdım kaç video kac forum gezdim hiç böyle sorunla kimse karşılaşmamıs bendemi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobroski1 -- 29 Eylül 2016; 19:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobroski1

Hocam tekerleginin rengi ne renk ? KIRMIZI : 1TIK YEŞİL: MANUEL TURUNCU: 3TIK yapıyor belki ortasındaki tuş takılı kalmıştır. Driverdada sorun olabilir silip yükleyin bence ama bu lanet olası klavyenin sorununu sabahtan beri araştırdım kaç video kac forum gezdim hiç böyle sorunla kimse karşılaşmamıs bendemi oldu

hocam pc resleyince çözüldü benim sorun valla ama senin sorun donanımsal bir hata galiba.Ben usb'yi pc ye ilk kez takar takmaz direk ışıkları yanıyordu.
  • Bende taktığımda yanıyodu ama 30dk 1 saat sonra durduk yere gitti tuş ledleri bloodynin amblemi filan yanıyo sadece dediğim gibi tuş ledleri gitti artık bir tuşamı bastım hatırlamıyorum bulamassam geri göndericem iadesini veya değiştiricem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.